BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.428,19

Bilal'in hikayesi!..

Bir bakanlığın il müdürünün personel sınavı için gittiği ilde Bilal adlı genç ile yaşadığı olay çok ama çok şey anlatıyor

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
mehmet

Allah hepimize Bilalin teslimiyetini nasip etsin inşallah

Misafir

Gülen hakkında, “Laik devlet yapısını değiştirerek, yerine dini kurallara dayalı devlet kurmak amacıyla yasadışı örgüt kurup faaliyetlerde bulunduğu” gerekçesiyle dava açan eski Başsavcı Nuh Mete Yüksel, "İtiraflar Ankara'yı etkileyecek, politikacılara kadar uzanacak" dedi.

edremitli

Mübarek sanki STV deki Sır Kapısı saçmalığı gibi milleti ninnileme manevraları.

Misafir

İslam narkozlu uyanma olmaz!........ Eğitim, İlim Bilim ile olur!

Misafir

osman diyadin ve suleyman ozisik konu ne olursa olsun sonunu mutalaka tayyip erdogan a bir sekilde getiriyorsunuz.Bunun amaci ne?

Misafir

Böyle bir hikayeyi anlattıktan sonra sonunu Tayyip Erdoğan'a bağlamaya ne denir biliyorum ama buraya yazsam nasıl olsa yayınlanmaz diğer yazdıklarım da boşa gider. Ey yalaka yazar, sen kendin bu yazdığın hikayeye inanıyor musun? Bugün bir şekilde o yörenin AKP'li ileri gelenlerinden icazet almamış bir torpil bulamamış kişilerinin yazılı sınavda ne alırsa alsın mülakattan geçmesinin mümkün olmadığını bilmiyor muyuz?

Misafir

Bu hikayeyi okuyalı en az 5 sene oldu. tevekkül sahibinin tevekkülü güzel de, bu yazıda ki en can alıcı kısım; "Ve bizler, önümüze sunulan, Bakanlık dâhil, bütün referansları bir kenara koyarak Bilal'ın referansını en öne aldık!" cümlesi değil mi? Geri kalan 69 kişi nasıl seçildi? Eğer Bilal hak etmediyse, onu öne geçiren sorumlu değil mi? Vesaire vesaire....

Misafir

Bu olay anlattığınız gibi olduysa Allah’ın yardımıyla olmuştur. Yok eğer o Bilal sizin geleceğinizi bir yerden öğrenmiş ve yönlendirilmişse münafıkların münafığıdır. Bu hikaye güzel de… Peki iki atama dönemi önceki KPPS sınavlarında 85-95 arasında puan alıp da dini bütün ve imanlı iktidar tarafından gayet halisane bir duyguyla(!) icat edilen mülakat oyunlarıyla 60 puan verilerek atanması engellenenler? 60 KPSS alıp da mülakatta 90 hatta 99 puan verilerek İngilizce Öğretmeni olarak Elazığ Mezre Ortaokuluna atanan da Bilallerden biriydi bu hesapla!

  • 1