BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Binali Yıldırım'dan KHK açıklaması: İhraçlar olacak

Başbakan Binali Yıldırım KHK ve bedelli askerlik konusunda açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Son OHAL KHK'sında terörle mücadeleyi zaafiyete uğratmayacak düzenlemeler olacağını ifade ederken, bedelli askerlik konusuna ilişkin de dikkat çeken ifadeler kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

ALLAH kul hakkı yiyen tarafsız olmayan yandaşlarını kollayanları daha çok cezalandıracaktır cehennemin yedinci katı yöneticilerin onlara daha çok odun daha çok ateş verilecek

D.

Beledelli kalıcı olsun bunun için bir çok mantıklı nedenleri var .

Cito

Bune ya ihraçlar olacak diye önceden haber yapar hale geldi yazık gerçek. Gururlanma padişahım senden büyük Allah c.c. var. Unutmayalım yanan ateşi söndürmezsek gün gelir o ateş bizi de yakar.

Misafir

O HAL in yeni adai KHK

Fikir Zikir

uyarı cezası bile savunma almadan verilemezken, savunma almadan insanlar ihraç ediliyor ve sebebini de öğrenemiyorlar. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde katliam yapan sözde akademisyenin 200 kişiyi asılsız ihbarlarla mağdur ettiği ortaya çıkmıştı. Onun gibi dengesizler yüzünden onbinlerce insan mağdur oldu. Suçu olanlar varsa normal süreci işletin yargıya teslim edin. Suçu sabit olursa ihraç edin. Aksi halde yapılan çok büyük bir zulüm ve vebaldir. Onlarca insan intihar etti. Mazlumun ahını almaktan korkun. Allahın verdiği müddet bittiğinde size kimsenin yardımı dokunmayacak bunu bilin.

Misafir

suç işleyenler cezasını çeksin.boş yere görevinden olanlara da Allah sabır versin.

Misafir

Bu da sonunda cadı avına dönüşmezse sıkıntı yok...

Misafir

Hala kurumlarda üniversitelerde çok sayıda bilinen ve gizlenen kripto fetocu adı alçaklar var bu nasıl Feto ile mücadele biz fetoyla PKK ile mücadele edin diye size son şans verdik bu iş olmazsa bir sonraki seçimde sizi de kenara atmayı biliriz Kurumları geriye dönük yaratın fetonun referansı ile üst düzey göreve gelenleri defedin yeter söz milletindir Feto mücadelesi için ayrı birim kurun fetocu darbeci alcaklari aşın hapiste bu ibnelerinin birbirini motive etmesine izin vermeyin Feto imamlarının her türlü konusturun telefon kayıtlarını görüştükleri kamu çalışanlarını bulup defedin

  • 1