BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.438,90

Beyaz ve yoksul müslümanlar neden çatışmaz?

Tayfun Atay, Zaman gazetesine verdiği röportajda dindar-muhafazakar kesimlerin yaşadığı ayrışmayı değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
zoruna mı gitti

yazıda da geçtiği üzere: AK Parti hükumeti döneminde ekonomi laiklerin elinden müslümanların eline geçmiştir. Geçmiş olsun Gülen örgütü :) artık çok geç

karahasanoglu

hastane ve yol yapmaya devam , cahil insani ikna etmenin en basit yolu, bu ulkenin fabrikalara yuksek teknoloji urunu uretebilme kabiliyetine ihtiyaci var. tutturmussunuz bi yol kopru hastane , o yollarda alman kore arabalari gidiyo turk arabasi gitmesi lazim fabrika lazim yol degil! hastane kuruyosun milyon dolarlara disaridan makine aliyosun , makineyi yapmamiz lazim artik anlayin sunu

görüşüm

Rüşvet yiyen devlet malını çalan çalmasına müsamaha gösteren rüşveti devlet malını çalma çaldırma ve haksızlık olarak görmeyen . başkasının hakkını gasb eden ALLAH a inanmayan başını secdeye koyunca hak hukuk ve Allahı anmayan nasıl müslüman olur. Yeni islamlar türedi para islamı. Siyaset islamı. tarafgirlik islamı . ırk islamı . Birilerine biat islamı. vs.

SAVCI BEY

TÜRKİYEDE AZINLIKLARIN ÇOĞUNLUKTAN HEP DAHA FAZLA HAKLARI OLDU BENCE 12 YILDA DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜKÇÜ YASALAR ÇIKTI NEDENSE GÖRMEK İSTEMİYORLAR SİZ BİLİRSİNİZ HERZAMAN GÜZEL İŞLER YOK SAYILDI BU ÜLKEDE ZATEN GERÇEK VATANSEVERLER YA ASILDI YA SÜRGÜN EDİLDİ YA İKTİDARDAN İNDİRİLDİ TAYYİBE,DE DENEDİLER BAŞARAMADILAR VE BAŞRAMAYACAKLAR ÇÜNKÜ ALLAH BU ÜLKEYİ SEVDİĞİNE İNANIYORUM HAŞHAŞİLER KIRK YIL YANLIŞ YAPTILAR VE YAKINDA GERÇEK NURCULAR BUNLARDAN AYRILACAK İNAN MESLESİ OLANLAR SEM AMCAYA TESLİM OLAN HAYASIZLARDAN AYRILACAKTIR GÖRECEKSİNİZ YAKINDA.

Vedat

Hasasiler... Yolsuzluk da yolsuzluk! Eger bahsedildigi gibi bir yolsuzluk olsa hersey supheye mahala birakmayacak sekilde ortaya sacilirdi. Biz de devlette calistik, rusvetin gunluk olay oldugu, vakai adiyeden sayildigi donemleri yasadik! Herkes herseyi bilirdi. Hangi bakan havaalani ihalesinden yuzde kac almis azcik kulagi delik olan herkesin malumuydu. Simdi paralel hasasiler her kurumda calisiyor. Bir yerlerde oyle buyuk rusvet donuyor olsa, ihalelere fesat karissa neler neler cikardi ortaya ama hic bir sey cikmiyor! Neden cunku vergimiz duble yol ve hastanelere donustu de ondan!

  • 1