BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.451,95

Benzin fiyatları ne kadar oldu? İndirim müjdesi!

Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 21 kuruşluk indirim gerçekleşecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

lpg ye yaptığınız son %10 ötv zammını geri çekin

Misafir

hırsız yok kerizler var

Misafir

fırsatcılık yapanı şikayet edin diyorlar... en büyük fırsatcılığı akaryakıtta, doğalgazda, elektrikte yapıyorlar.. ahanda ihbar ediyoruz.. HIRSIZ VAR.....

Misafir

Motorine neden indirim gelmiyor....

Misafir

ALLAH AŞKINA BU NASIL HABER NE MÜJDESİ BEE. NE MÜJDESİ, 20 KURUŞUN MÜJDESİ Mİ OLUR. BENZİNİ KİM KULLANIR? ZENGİNLER KULLANIR, SİZ LPG DEN MAZOTTAN HABER EDİN.

murat

7 liraya benzin kullandık bu ülkede hamdolsun.ondan sonra çarşıda fiyatlar neden düşmüyor.ulan bu enerji fiyatlarıyla düşmesi hayal zaten.

ÜLKÜM- ÜLKEM

Ne indirimi yaa geçen hafta 17 krş. luk mazot indirimi var dendi. pompa fiyatlarına yansımadı. anlaşılan devletin akaryakıttan aldığı vergisine yansıdı. şimdi 21 krş luk benzin indiriminden bahsediyorsunuz.

misafir

bugün 2 kuruş indirim yapılır, ardından 15 gün sonra 40 kuruş arttırılır.

D21

En büyük fırsatçı hükümettir. Doğalgaz benzin elektrik fiyatları ortadadır.

kundemacı

21 kuruşluk indirim müjde konusu oluyor. araka arkaya 60, 70 kuruşluk zamlar müjde olmuyor. "Ne istedilerde vermedik."

Ferit

Kurdaki artışı gerekçe göstererek doğalgaz ve elektriğe fahiş oranlarda zam yapan yetkililerimiz, özel sektöre bu konuda rol model olarak onlarında kendilerince her kalemde istedikleri oranda zam yapabilme imkanı tanidi.Geldigimiz noktada kur dusme egilimine girdi ve zamda ozel sektero önculuk eden yetkililerimiz iş zammi geri almaya gelince pek oralı olmuyorlar.Ben zammimi geri almam bunu hakli gerekçeyle yaptim ama ozel sektor derhal yaptigin zammi dusur demekle olmaz bu işler.

  • 1