BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.408,63

Berat Albayrak açıkladı! Türkiye ve Fransa birlikte hareket edecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Fransa Finans Bakanı Bruno Le Maire ile heyetler arası görüşme sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Fransa ile iki müttefik ülke olarak ortak hareket etme kararı aldık" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Misafir

Bu uygulama ıyı sevdım

Erol Baron

Alışveriş ha $ ile ha € ile olmuş fark etmiyor çünkü ikisi de beraber yükseliyor, ikisi de borçları yukarı çekiyor.

Misafir

ermeni tasarısı nolacak hani fransa düşmandı? ne yanar döner bir ülke olduk arkadaş utanıyorum

Misafir

hiç bir duruşumuz yok rüzgar nerden eserse oraya yöneliyoruz kazık yediğimiz ülkelere bir süre sonra can ciğer arkadaş olmak için yalakalınıyoruz sanki ermeni soykırım tasarısını bunlar kabul etmemiş pkk yı bunlar desteklememiş mültecilere karşı bizi bunlar yarı yolda bırakmamış gibi vesaire..

misafir

hic sanmiyom,buna kendinizde inanmiyorsunuzdur heralde

Misafir

yahudiden dost,kurtdan post olmaz.Ayet bile ümmeti uyarırken bir batılın diğer batıla tercih değiştiren bir şey olmaz.Zaten bir süre önce fransa ile işler,ilişkiler bozuktu.Şimdi nasıl iyimser olabiliyoruz.Ne zaman aldatılmaktan,kandırılmaktan,batıldan kendimizi kurtaracağız.

Misafir

Fransa içinde bir köşk yaparsınız artık sonrada klasik cümle ''kandırıldık''

Bu Fakir

Devlette işler birilerini çıldırtmak için değil; milletin ve devletin çıkarları ve bekası için yapılır.

Yeteeeer

Cildirtacak patliyacak hoplatacak bu ne bicim haber sunmadir? 180derece nasil donuyorsunuz 3 gunde?

Misafir

HABER!______________________________---Macron: Artık Mustafa Kemal'in ülkesi olmayan Türkiye'nin AB üyeliği konusuna nokta konmalı

Misafir

Macron: Artık Mustafa Kemal'in ülkesi olmayan Türkiye'nin AB üyeliği konusuna nokta konmalı

misafir

Bu Fransızlar evveliyatından beri bizi çok severler! Nereye savaşa gidildiyse bu kıvırtma ustaları karşımıza çıkmıştır. Herhalde çok sevdiklerinden değil. Haçlı seferlerinin mucidi de bu kıvırtma ustaları idi..

kekekek

nasıl hareket ediceklermiş yapısal reformlar mapısal reformlar mı

Y-D

ACABA DOĞRUMU VEYA DOĞRUSUNUMU YAPIYORLAR BAKALIM DERİM PEK İNANMADIM AMA AB-BU KARAR DAHİLMİ ABD,. NİN UYGULADIĞ PLAN AB-YİDE TÜKİYEYİDE DÜNYAYDA İLGİLENDİRİYOR BUNA ACABA NASIL OLAÇAK DİYE BAKIYORUM ABD-AB-NİN ARKA BAHCESİ KURTULMAKMI İSTİYOR YAOKSA TÜRKİYEMİ OYUN İÇİNDE OYUNAMI GETİRİYOR OSMANLIYI BU GİBİ OYUNLARLA YOK ETTİLER ACABA AYNI OYUNMU GİNE OYNANIYOR DERSEM İNANIN DERİM FRANSIZLAR HEP YAPAR BUNU SONRADAN FRANSIZ KALDIM DER YA????????????

y-d

sayın albayrak sakın fransız kamayın dünyada osmanlıyı arkadan vuran fransızlara neden güveniyorsunuz onu anlamadım fransızlar tam bir fransızdır helede ülke olarak türkiyeyse tam fransız kalırız osmanlı bunlara bir ferman gönderdi 300.sene bale yapamadılar nedenide basit ab-ülkeleri bir birlerini canavarca kazıklara atan bir toplumdu bunu durduranda osmanlıydı ama sonuç ab.birleşti ve osmanlının sonu oldun dimi sakın ha göztermelik olalım bunlara güvenmeyelim bunlar şerefsiz cikar ve menfeatlerini düşünen bir toplumdur ab-abd rusyada cinde helede israil çoçuklarıdır sakın bunlara inamayalım bizler kendi ayaklarımız üstünde dik duran bir ülke olalım yeterallah yar ve yardımcımız olsun yeter diyelim bizlere buda yeter dünya şerefsiz k,imseye güvenmeden arkamıza bakmadan devam edelim bu bizlere yeterde artar bile reisimdin şimdi başkanım oldum daha ne istersin başkan her şey elinde

misafir

Felaket tellallığını çok iyi beceriyorsunuz!Şunu hala anlayamadınız mı? Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur!Merhum Hoca'nın fil fıkrasını hatırlatırım...

TÜRKİYELİ VATANSEVER

ABD ,FETÖ,DAİŞ ve PKK ADINI DUYDUMMU beynime kan basıncı yapıyor. BU 14 HARFE KICIK OLUYORUM.

MiSaFiR

Stratejimizi iyi belirlemeliyiz... Çok uzun vadeli müttefiklik beklentisi içerisinde olmamalıyız... Çıkarımız neyse ona göre hareket edilmeli...

Misafir

Krizden en cok etkilenecek olan ulke fransa ve italya oldugu icin, elbetteki yardim etmek isteyeceklerdir... ancak bu yardim, trump amcanin iki dudagindan cikacak kelimeye kadardir...

Misafir

Guardian, Erdoğan'ın ‘otoriter yönetim tarzı' ile para politikaları üzerindeki kontrolünün de Türkiye ekonomisini tehlikeye attığına dikkat çekti.

Farabi

Genede bu Fransizlara,Almanlara,Ingilizlere falan guvenmeyin,hepsi Amerikanin emrindedir.

A k

Bence ABD bitiren adam olacak Trump tarihe geçecektir,ABD gol atıyor gibi görünüyor ama kendi kalelerine hüçüm ediyorlar,kim kazanıyor,Türkiye ekonomik olarak etkileniyor,ama itibar olarak ABD kaybetiyor,ekmeke zam gelmesinde aranızda anlaşın

🌑 🌑 Şarapçı Şükrü

🌑 Zavallı günah keçisi ❤ Trump!...Eğer bir ülkede beceriksiz, Yeteneksiz bir iktidar varsa suçlusu hazır!_______ Donald!..

Paris Saint-Germain

Paris, Saint-Denis`de Lahmacuncu Urfa Dürüm diye bir yer var!................ var!... Sahibi Abdülmuttalib ile mi görüşmüş!

Misafir

Fransa'nın açıklamaları başka, Fransızlar yalan söylüyor. ABD daha geçenlerde NATO'ya hafi ordan dedi NATO üyeleri tıpış tıpış dediklerini yaptı. Başından kanahat var yanlış haber yapıyor yada siyah deniliyor yanlış anlamadan beya yazılıyor.