BIST 9.150
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,31

Beşir Atalay HDP'yi ihanetle suçladı o cümleyi açıkladı

AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, çözüm sürecinin nasıl bittiğini açıkladı HDP'yi ihanetle suçladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Sabri

HDP diye Kod adi Ihanet

turkmen

allah askina sayin besir bey 4 yildir cozum diye diye tum ulkeyi bos baris hayacani yasattiniz 7 haziranda istediyiniz oylari alamayinca yuzlerce sehit verdirdiniz hemde bilerek siz baris filan istemiyorsunuz siz en sonundada bu ulkeyi boleceksiniz ve kan golune cevireceksinz size inanan saflar coktur.

mehmet

ya hdp ne yapacaktı sizinle birlikte ededi israili bırakım kürtleremi oda saldırsaydı bu işidleri besleyip suriye kürtlerin üzeeine saldınız sonra suriye savaşı bitiri diyiyorsun onu yapacağınıza bu ülke yılarca beraber yaşadığınız kürtleri kardeş görüpte destek olsaydınız böyle olmazdı akıllı adam

sçmn

terör elebaşı ile haşrolmakta bir biçimde ihanetten sayılmıyormu. onların derdi g.doğudan parça koparmak değilmidir. çözümde çözüm. çöz bakalım nerde duracak. son durak neresiymiş.ha hdp ha pkk ypg pyd işid.hepsi bir illegal değilmidir. bu çözümden kasıt: prelnter sistemi hiçe saymaktır , bşklık ,özerklik, eylet vs.den medet beklenmez.

Ahido

Onlar da mı kandırmış. ooooo kıyamam ben size. gerçi sizde koca memleketi kandırıyorsunuz yalanlarla. herhalde onlardan öğrenip.

  • 1