BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,91

Berat Albayrak ekonomide başarılı olur mu?

Berat Albayrak, Enerji Bakanlığı'nda damat olduğu için başarılı olmadı. Ekonominin patronluğu onun için mükâfat değil, eziyet! Gecesi gündüzü zaten yoktu, şimdi hiç olmayacak...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 71 Adet Yorum
Nevzat

Hadi bey,Yazılarınızı itina ile takip ediyorum.Berat Albayrak başarılı olur mu?Olması için öncelikle şu gıda zamlarının biran önce önüne geçmeli.Bunun için de önerim Ülkemizde bulunan 5-6 adet zincir gıda marketlerinin ürün listelerini almalı ve dolar kuru öncesi ve sonrası fiyat artışlarını kontrol ettirmeli.Bu zincirler işletim sistemi kullanıyor ve tek tuşla bunlar alınabilir.Eğer amaç üzüm yemek se..selam ve dua ile..

Mehmet Siraç

. Başta İstanbul olmak üzere kaybedeceğini şimdiden ilan edebilirim. Mehmet Şimşek gibi birini perfect Kürtçesiyle kabinede tutmasıyla oysaki bu sorunu çözebilirdi. Uzun lafın kısası Cumhurbaşkanının göremediğini göstermektir gerçek dostluk sizin gibi her yaptığını pohpohlamak değildir..

Mehmet Siraç

Hadi Özışık efendi öncelikle yazılarınızı takip eden destekleyen biriyim. Ama kendininde inanmadığı bir yazı kaleme aldın.. Bugün ekonomi dış piyasalar vede Türkiye ye yapılan operasyonlar tüm hızıyla devam ederken berat albayrağın oraya getirilmesi büyük bir gaflettir. Bunu da çok geçmeden anlayacaktır Cumhurbaşkanı ama iş işten geçmeden önce anlamasını temenni ediyorum. Çok iyi bir siyaset mühendisi olan Erdoğan Mehmet Şimşek gibi bir mali dehayı kabinesinde tutmaması büyük bir kayıptır. Belki şimşek istememiştir artık ama inanıyorum ve biliyorum ki Mehmet şimşek devletçi yapıya sahiptir. Bugün ülkesine yüz çevirecek biri değildir. Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine son bir sözüm olacak. Yanında arkasında canı ve malıyla duran milyonlarca kürdü temsilen kabinesinde bir tek kürdün olmamasını yadırgıyorum.. Bu hatanın bedelini de yerel seçimlerde görecek ve anlayacaktır.

Misafir

Senin de beynine sağlık;Şamil Sarıca kardeşim.

Misafir

Berat ALBAYRAK, bu yazını okuduktan sontra kesin kazanacak olan SİZ siniz Hadi kardeş.Bir taşla ,15 kuş vurdun.Helal olsun.

Misafir

Damat Berat herşeyi düzelteceğim derken bilmeden geçmişte ülkesini felakete sürüklemiş, kayınpederini acımasızca eleştiriyor!....................

kundemacı

Enerji Bakanı iken ne yaptı ki? Ekonomi içinde bir şey yapacak. Kendisinde damat olmak dışında hiç bir numara yok.

Erol Baron

Liyakate bakmaksızın arkadaş, yoldaş, damat vb, gibi yakın çevresine bakanlık dağıtmak Türkiye gibi ülkelerde göze fazla batmayabilir fakat, gerçek demokrasiyle yönetilen ülkelerde bu affedilmez ve çöküşü tetikleyebilecek bir hatadır.

veli

tabi tabi aynen öyle zaten yaa öyle öyle

Sezer ÖCAL

sen şu yazdıklarına inanıyor musun?

Erol Baron

Kandırıyorum, kandırıyorsun, kandırıyor, kandırıyoruz, kandırıyorsunuz, kandırıyorlar...... Bu kandırma fiilinin -şimdiki zaman- çekimiydi...... Geçmiş zaman ise şöyledir...... Kandırdım, kandırdın, -kandırdı-, kandırdık, kandırdınız, "kandırdılar"..... Özür dilerim.

Misafir

bunlara az da, bunların hatası yüünden olan bize de oluyor

ÜLKÜM- ÜLKEM

Başarılı olacağını tahmin etmiyorum.

Misafir

bırak damadı enişteyi de gariplere fakirlere şans ver gör bak ülkeyi nasıl geliştiriyorlar. Oy kaybediyorsun oy

Misafir

erdoğan sultanlığı diyecektin ellam

Misafir

size az bile daha neler görecez

şamil sarıca

ağzınıza ve kaleminize sağlık...

faruk

Başarmak zorunda ismi ve konumundan bağımsız değerlendirmek istiyorum güven döviz ve faizi durdurur sonra yapısal denge kurulmalı buda tl ye değer kazandırır bakalım göreceğiz zaman alehimize

Misafir

bende başarılı olmayacağına inanıyorum... 3 gün oldu bakan olalı ne yaptı.. doları fırlattı, borsayı göçertti...

Erol Baron

İstanbul borsası, $ ve € dün B.Albayrak başarılı olamaz diyordu, bugün de diyor.

Misafir

:))) Bilal oğlan olmadığına şükredelim. Damat yine akıllı bişeye benziyor. ya Bilal olsaydı :)))

Misafir

Yorumunuza katılıyorum. Kurumsal şirketlerde bile akrabalık derecesi olanlar aynı şirkette çalışamıyorken, Devlet gibi ciddi bir yapılanmada Kasanın başına 1.derece akrabayı getirmek suistimale açık bir durumdur. Biri emreden diğeri yapar ve kimsede birşey demez. Hazineyi denetleyen de zaten CB. Damat ne diyecek ki?

Misafir

Sayın dövizini bozduran bey yada hanım. Sizce Tayyip Erdoğan kendi dövizini o dönemde bozdurmuşmuydu? Dikkat ederseniz şİmdi öyle bir çağrısı yok.Çünkü döviz bozdurmakla ekonomi düzeltilemez. Üretim 0, sanayileşme 0. İthalat:100.

Misafir

Sayın Hadi bey sayın Cumhurbaşkanımıza inandık oy verdik 25 haziranda enflasyon düşecek faizler düşecek alım gücünüz yükselecek dedi şimdi ne oldu tüm kandırılan vatandaşım olacak

Misafir

Sayın Hadi bey ben bir esnaf olarak 2017 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine dolarlarımı 34,55 bozdurdum faizsiz bankaya koydum şimdi soruyorum kayıp eden kim oldu hep halk mı kayıp edecek