BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35

Binali Yıldırım: 80 milyonun ruhu incindi

Başbakan Binali Yıldırım, Yenikapı Mitingi'nin yıldönümünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım'ın hedefinden 'kontrollü darbe' açıklaması nedeniyle CHP Lideri Kılıçdaroğlu vardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
VELİ

YENİ KAPI RUHUNDA HAKSIZLIK VE HUKUKSUZLUK YAPILACAĞIMI BELİRTİLMİŞTİ.ZULÜMMÜ VARIDI ARTIK İNANDIRICILIĞINIZ KALMADI

bedii

bu kılıçdaroğlu bütün yaptıkları ve söylemlerine rağmen daha çok milleti incitecektir efendim...sizler ve adalet bakanımız hatta erdoğanımız sessiz kaldıkça bu sözünü sakınmayan insanın yarın ne yapacağını kimse bilemez çünkü birileri tarafından desteklenip özgüven verilmektedir bunu iyice araştırmalı vede artık kodese davet edilmelidir çok geç olmadan...

mücadele edilmedi..

Fetöyle doğru dürüst mücadele edilmediğindendin,damatların salıverildiğindendir,Atatürke saldırının arttığındandır,sebep çok,bakın yeni devletten bahs edene hiç bir yasal işlem yapılmadı.ondandır.sebep çok.zaten ortada ruh değil,iktidarın mahcubiyetiyle yarım yamalak birliktelik gösterisi vardı,sanaldı yani,içten değildi,takiyye kokuyordu.

kerimoğlu

17-25 aralıkta bütün suçlular adalet önünde hesap verseydi devleti soyup soğana çeviren yandaşlar aldıklarını yasal faiziyle birlikte iade etselerdi, 19 liralık yolu 100 liraya yapan milletin namusuna küfredenlerden aldıkları her kuruş geri alınsaydı hesap sorulsaydı devleti idare edenlerin 30 yaşındaki oğlanları dolar milyoneri olmasaydı yada bu paraları iade etselerdi, mit müsteşarı ve genel kurmay başkanı görevden alınsaydı belki yeni kapı ruhu olurdu ama bunlar yapılmadığı sürece mümkünü yok. Adalet yerle bir edildi ordu yerle bir edildi tek adamlık oldu kim kimden hesap soracak şimdi adaletin hukukun olmadığı yerde anca kargaşa olur.

Misafir

DAHA ÇOK ŞEY İNCİNDİ SAYIN BAŞBAKANIM. YÖNETİCİ ATAMADAKİ ADALETSİZLİKLER VS. VS.

Misafir

sadece yenikapi mi incindi, sn. Basbakanim, neler incindi neler, bir bilseniz.. Mesela ilk aklima gelenler, stadyumlarda Atatürk afisleri yasak! laik Cumhuriyet(yeni(!) devlet kuruyormus sizin üyeniz, hala partinizde), Kurucu önderimiz begenilmiyor, Atamiza hergün hakaretler ediliyor(tara ile saldiri), örtülü olmayan sortlu kadinlar dövülüyor, tekmeler atiliyor ve saire...Sizi sahsen sevmeme ragmen partinizi sevmiyorum...

Hasan

Yeni kapı ruhu mu? Zorlama ile ruh olmaz, haydutlukla ruh olmaz, zalimlikle ruh olmaz. Olsa olsa ruhsuzluk olur.

olur o kadar

80 milyon da sizin gibi düşünüyordu zaten.

olur o kadar

Almanyadan zılgıtı yedik,geri vitese taktık gele gele Yenikapıya geldik.

Misafir

Görüldüğü kadarı ile sizin Yenikapı ruhundan anladığınız şey siz ne yaparsanız muhataplarınızın kayıtsız koşulsuz kabul etmesi üzerine kurulu. Yenikapı ruhu uzlaşma, karşılıklı anlayış,hoşgörü,fedakarlık ve empati üzerine kurulursa bir anlam ifade eder sayın başbakan.

Misafir

sayın başbakan kürtlerde artık size güvenmiyor mhp ile kardeş olmaya devam edin siz

Sadık VATANDAŞ !!!!

2002, 2007'lerde var olan ruha destek olduk ama o heyecanlar yıkıldı, yıkılıyor. AKP Millete verdiği heyecanı yaşama geçiremedi. Yenikapı ruhu derken hangi sözlerinizin arkasında durdunuz. Ben bunları göremiyorum. Ancak birilerini suçlamakla olmuyor.

AAAAAAAAAAAAAAAAA

BAŞBAKAN CUMHURBAŞKANIYLA TERS DÜŞÜYOR. CUMHURBAŞKANI TÜRKİYEYİ ELLİ MİLYON OLARAK KABUL EDİYOR.GERİYE KALAN OTUZMİLYONU YOK SAYIYOR. UMARIM BAŞBAKAN SEKSENMİLYON DEDİĞİ İÇİN GÖREVİNDEN OLMAZ.

Farklı Bakış

Bay BİN ALİ. BEN 80 MİLYONUN İÇİNDEYSEM BİL Kİ KILIÇDAROĞLU'nun DEĞİL SENİN KONUŞMALARIN BENİ İNCİLTİYOR.

  • 1