BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85

Berat Albayrak’ın açıkladığı yeni ekonomik yaklaşım: “Bir Paydaştan Vergi Önerileri” (1)

Vergi ile ilgili atılabilecek adımların en önemlisi olarak gördüğüm vergi sistemimizin sadeleştirilmesi şayet yapılabilir ise gerçekten bir “REFORM” niteliği taşıyacaktır.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

vergi almak istiyorsan mecbur olacak herkese kredi kartı toptan perakende farketmez eminönü gidin kimse fatura kesmiyor makinam bozuk yalan bunlar acilen düzeltilmeli.çaycıcorbacı büfe kim olursa farketmez herkese şart kanun olacak kredi kartı

masum kuş

dediğiniz tüm önlemleri aslında bilmediklerini mi sanıyorsunuz! Kaçak binaları evleri kim yaptırdı? Kentsel dönüşüm başaltıldı, ama binalara iskan zorunlu değil, hakeza kat mülkiyeti alınmıyor? Sonra ne yapılıyor imar affı yersen... vergide her iki yılda bir af e biz? salağız daha maaşı almadan şak diye kesilsin. kalanı da her alışverişimizde %18 kesilsin... bedelli askerlik? yapmayanın yanına kar kalsın, işi gücü olanın iyi gitsin, gerisi... şimdi yine inşaata teşvik, millet kırılıyor yapmayın biraz da toprağa sanayiciye yardımı olsun ama yok illa birileri batmasın da tüm ülke bu batıkçıları kurtarsın...

Misafir

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Erkan Kilimci'nin istifa etmesi Reuters başta olmak üzere dış ve iç basında yer buldu. Bu istifanın bir anlaşmazlık işareti olduğunu öne sürdüler.

hasan baran

bunu kimse yapamaz vergi çalışandan alınır bu böyle gelmiş böyle gider.

Misafir

Diş hekimleri ciddi biçimde vergi kaçırıyor.Ne zaman gitseniz sıra beklediğiniz bu diş hekimleri,Hiçbir müşterisine fatura kesmiyor.Çok ciddi kazançları olduğu halde,verdikleri vergi çık komik düzeylerde.

Misafir

Başkanlık Rejiminde Türk lirasının başına bakın neler geldi... 24 Haziran seçimlerinin ardından ilk gün 4 buçuk TL olan dolar bugün 6 liranın üzerinde.

  • 1