BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.478,64

Berat Albayrak'tan önemli açıklamalar

Hazine ve Maliye Berat Albayrak, , Foreign Policy için makale yazdı. Trump yönetiminin Türk ekonomisine alenen saldırdığını belirten Albayrak, "Türkiye’nin finansal yapısı ve bankacılık sisteminde, önemli hiçbir değişiklik yaşanmadı" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
kundemacı

Şuna, buna mesaj anlamında açıklama yapmanın hiç önemi olmadığı gibi, hiçbir yere de faydası yok. Boş konuşmaktan başka bir iş değildir. Eğer koltuğunu işgal ettiği makamın hakkını verecekse boş işlerle uğraşmayı bırakıp, 1 doları 3 TL yapsın. İcraat yapsın. Damatlıkta performans göstermekle, maliye bakanlığında performans göstermenin farklı şeyler olduğu İnşallah anlaşılmıştır.

MiSaFiR

OLMAZ YA! diyelim ki; Biz aynı senaryoyu ABDye uyguladık, yani Türkiye olarak ABD dolarının değerini aynı yöntemlerle düşürdük! O Zaman Şunlar Olurdu : ABD, ekonomik göstergelerine göre MANTIKSIZ OLAN bu işlemler için her türlü HUKUKSAL YOLLARI(!) kullanarak Uluslararası Platformlarda başvurularını yapar ve Türkiye'den 2-3 misli TAZMİNAT almaya hak kazanırdı. Buna göre biz, yapılan bu banka veya aracı kurum döviz işlemlerinin elektronik ortamda kimler tarafından yapıldığı biliniyor ise, HESAP SORMAMIZ GEREKMEZ Mİ, BUNA GÜCÜMÜZ YOK MU?????????????????????????????

Bu Fakir

ABD'ye, İsrail'e, Rusya'ya, İngiltere'ye, vs... Ona buna mesaj göndermeyi bırakalım da adam gibi işimizi yapalım. Memlekette tüm sistemler çöktü.

Bari sus

Hahhahahahahhahahahahaha

misafir

ulke ekonomisi cakilirken cok kararli cakiliyoruz.bir ulke nasil batiriliri yaziyor.

misafir

ingiltere de ne konustuysa damatla dalga geciyorlar.

Halil Meydan

Güzel bir yazı.Yolunuz açık olsun.

acaba

3 ayda Ülkeyi %40 fakirleştirme teknikleri üzerine bir makale mi acaba?

Misafir

Aynen doktora tezinde olduğu gibi.

kundemacı

"Trump yönetiminin Türk ekonomisine alenen saldırdığını belirten Albayrak, "Türkiye’nin finansal yapısı ve bankacılık sisteminde, önemli hiçbir değişiklik yaşanmadı" Şu ifadelere bakar mısınız. Adamlar hayali dış düşman üretmekte bir numara. Farzedelim ki dış düşmanları doğru. Bu ülkenin ekonomisini Trump yönetmediğine göre sen gerekeni yapsana. Bu milletin verdiği vergilerden ağlamak için mi maaş alıyorsun? Bu işin üstesinden gelmek için damat olmak yeterli olmuyor. Dolar ve Euro kaç TL. oldu.

Farabi

Bu damat benimde icime sinmedi.

Misafir

Makale yazacak kadar ingilizcesi olduğunu sanmıyorum. Ana dili ingilizce olan birine yazdırmıştır. Bunda o marifetler yok, tıpkı ekonomi yönetimi gibi.

Misafir

kendisi çalıp kendisi oynuyor takan varmı albayrakın mesajını dünyada adamlar damat konuştukca gülüyor

Misafir

bırak gazete yazarlığını.. içraatları görelim.. bakan olduktan sonra yaptığın elle tutulur bir içraat var mı ? sadece konuşup nutuk atıyorsun.... 3.8 tl olan dolar hala 6.42 tl... market raflarında zam gelmeyen ürün yok.. pazar ateş pahası... sen abd ye kükremişsin kimin umrunda sen fiyatlara kükre, ranta kükre, kamudaki israfa kükre..

Misafir

Cesur Doğru Tespit ve Kararlı duruş!

  • 1