BIST 9.693
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.494,92

Berna Laçin Medine tweetine Alişan çıldırdı Berna Laçin ne dedi

Eylül Yağlıkara ve Leyla Aydemir'den sonra yükselen idam isteğine, Berna Laçin Twitter'da yorumda bulundu. Bu tweete Alişan tepki gösterdi. Berna Laçin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Berna Laçin ne dedi, Berna Laçin Medine paylaşımı neydi? Berna Laçin Alişan neden kavga etti?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Fatih

Herkese merhaba, Berna Lacin'in dini bilgisi yetersiz olabilir, ancak birsey yazmadan veya söylemeden once bir araştırma yapması daha doğru olurdu. Medine'nin islam dinindeki yeri, Peygamber efendimizin ikametgahı olduğu gibi bilgilere sahip olsaydı belki de yazmazdı. Ancak bu durum baslı basına hatadır ve cezasını çekmelidir. Savcılıktan once TV cezasını vermelidir, hiçbir projede yer vermeyip reklam anlaşmalarını iptal ederek mesela. Daha once de Pınar Altug bas ortusu beni rahatsız ediyor seklinde bir cümle kullanmıştı. Biz de Turk halkı olarak ulkenin buyuk bir kısmından rahatsız olan bu kişiden rahatsız oluyoruz ve artık TV ekranlarında görmek istemiyoruz. Nasıl ki Fusun Demirel gerilla annesini oynamak istiyorum dedi artık hiçbir yapımda rol alamıyor veya Guner Umit'in bir cümlesi butun TV kariyerini bitirdi, Berna Lacin ve Pınar Altug gibi lafını bilmeyenlerde artık lütfen TV ekranlarında olmasın.

Misafir

Uludag kadin dogru soyluyor sen hayatinda hic kitap okudunmu. Bence hayir zembilli cahil 🤣

Erol

Alisan, senin bu cikisini reis gordu lan. seni Kulluye ye cagiracak yine. AMA bence asiri gitme yalakaliginda bi dozaci var

İLERİCİ KADIN

BERNA LAÇİN,, SEN TAA MEDİNEYE YALAN YANLIŞ UZANACIGINA PKK TARAFINDAN KAÇIRILAN TRÖRİSTLERİN ZORLA SAHİBLENDİGİ TECAVÜZDE REKOR KIRANLARI DAGLADAKİ KIZ ÇOCUKLARINI DİLE GETİRSENE BUNLARIDA GÖZ YAZ. MEDİNE SANA AGIR GELİR .

uludağ 16

BERNA HANIM SİZDE TÜRK İSLAM VE BİLCÜMLE ORTADOĞU KÜLTÜRÜ HASIMSIZLIK MİDE VE NÖROLOJİK SORUNLAR MEYDANA GETİRİYOR. ANLAŞILDIĞI ÜZERE BİZANS HAYRANI OLDUĞUNUZA DA ŞÜPHE YOK SİTEM VE HAKARETİNİZE GÖRE SİZ EN İYİSİMİ "ŞANZELİZEYE" TAŞININ BİZİM NE DİNİMİZDEN NEDE KÜLTÜRÜMÜZDEN ŞİKAYETİMİZ YOK.(Dünyada en fazla tecavüz intihar yaşanan toplumları başta ABD-İSVEÇ-İNGİLTERE-FRANSA-KANADA-ALMANYA dır bilimsel istatitiki tespittir biraz okuyun feminen romanları değil tabii)

  • 1