BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.429,77

Berat Albayrak dünyanın en çılgın projesini anlattı!

Enerji Bakanı Berat Albayrak, Karapınar Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) GES projesi için,"İhalesi yapılan, dünya enerjisinin çılgın projesidir" dedi.  

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
ADAKGER

ZORBEY KARDEŞ.. BU ÜLKENİN GSMH 200 MİLYAR DOLARKEN YANİ KASALAR BOŞALTILMIŞKEN 300 MİLYON DOLAR BORÇ VERECKLER DİYE İMF MEMURUNA (MASA ŞEFİNE ) K... DÖNENLERİ UNUTUP ŞU AN 900 MİLYAR DOLARA ÇIKMIŞKEN KURUSA BAKMADA BU SİZN HALA EZİKLİĞİNİZDEN ARTIK RASYONEL BİLE DÜŞÜNEMEDİĞİNİZ GELECİĞİNİ ELİNE ALAN İRADESİNİ VE HAKİMİYETİNİ CANI PAHASINA DA OLSA HER TÜRLÜ EMPERYAL BASKILARA RAĞMEN KORUYAN BU HALKI HAKİR GÖREREK VE GÖSTERMEYE ÇALIŞARAK NE KADAR ZAVALLI OLDUĞUNUZUN KANITIDIR...EZİK VE ZAVALISINIZ ZAVALLI!!!

ADAKGER

BURADA MUHALİF YORUM YAPANLARA SESLENİYORUM. EY EZİKLER TAKIMI! Siz yorum yapmayın artık! lütfen ne olur zamanınız boş boş yorum uazacağınıza, bak 8 inci seçimi de kaybedecksiniz ve gene ne yazık ki niye kaybediyoruz sorusunu ve öz eleştrisini yapmadan ve sormadan, sözüm ona çakma aydın havasında göbeğini kaşıyan adam hikayesine sığınacaksınız. ayıptır yahu yazıktır.. bu ülkede okur yazar oranı %25 iken chp nin oyu %75 bu ülkede oku yazar oranı 2016 verileri %97 iken chp nin oyu % 25... demek ki neymiş millet okudukça gözü açılmış, okudkça uyanmış, okudkça bu ülkenin aslında kimlere nasıl peşkeş çekildiğini, gerçekte kimler tarafından yönetildiğini öğrenmiş... ve demişki YETER HAKİMİYET MİLLETİN'DİR!!! AMA SİZ HALA EMPERYALİST GLOBAL GÜÇLERİN EKMEĞİNE "HAYIR" DİYEREK VE OY VEREREK YAĞ SÜRÜN.. AFERİN SİZE! PEKİ AMA BU MİLLETİN HAKKINI NASIL ÖDEYECEKSİNİZ!!!

ertuvas

yenilenebilir enerjide çok geride kaldı en azından argeye daha fazla bütçe ayırtılıp bu işi türk şirketlerinin yapmasını teşvik edersek hem yenilenebilir enerjide milli gücü sağlayabiliriz

sado

bu adamdan nefret ediyorum!!! erdoğanı antipatik gösteriyor.

Erol Baron

İlle yabancı ortak... Kendimizi yabancılara soydurmadan adım bile atamıyoruz. Yazıklar olsun bizim dandik üniversitelerimize!

zorbey

Ülkenin gelecek 20 yılını sattınız,bu günahları kim ödeyecek..bu halk gelecek 20 yılda 10 tane firmaya 500 milyar dolar para ödeyecek...bu günah çok büyük ve bunu anlayacak kültür ve halk yok...

Misafir

BU ADAMI KAİLE ALAN VARMI TÖVBE TÖVBE YAA

Misafir

bunlar güzel şeyler...yapılırsa bu millet minnettar olur elbette...ancak 1500 kişiye iş istihdamı hiçbir şeyi çözmüyor...bu ülkede enflasyon çiftli rakamlarda,insanların yüzde yirmi beşi ekmek için iş arıyor,binlerce esnaf kepenk indirmiş durumda ve gün be gün bu sayı artıyor,dolar 5000 lere gidiyor...Toz pembe bir tablo yok kısacası...İNTERNET HABER BUNLARI DA YAZACAK YÜREKTEYSENİZ SİZİ TEBRİK EDERİM!

kundemacı

Şimdide çılgın projenin başına "EN" sözcüğü eklenmiş. Bu projede yap-işlet devret şeklinde ise vay bu milletin haline kim bilir kaç yıl daha bu millet kendini yolduracak. Bir vesile veliaht da belli oldu. Dilin kemiği yok.

BİR ÇILGINLIK HALİ VAR

ÇILGIN OLMAYAN HANGİ PROJENİZ VAR Kİ,SANGİ DÜNYA DEVİYİZ.PÜR MELALİMİZ GÖZLER ÖNÜNDE.İÇERDE VE DIŞARDA DİBE VURDUK.BİR MARKAMIZ BİLE YOK,?EĞİTİM DİPTE.KÜLTÜR SANAT HAK GETİRE GAZETECİLER YAZARLAR HAPİSTE,!!

ayran

Bor madenleri haberleriyle final yapılır bir sonraki seçime kadar...

Misafir

Devrim niteliğinde, dev proje, dünyanın en büyüğü .... vs. Arkadaş ihale ile güneş santrali kurduruyorsun. Sonrada da bir şeyler oluyormuş gibi veriyorsun millete coşkuyu. İhaleye vermenin nesi dev oluyor mübarek. Hani senin teknolojin? Hani senin buluşun? Bildikleri en iyi iş ihale.

Hadi Ordan

Türklerin petrol arayamadığı ülkedir Türkiye.. Geçiniz, aile boyu İngiliz petrolcülere çalışıyorsunuz..

Misafir

Biz sizi neyin çıldırttığını biliyoruz........Hiç kimse zulmünüzün hesabını sormasın istiyorsunuz. Yükselen her farklı sesin, başkalarını cesaretlendireceğini, başkanlık yolunu engelleyeceğini düşünüyorsunuz.

Misafir

Bence enerji bakanının uyguladığı ve uygulayacağı en çılgın projesi Dünyayı Güneşin etrafında dönüşünü durduracakmış gibi saatleri ileri almaması. Bu nedenle imsakta veya daha öncesinde çoluk çocuk, it, köpekle birlikte-Allah'a emanet- yollara düştük. Bir diğer sonuç da her zamankinden günlük 2 saat fazla enerji tüketmemiz

Misafir

Önce ülkedeki kaçak kullanılan elektiğin parasını tahsil edecek güce erişin biz kerizlere ödetmeyin sonra çılgın projelere bakarız hep beraber.

Misafir

Ne yaparlarsa yapsınlar işledikleri suçları unutturamazlar

Misafir

seçim vaatleri Projesi değil demokrasi - istiyoruz Tek adam, Rejim tartışmaları nedeniyle ekonomide belirsizliğin arttığı ve Merkez Bankası rezervlerinin beş ayda 10 milyar dolar eridiği belirlendi.......

  • 1