BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,73

Belediyedeki bu haşhaşiyi kim koruyor?

Devlet kurumlarındaki Fetö'cüler temizlendi. Peki AK Partili bazı belediyeler bu konuda ne yapıyor dersiniz?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 59 Adet Yorum
Misafir

Hep İstanbul'u yazıyorsunuz Ankara'da hiç yok galiba..

nedim çelik

Muş belediyesine ne zaman sıra gelecek merak ediyorum bir bakın ihaleler kimlere veriliyor kimlere rant sağlanıyor kimler fetöcü bence araştırmaya değer hemde fazlasıyla

zeki

Gaziantepte Zirve üniversitesinin yerini bu hain örgüte peşkeş çekenleri de yazmalısınız. Süleymancıların mantar gibi her yerde bitmelerine ne diyeceksiniz...2. fetö vakası süleymancılardan mı gelecek...

Osman Öztiryaki

Süleyman Bey; Amasya Belediyesi ile ilgili yazdıklarınız takip ettim. Bayağı bir umutlandık Belediyenin ve Teşkilatın temizleneceği için. Ama inanın hepsi yerlerini koruyorlar ve hala kafalarına göre iş yapıyorlar. Yine takip yok, görev sonlandırma yok. Sizler acaba bu yazdıklarınızı takip ediyormusunuz yoksa köşe doldurmak için mi yazıyorsunuz? Şimdiden teşekkür ederim ve cevabınızı beklerim.

Misafir

Süleyman Bey kaleminize saglık FETO ile mücadeledeki kararlı tavrınızı belgelerle konusmanızı ve ses getiren adımlar atılmasına vesile olmanızı takdir ediyoruz. Ancak hala bakanlıklarda FETO karsıtı beyan veren ancak tescilli veya gizlenen kripto FETocular var. Saglık Bakanlıgında ve milli egiitmde oldukları biliniyor. personell sicilleri geriye donuk taranırsa, FETocular la baglantılı olan üst düzey FETO yandasları ortaya cıkacaktır. Bu bakanlıkları mercek altına alırmısınız

Misafir

tazminat vererek işine son verme şeklinin sadece zengin etmekle kalmıyor , KHK ile işten atılmadığı için ileride tekrar kamuda işbaşı yapma imkanınıda saklı tutmuş oluyorlar , olaya sadece tazminat ,para yada maddiyat açısından bakmamak gerek diye düşünüyorum, ortalık yatışınca tekrar başka bir kurumda başka bir makama gelerek devlete ihanete devam edebilirler o imkan elinden alınmamış oluyor.....

ali camcı

işte bunları açık açık yazarsanız sizi daha çok seweriz...tebrikler...

Misafir

Lütfen bunları yazmaya devam edin.

turgay akbaş

HELAL OLSUN DURMAK YOK DEŞİFREYE DEVAM

temenni

harıl harıl çalışan bir başkan,damadının fetöcü çıkması herşeyi alt üst etti,başkanın çalışma şevki bitti,yazık oldu,demekki din,insan ile yaradanı arasındadır,arasına cemaat veya hocabozuntusu girdi mi hayat alt üst oluyor çevresini bile etkileyebiliyor vesselam,Allah sonumuzu hayır etsin...

Ethem

Kozan beledieside fetöcu, açıktan meralci hepsi. Reis ve ailesine sövmekten adamlar iş yapmıyor. Şirin görünmek içinde etkinlik yapıyorlar. Allah büyük seçim günü gelir elbet.

MUTLU

SÜLEYMAN BEY BUNLARA NE ZAMAN DOKUNULACAK Bİ GÖRSEK İÇİMİZ RAHATLAYACAK.

vatandaş

helal olsun kardeşim. aynen devam et. bu ülkenin senin gibi cesur gazetecilere ihtiyacı var.

Vatandaş

AKP'de siyasi Fetöcü yok mu, niye yazmıyorsunuz? Zaman Gasetesi'nde yorum yapan, her Abant Platformuna katılan dekanlık yapan, daha sonra milletvekili olan zatı niye yazar yok. Zaman Gazetesi'nin arşivi mi yok oldu?

Misafir

BU FETO BELASINI BU ÜLKENİN BAŞINA BELA EDEN BESLEYEN BÜYÜTEN HER KİM İSE ALLAH BELASINI VERSİN

Misafir

Hem AtaTURK dusmani olacaksin hem de Canakkale den,Kurtulus savasindan bahsedeceksin,ironiye bakar misin?Ozellikle son yillarda merdiven alti dershanelerde,Ataturk ve Cumhuriyet dusmani,yanlis bilgilendirilmis bir kesim turedi.Zaman zaman demokrasi dediler,zaman zaman genc cocuklari sokakta tekmeleyerek oldurduler.Daha dune kadar cocuklarini okutmayan,kadin doktor gunah diyen bu guruh,karsit olduklari Ataturkculerin yetistirdigi doktorlara tedavi olurken hic cekinmediler.Karsit olduklari Cumhuriyet kazanimlarini dibine kadar kullanirken hic yuzleri kizarmadi.Simdi de gelmis burda haber sitesinde,Turkiye Cumhuriyeti nin kurucusuna kinini kusuyor,kendisine muhatap ariyor.Ataturk u,Canakkale yi,Kurtulus savasini konusmak kimlere kaldi eyy Yuce Allah im...

WALLAHİ

BÜTÜN HEAPLAR AYAK TAKIMI ÜZERİNE. FETOCU BAŞLARI SIYRILIP ÇIKTI. BU ÜLKEDE FETO VE BEZNERİ GERİCİ ZİHNİYETLE ANCAK ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINA GERÇEKTEN İNANAMIŞ KİŞİLER MÜCADELE EDER. GERİSİ HİKAYE YOK ASLINDA BİRBİRLERİNDEN FARKALRI. SADECE MASKELRİ FARKLI. KİMİ FETOCO ARTIĞI KİMİ NURCU KİMİ İSMAİL EFENDİCİ KİMİ MENZİLCİ AMA NİHAYETİNCE HEPSİ İRTİCACI CUMHURRİYET DEMOGRASİ LAİKLİK HUKUK DÜŞMANI YOBAZ TAKIMI. BUNLARLA FETOYLA NASIL MÜCADELE EDECEKSİN. ARALARINDA BİRDESEN FARKI BİLE YOK. KİŞİLERLE DEĞİL ZİHNİYETLE MÜCADELE GEREKİR. KİŞİLER SADECE PİYONDUR.

Vatandaş

Bursa belediye başkanı neden görevden alınmıyor ? Ar-Ge müdürünü belediye başkanı koruyor diyorsunuz, peki Bursa'da belediye başkanı'nı kim koruyor ?

Misafir

"şapka takmayan yüzbinlerce kişiyi asıp kesmiş " DİYEN EŞHASA: Asıp kesilenlerin adları ile mahkeme zabıtlarındaki suçlarını başta araştır (roman hikayelerdeki hayali kişilerle gerçek anlaşılmaz.) sonra yaz bakim kimmiş onlar?

ahmed

işte bu. kim ak partili kim AKP li ortaya konulsun. böyle çakalları Ak partide görmek istemiyoruz

gencoglu

editör cevap verme hakkı kutsaldır bu cevabımı yayınla adam gibi gazeteciysen öncelikle adını saklama korkak adınla yorum yap korkak Misafir 21 Temmuz 2017 11:00 şahıs kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil seni ilgilendirmez bu ülkenin %90 ı Müslüman ve Müslümanlara düşman bütün islamı kavramları islamı kurumları kaldıran yerle bir eden sırf yehudilerin şapkalarını takmayan yüzbinlerce kişiyi asıp kesmiş bakıyoruz girdiği bütün savaşları (1 i hariç) kaybetmiş araplarla alıp veremediğin olduğuna göre kesin 1940-45 arası gelen 200 bin yehudilerin soyundan olmalısın kesnilikle yoksa bu hazımsızlığın açıklaması olamaz çanakkaleye bak korkak terörörörrörörist ordaki şehitlerin yarısı ARAPLARDAN OLUŞUYOR bir millet hakkında konuşacak isen destekli konuş EVELALLAH BU MİLLET ÖYLE NECİP BİR MİLLET Kİ MARAŞTA ANTEPTE URFADA OLDUĞU GİBİ taptığınız kişi OLMADAN DA BAĞIMSIZLIĞINI ALIRDI buda sana kapak olsun ha UNUTMADAN BOŞ LAKIRDI ETMİŞİN YALANMI 2 DARBE 5 DARBE GİŞİMİNİ KAMALİSTLER YAPMADIMI?

sinirli

allah razı olsun süleyman bey bu ne ya birde konya ile ilgilensen konya büyükşehir ile

gencoglu

öncelikle adını saklama korkak adınla yorum yap korkak Misafir 21 Temmuz 2017 11:00 şahıs kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil seni ilgilendirmez bu ülkenin %90 ı Müslüman ve Müslümanlara düşman bütün islamı kavramları islamı kurumları kaldıran yerle bir eden sırf yehudilerin şapkalarını takmayan yüzbinlerce kişiyi asıp kesmiş bakıyoruz girdiği bütün savaşları (1 i hariç) kaybetmiş araplarla alıp veremediğin olduğuna göre kesin 1940-45 arası gelen 200 bin yehudilerin soyundan olmalısın kesnilikle yoksa bu hazımsızlığın açıklaması olamaz çanakkaleye bak korkak terörörörrörörist ordaki şehitlerin yarısı ARAPLARDAN OLUŞUYOR bir millet hakkında konuşacak isen destekli konuş EVELALLAH BU MİLLET ÖYLE NECİP BİR MİLLET Kİ MARAŞTA ANTEPTE URFADA OLDUĞU GİBİ taptığınız kişi OLMADAN DA BAĞIMSIZLIĞINI ALIRDI buda sana kapak olsun ha UNUTMADAN BOŞ LAKIRDI ETMİŞİN YALANMI 2 DARBE 5 DARBE GİŞİMİNİ KAMALİSTLER YAPMADIMI?

Zafer TÜRK

Dün Süleyman Bey'in köşe yazısının altına zenginleri eleştirmiyorsun diye yorum yapan klavye kahramanına ithaf olunur. Demek ki Süleyman Bey doğru bildiği her şeyi yazabiliyormuş. Şimdi sıra sende, özür dile.

abuzer kadayıf

Sivas belediye başkanını da bir inceleyip, araştırsanız diyorum Süleyman bey