BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.430,02

Beyinlerdeki karanlık zindanda fışkıran korku

Kalem gücünü, milletin kalbini zehirlemek için kullanan bu arkadaş, öfke nöbeti geçiriyor olmalı ki, daha da ileri giderek, "evet" çıkması halinde, Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin adını değiştireceğini söylüyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
A.L

SİZ HANGİ MİLLETİ UYGUN GÖRÜYORSUNUZ KENDİNİZE.. SANA ADINI SEN KOY ŞARKISI SÖYLEYELİM Mİ?

ASLANIM benim!

“Türk Milleti demiyoruz, tek millet diyoruz” sözlerinin ne anlama geldiğini anlamak için uzman olmaya gerek yok ama seviyesiz savunmacılar üç maymunu oynuyor..Üstelik Kin ve nefret kusuyor!...........

Misafir

Rejim değişikliği için Avrupa’da 27 Mart’ta başlayan oy verme işleminde Fransa ve Almanya’da 'Hayırcı'lar araç konvoylarıyla sandığa gitti.

Misafir

Cumartesi günü Paris Türk Konsolosluğu'nda 5 bin 560 seçmen oy kullandı.

ecdadı fatihan

Darbe girişimini engellemek için sokaklara dökülen bir milletten, darbe anayasasını değiştirecek bir evet çıkmazsa o zaman vay halimize...

ORTAK AKIL

Biz Türk Milleti (Dünya Osmanlıyı öyle biliyordu) insanları putlaştırmaktan, tapınmaktan, hiç hata yapmaz sanmaktan vazgeçmemiz lazım.

Misafir

her seçimde gözü kabalı oy werdim reise ama artık bizim eklmeğımizle oynayan bir adıyamn belediyesi war we sadece yandsşlarını daha cok ceplerini şişirmek için uğrasan halkı arasında ayrım yapan adıyamn bir ilke imza atan adam akpnın bldye baskanı bir daha asla asla reis kusura bakma ama durum böyleee

Erol Baron

15 yıldır terör ve dış ticaret açığına çare bulamayan ve YİP modeliyle köprü yapmanın başarı olduğunu sanan birinin halktan başkanlık istemesi kadar traji komik bir şey olamaz.

Balaban Beyi

Sayın Yazar iyi iyide bu TEK MİLLETİN ADI NEDİR..Adı olmayan Millet olur mu..? ŞU TEK MİLLETİN ADINI SÖYLEMEKTEN " TÜRK MİLLETİ " DEMEKTEN NİYE KAÇILIYOR..?

misafir

ben türküm türk doğdum türk olarak yaşıyorum ve türk olarak öleceğim allah türk milletini bu zihniyetten korusun

vatan

bizler vatanımızı seviyoruz vatan bizim ülke bizim neden hayır diyoruz vatan için

vatan

bizler vatanımızı seviyoruz vatan bizim ülke bizim neden hayır diyoruz vatan için

misafir

Aslan BULUT'un bugünki yazısından: "Graham Fuller ve Henri Barkey imzasını taşıyan raporda, "Bir değişim gerçekleştirmek için sivil politik liderler çok zayıf. Türkiye'de bu sorunu askeri olmayan yöntemle çözme cesaretini gösterecek lider yok" deniyor ve cesur bir lider bulunması gerektiği işleniyordu. Aslında 2001 yılında Tayyip Erdoğan'a ABD'den gönderilen gizli belgede de "Ankara, yerel yönetimlere otonomi vermek ve millî hükümetin fonksiyonlarını yerel düzeyde merkezi olmaktan çıkarmak zorundadır" deniliyordu. Yani Büyük Kürdistan projesi için öncelikle Türkiye'nin Güneydoğu'ya özerklik vermeye mecbur edilmesi öngörülüyordu. Bugün ulaşılan sonuç ortadadır. Barzani ve Talabani, Irak'ın kuzeyinde bağımsızlık ilân etmek için 2017 yılı içinde referandum yapmaya karar verdi. Suriye'nin kuzeyinde de kantonlar kuruldu. Türkiye, El-Bab harekâtı ile Kürt koridorunu kesmeye çalıştı ama şimdi çekilmesi için baskı yapılıyor. Zaten Türkiye de harekâtın bittiğini açıkladı".

Misafir

Mekke fethedilmiştir, pencereden bakan Ebu sufyan (a.s.) ve karısı Hint (a.s.) izlemektedir. Hint ''bu kadar mı yanılmıştık'' diye sorar Ebu sufyan ''hayat tarzımız yanlıştı, kıskıvrak bağlanmıştık, hatalarımızın kurbanı olmuştuk, güvendiğimiz tanrılar bizden beterdi'' der. Kıskıvrak bağlanmış durumdasınız ve güvendiğiniz tanrı sizden beter. Bugünlerdeki duruşunuz çok eski bir okurunuz için tam bir hayal kırıklığı, çok sesli bir internet gazetesinden, tek sesli mutlak yandaş bir kadroya, gazetecilikten hatadan münezzeh tanrısının bariz hatalarını görmezden gelen veya gerekçe üreten bir kuluna dönüşmek. Çok üzücü, sizin adınıza çok üzgünüm. Bu iktidarın yaptığı her şeyden siz de sorumlusunuz ve allah katında hesap vereceksiniz. Hazırlanın.

sabırtaşı

Milletin gözünü boyamayla koskoca ülkeyi ne hale getirdiler yarın ortada devlette bulamayacağız. Görevlerini en güzel şekilde icra ediyorlar yarın başkanlığıda aldımı saddam gibi gider irana savaş açar bm devreye girer abd ülkeye girer kürtlere devlet kurudurulu olacağı bu. Ne diyor cıa başkanlık gelmezse türkiyeyi ikna etmek zor olur diye 2006 da yayınlanmış raporlarında aklını başına al ey milletim 100 yıl önce terkettiğimiz tek adam projesine destek verme.

Misafir

ölümü korkutan nesilsiniz dimi?erdoğan öyle söyledi.''her nefis ölümü tadacakdır.''Allah ın bu hükmünü hiç duymadınız mı?hadi sizlerin dinle alakanız yoksa ,erdoğan ı dindar diye taktim ettiniz.imamhatip mezunu erdoğan, Allah ın bu hükmüne isyan mı ediyor,Allah a karşı savaş mı açmış?soruver bir zahmet.cumhurbaşkanı iken böyle olursa, başkan olduğunda tanrılık iddiasında mı bulunacak acaba?merak konusu.

misafir

Sayın yazar, iyi ki Aslan BUUT'u yazdınız. Bugünki yazısı bomba çünki. Vatanını milletini seven okusun lütfen. Yazıdan bir alıntı:"CIA eski Türkiye şefinin 2006'da Beyaz Saray'a sunduğu bir Türkiye raporu var. Raporda, 'Eğer ABD'nin çıkarı Türkiye'de bir federal devlet kurulmasıysa, mutlaka ve öncelikle yargıyı, orduyu, meclisi ve hükümeti tek elde toplayan başkanlık rejimine geçilmelidir. Tek adamı ikna etmek, birbirini denetleyen yapıyı ikna etmekten çok daha kolay olacaktır' deniyor. Sonuç olarak bu Anayasa değişiklik paketi, bir ABD projesidir."

gencoglu

galip Ensarioğlu diyarbakırda olduğu müddetçe diyarbakırda %40 ı bir milim geçemezler batıdaki solcuların işçinin emeklinin memurun yanında olur bizdeki solcular darbecilerin tirrörristlerin vetan hainlerinin ZENGİNLERİN yanında oluyor çünkü bizimkiler selaniklten ithal solculuk unutmayın ki Selanik 1800 ile 1910 arasında siyonizmin merkeziydi

Misafir

Arslan BULUT İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun!... Sen nereden?...............

  • 1