BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.433,71

Beyni yok ama beyin fırtınası yapıyor!

Allah cahil cesareti versin dedikleri bu herhalde. Eleştirdiklerinden biri Nobel Ödülü almış dünyaca ünlü bir profesör, diğeri ise Unesco ödülü almış, Cern'de çalışan bilim kadını..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 89 Adet Yorum
Misafir

NE koçu be? Maden girişinde koskoca Erdoğan posteri var.

Misafir

FSD, Fransa'daki elektriği 5,2 cente satan firma ile konuş aynı şartlarda "12 cente BİZ KURALIM PARANIN AMK koyalım" de. Alacağın yanıtı bana söyle ona göre BERAT ALBAYRAK'a çıkar 3. santrali beraber kurarız Müdür...

Misafir

Hangileri onu da bi zahmet ekle. Birde o kapatılma kararı alınmış santraller hangisi onuda eklersen sevinirim.

Misafir

Misafirciğim, "yanlış ekonomi politik" gibi flu bir lafla geçiştirme senin "DOĞRU EKONOMİK POLİTİKAN" ne onuda yaz ki ilminden yararlansınlar.

Misafir

ne asparagası gerçek olanı öğrenmek istiyorsan bak bakalım kaç tane adayı Yunanlılara vermişler o at gözlüklerinizi çıkartıp bedava makarna yemeyi bırakında ne olup bittiğini görün artık ülke ciddi ciddi elden gidiyor bankalar gitti sanayi el değiştiriyor Suriyeliler savaşmadan ülkeyi ele geçirecekler onların daha azılıları geliyor şimdi 1,500000 Afganlı bakalım daha neler görcez ama siz uyuyun yol yaptılar köprü yaptılar nasıl bir trollük kafası bu

Misafir

Yanlış ekonomi politiğin bir uzantısı olarak da Akkuyu’daki şov sırtımıza kambur olarak deklare edilmiş oldu!................ Bu adeta Osmanlı tarihinde Fransızlara tanınan kapitülasyonlar gibi Ruslara tanınan kapitülasyondur.

Misafir

Misal atıyorum:Yarın Erdoğan ''nükleer santralden vaz geçtik buna vicdanım elvermiyor,hepimizn çoluğu çocuğu var,başka yatırımlar yapacağız,'' şeklinde açıklama yapsa, siz balıklama atlayıp, Nükleer Santral Savunucusu olursunuz

Misafir

Yorumlar zoruna gidiyorsa yazınızın altındaki yorum yazın kısmını kaldırırsın olur biter.

akın

O Nükleer tesis var dediğin ülkelerin birçoğunda yeni santral açmama kararı alındı. Açık dediğiniz santrallerin bir kısmının kapatılması kararlaştırıldı vs. Böyle ezbere şu kadar santral var demeyin.

Misafir

asparagas haber o gerçek değil türk karasularında balık avlayamıyor ne konuşuyosun sen boş laf etmeyin muz cumhuriyetimi lan burası petrol kuyusuda 3 tane ne 11 i oda alman italyan ortaklığı yunanistana 3 ün 1 o kadar

Misafir

yalancının ..............emi

laf ola

(misafire) söylene bakarım adammı diye nükleer anlaşmasına imzalar atılırken hangi heyette yer aldın türk mü rus tarafımı (arsanı kullancaklar diyorsun) yok belgelerin kopyası elindeyse müstemleke basına veya chp ye versene yahu hem üç kuruş para kaparsın alsana bedava akıl daha ne

Misafir

Sayın yazar santral seninmiki milli enerjiden bahsediyosun. adamlar sadece senin arsanı kullanıcak. sende gazetecisin yaaaa.

Misafir

çok tepki çekiyon yazar akp gidince nasıl kıvıracan merakla bekliyorum yıl sonunu lakin kıvırmayı en iyi siz bilirsiniz çok feci fetöcü iken çok feci fetö düşmanı gibi oldunuz...bakalım göreceğiz bu seferki kıvırmanızın şeklini..

Bozkurt

AKP iktidarı döneminde 2015 yılında Taşoz Adası'nın 6 millik Türk karasuları içinde petrol arama çalışmalarına başlayan Yunanistan, 31 metre gibi derin sayılamayacak bir mesafede açtığı 7 petrol kuyusunun sayısını 2017 yılında 11'e yükseltti. Yunanistan, Türk karasularında bulunan 11 petrol kuyusunda günde 3 bin 823 varil ham petrol çıkartıyor. Kaynak Yeniçağ: İşgal yetmedi, karasularımızdaki petrolü de çalıyorlar!.. - Ahmet TAKAN

sancar

süleyman bey; taksim hastane yangınını gördün. İçindeki radyoaktif maddede sorun yok deniyor. Bina ikinci kez kağıt gibi yanıyor ve burası hastane. Sen daha hastaneye ( en güvenlikli yer olması lazım, devlet ilgisiz olduğu için denetlenmediği için, sanki yanıcı maddeden yapmışlar.) sahip çıkamıyorsun. Nükleer santrala kimse karşı çıkmıyor, biliyorlarki sorumsuzca güvenliksiz işletileceği için tehlikeli olacağını savunuyorlar. Saydıklarında da kömür madeni var, ama kaçında bu yüzyılda yüzlerce madenci öldü onuda söyle..

Misafir

Bir doktora tezinden, sayfa 19 ve 20!_____________________ Nükleer enerjinin en önemli dezavantajı atık yakıtlarının yıllarca emniyetli bir şekilde saklanması zorunluğudur...Toplum nükleer enerjiye karşıdır, çünkü barışçıl amaçlı kullanılmayacağı olasılığı vardır!..Bu doktora tezi, bu satırlar kime ait? ..................Erdoğan’ın damadı, bugünkü Enerji Bakanı Berat Albayrak’a ait.

Misafir

Prof. Dr. Ayşe Aypay, Bayer hakkında defalarca şikâyette bulunduklarını, yetkililerin hiçbir işlem yapmadığını ileri sürdü.

fm

Bir zamanlar Enver Paşa Edirne'yi alacağına Bulgar'lar Edirne'ye girsin daha iyi diyen zihniyetin kendini çağdaş sanan embesil torunları bunlar da. ne beklenir ki. Her konuda olmayan beyinleriyle ahkam keserler. Ha bir de Ataürk'ün resmini taşımakla Atayı anlamak aynı şey zannederler

Misafir

SİZ TATLI SULARDA YÜZMEYE DEVAM EDİN..ALTERNATİF SÖYLEMEDEN BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN.

Misafir

1000 MW nükleer santralin yapım maliyeti 1.7-2.5 milyar dolar. Bu kömürde 1.2 milyar dolar, doğalgaz da 600 milyon dolar.Gaz santral maliyeti nükleerin üçte biri gibi görünse de elektriği üretecek kaynağın ithal edildiği unutulmamalı. Bugün Akkuyu'ya eşdeğer elektrik üretmek için 6.585 megavat ithal kömür santrali kurmak gerek. Bunun ömrü 30 yıl olacağından bir o kadar daha santrale ihtiyacınız olacak. Yılda 13.5 milyon tondan 60 yılda 800 milyon ton kömür ithal etmeniz gerekecek. Bunun parasal miktarı yılda 900 milyon dolar, 60 yılda 56 milyar dolar. Gaz da ithalat rakamı 60 yılda 105 milyar doları buluyor. Azıcık öğrenirsin belki.

Misafir

"İSTEMEZÜK"ÇÜLÜK KOLAY.. ALTERNATİF SÖYLE

Misafir

ALTERNATİFİ SÖYLE DE BİLELİM.

Misafir

VALLAHİ DİLİNİZE YAZIK,KALEMİNİZE MÜREKKEBİNİZE YAZIK..."HOŞT ULAN HAİN" DEMENİZ YETERLİYDİ.

Misafir

Maden kazası olan şirketin Koç'a çalıştığını da hatırlatalım sana. O zaman hemen bu şirketin bütün faaliyetlerine son vermeliyiz senin kafanla!