BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.427,09

Binali Yıldırım: Bu saldırılar kabul edilemez

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde konuştu. Türk medyasının dinamik ve özgür olduğunu söyleyen Yıldırım, bu konuda Türkiye'ye yapılan saldırıların kabul edilemez olduğunu ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
yama ve unutma sonrada da ağlama

Çok ayıp binali bey, ne olursa olsun onurunuzu korumalısınız.Hem aday hem maaş almaya devam, meclisten araba ve bütçe haydi seçime.Siyasi islamcıların tutsağı olmuşsun, onlarda adalet duygusu yok bir şeyleri ezberlemişer ve düşünmüyorlar sen bari mühendislik okumuşsun yapama ve unutma

cemali

Ezan,bayrak,vatan,millet: 17 gemi,28 şirket,2 süper yat...

Misafir

Binaliye kalsa Istifa eder belki amma Üstü var Üstü...

HASAN BAL

SİYASET VE KOLTUK, İNANÇLIYIM DİYEN BİR İNSANIN YÜZÜNÜ BU KADAR ASTARLAR MI PES DOĞRUSU.

salih

Sayın Binali Yıldırım Anayasa'nın 94. maddesi açık; TBMM Başkanlığı'ndan istifa etmek zorundasın. İstifa etmediğin sürece adaylığın da (seçilirsen) başkanlığında tartışmalı / şaibeli olacaktır... Sempati değil antipati alıyorsun fakında değilsin...

fikret boduroğlu

medya(bir kaç tanesi hariç) iktidarın güdümünde ve kontrolünde.bunu herkes biliyor.bu iktidar giderse ne olur,reklam gelirleri azaltılır ve bu medya için iyi şeyler olmaz. ,bana göre, bu medya kuruluşlarının satış ve devrine müsaade edilmeyerek sahiplerinin elinde patlatılabilinir).

Hırsızlara oy yok

Anayasamızın 94 üncü maddesi son fıkrası aynen şöyle der: "TBMM BAŞKANI, (…) ÜYESİ BULUNDUĞU SİYASİ PARTİNİN veya PARTİ GRUBUNUN MECLİS İÇİNDE VE DIŞINDAKİ FAALİYETLERİNE; (…) KATILAMAZLAR; (…)" Bu kadar açık bir metni okuyup anlayamayan birini bakan, başbakan, meclis başkanı, belediye başkanı yapanları Allah'a havale ediyorum.

hak düzen

seçim yatırımları müjdelerini ve medyanın abartıp altına yorum bile açmamasını sizin özgürlüğünüzden aldığını anlıyoruz.. yani Allah bildiği gibi yapsın..

Misafir

Sıra Fırat'ın doğusunda mı?

Mehmet

Yalancilar.. Ne basin ozgur nede siz dogru soyluyorsunuz.. Cifte standardi yapan kendisi.. Hem meclisi temsil edeceksin hemde bir partinin adayi olacaksin. Varmi boyle mantik. Herseyin daniskasini yapin sonra durustlukten bahsedin.

Eser

Kaç tane Alo Fatih var ondan bahset biraz. Eleştiriye saygılı imişler bla bla bla

  • 1