BIST 9.799
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,88

Berat Kandili namazı kaç rekat nasıl kılınır nasıl niyet edilir?

Berat Kandili namazı 100 rekat ve 2 rekat olarak kılınır. Berat Kandili namazı saat kaçta ve nasıl niyet edilerek kılınır duası nasıldır internethaber.com derledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Shamyrat

Nasil doga okamally

Samyra

Bu gije iñ bôyuk doga nasil...okamaly

Samyrat

Beragat gijesinde nasil doga okasañ onemli

müslüman

ALLAH seni islah etsin

Hisli asker

Totos senin varliginda yok.maloglu mall.sen hicsin.

Habil AVCI

Berat namazının kılınışı yukarıda anlatımda var arkadaşım üst kısımda konuyu takip et güzel ve açıklayıcı bi anlatım var . - 2 rekatta bir selam vererek kılınır. - Her rekatta Fatiha Suresi’nden sonra 10 tane İhlas Suresi okunur. - İlk rekatlarda Fatiha’dan önce Sübhaneke okunur. - Fatiha’da Besmele çekilir, İhlas surelerinde ve Sübhanake’de Besmele çekilmez. - Namazın tamamını peşpeşe kılmak gerekmez. Ara verilebilir, abdest tazelenip tekrar devam edilebilir. - Bu namaz gece tamamlanamazsa, kerahet vakitlerine dikkat etmek koşuluyla ertesi günün ikindi namazı vaktine kadar yetiştirebilir.

BİLAL-İ HABEŞİ

AYRICA ALİ SANA BİR KİTAP TAVSİYE EDEYİMDE OKU BELKİ FİKİRLERİN DEĞİŞİR. DÜZCELİ MEHMET DİYE BİR KİTAP VAR ONU MUHAKKAK OKU TAM SENİN ANLAYACAĞIN ŞEKİLDE AMA OKU BİTİRİNCE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLRSIN UMARIM SAYGILAR.

BİLAL-İ HABEŞİ

ali seni annenin rahmine bir kan pıhtısı olarak yerleştiren ve sonra sana şekil verip daha sonra kendi ruhundan vererek sana can veren bir Yaradan var sen nasıl olurda bunları algılamak istemezsin. bu nasıl bir cahilane bakış açısıdır. ALLAH BİR DİR VE TEKTİR;HZ.MUHAMMED MUSTAFA ONUN KULU VE SON ELÇİSİDİR. ALLAH NE DOĞMUŞTUR NEDE DOĞRULMUŞTUR. LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULLALLAH.

Musa

Bu Namazi kilan Insallah hemen ölür...

yavuz akdogan

Senin adini ali koyan insanlar ne güzel bi isim koymus..keske o isme layik olup hakkiyla tasiyabilsen.Allah seytanin serrinden,nefsimize yenik düsmekten,cahillikten korusun bizleri.googleden önce bi bilene sor.sonra ac o yok dedigin Kuran'ı Kerimi,senin yok dedigin nelerin var olduklarini,inkar edip kahri perisan olanlari ögren.Allah dogru yoldan ayirmasin..

ekrem

Mecmâul adapta şöyle tarif edilmiş. İkişer rekat olarak sabah namazı gibi .yalnız her rekatta 5 fatiha 5 ihlas okunur deniliyor

sadik akay

Sen müslüman ddeyil misin allah seni kahretsin bu mübarek gece

Mustafa Kırlangıç

Nasıl yok senin kaynağın nedir milletin kafasını karıştırmayın sanki içkimi içecekler namaz kalacaklar

Hasan yıldız

Allah seni affetsin inş

vedat Özdamar

Yukarı da yazıyor iste normalde ne okuyorsan o

lkmk

ıjıo

bağımsız ehli iman

siz hala emevi atalarınızın dinini yaşayın.İslamı bid'atlere boğdunuz.peygambere iftira atıp hadis uyduranlar-olmayan namazı berat namazı diye uyduranlar ecel daha yaratılışımızda belirlenmedi mi?rızkımız doğduğumuzda yaratılmadımız? çalan çaldığını iade edip helalleşmedikçe her gecesi berat gecesi olsa günahından kurtuluyor mu?ohh neala çal çal mal yığ yılda bir defa berat gecesinde bütün günahlardan kurtul hemde 100 rekat namazla.hani kul hakkı sadece helaleşilince affolurdu? diyanet din işlerine baksaydı bu bidatler yaşanmazdı.ahlaksızlar bir gecede temize çıkılmayacağını bilirdi.bir mercedes daha verirsen seneye de size dua ederiz zultanım.

muzaffer atmaca

ettehiyatü-salli-barik-rabbena

ayşe aydın

ya arkadaşlar şu 100 rekat namaz nasılkılınıyor bilen varmı

BELLİ DEĞİL

BENCE SUÇLU HERKİMSE NAMAZLA DUAYLA KURTULAMAZ,GİT SUÇU İŞLE SONRA 100 REKAT BERAT NAMAZI KIL KURTUL,ÖYLE BASİT DEĞİLDİR.O CEZAYI ÇEKECEK.

ATEIST

Insanlarin uyusturan her turlu uyusturucu yasaklanmalidir...

yusuf yalcin

Nasıl yok ya. Hem yok dıyon hem ALLAH askına dıyon sen kılmıyon barı kılanlara engel olup gunaha gırme

Çiğdem demir

Berat namazı oturuşta ne okunur

Çiğdem demir

Berat namazı oturuşta ne okunur

siyaset yuvası camilerden

uzak durmakta yarar var. Gidin evinizde kılın namazınızı. Sabaha kadar Allah'a dua edin.