BIST 9.734
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.431,97

Binali Yıldırım'dan İstanbul depremi açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Türk Havayolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin babası İslam Ekşi'nin Maltepe'de düzenlenen cenaze töreninin ardından Başıbüyük Mahallesi'nde bir kahvehaneyi ziyaret etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Bu evler yapılalı kaç yıl oldu. Şimdi dönüşümü sağlamaya çalışanlar neden sorumlu da öncrki hükümetler sorumlu değil ? Büyük depremden günümüze, bu iktidara kadar gelenler neden bu soruna el atmadı. Neden onları sorgulamıyoruz da bu gün geç kalınmış olsa bile dönüşüm içşn uğraşanları suçluyoruz ? Biraz vicdan...

doğru değil..

cami avlusunda konuşmak daha mı etkili oluyor.??ama siyaset te dine karışıyor.namazdan sonra vaaz gibi birşey oluyor.

vah vah.!!!

15 yıldır neredeydiniz,neden yenilenemediler??,o arada fetö gelişti devlete ele geçirdi.verdiğimiz deprem vergileri nerelere gitti,haliyle merak ediyoruz.

İste

ABD de korumalardan Kavgaya karışan iki tutuklu sanık Sinan Narin ve Eyüp Yıldırım mahkeme salonuna üzerlerinde turuncu renkte hapishane kıyafetiyle elleri kelepçeli ve ayakları zincirli halde getirildi.

Seyhan

bu depremin altinda bas koyun yöneticileri umarim kalir. Depremle beraber güc edip Cennete giderler dilerim. Tanri olsa yapardi ama doga da yapabilir.

Misafir

Anayasaya açıkça aykırı 200 milyar dolarlık Varlık Fonunda Saray ile Mehmet Bostan vurgunu Paylaşamadı ve görevden alındı!

Kocaeli

Erdoğan'ın bir sözü hatırlıyorum seçimi kaybettirse bile bu binaları yıkıp yapacağız, İstanbul için 15 yıl mı

cenk can

550 metre kare arazım var 3 katlıda 1973 model bınam var.devlet bana 3 kat verıp arazımı elımden alıyor.Bende dıyorumki ben yapayım param var olmaz dıyor.Arkadaş acarlar 28 kat oftaninşaat 28 kat colezyumda 30 katlı dokdelen dıkıyor.Onlar nasıl yapıyor allahını seven söylesin.akp hak yemez dedik .Yanıldık ama secımde gorecegiz allah buyuk

Mmm

Siz ne bekliyorsunuz deprem vergisi diye ÖTV eklersiniz

Birtek

İslami Kökenli Partililer cenaze kaçırmaz!... Bir de Cami avlusunda siyasi açıklama yapar!..

  • 1