BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Belediye başkanının kurban kestirdiği lüks makam aracına haciz koyuldu

ZONGULDAK’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Kerim Yılmaz’ın geçen Aralık ayında aldığı 530 bin lira değerindeki yeni makam aracı, belediyenin borçları nedeniyle alacaklılar haciz koydurunca bağlandı. Başkan Yılmaz, makam aracı için kestirdiği kurbanın üzerine aracın plakası yazılmıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

kurban sadece Allah için kesilir. cansız bir şey için canlı bir hayvanı kesmek ne demek, iyice saçmalamışlar. ev araba yada başka bir şeye can kurban edilmez. benim bildiğim bu. günahtır bidattır. ayrıca milletin parasıyla bu savurganlık nasıl yapılıyor. devlet makam araçlarına bir standart getirsin. belli bir marka model olmalı herkes her istediğini almamalı.

Selman

israfın âlasını yap şükür olarak kurban kes. Maalesef 'dinde mutaassıp muhakeme-i akliyede noksan'a bir örnek.

Misafir

Hey gurban olduğum Allah`ım, Musa olduklarını iddia ederek firavunlar gibi yaşayanlara fırsat verme ya Rabbim. İhtimalen kurbanda belediyenin parasındandır.

Misafir

HIRSIZIN KUL HAKKI YİYENİN AKIBETİ BU OLUR OLACAK

Metin

oofff offff.... uyuma Reis, uyumaaa... seviyoruz seni ama toparliyamiyorsun etrafini.. ucurum oncesi son uyarilar bunlarrr...

vatandaş

bırak 500 lük aracı,200 lük bile size çok gelir,size toros bile çok,böyle israf edersen,sorun icralık olur,iflas olur milletin parası heba edilemez...

derman

Hayvana yazık olmuş.

Mhp

Bunlar hep icralık yaaa...

Misafir

boş işler bunlar makam koltuk boş işler

  • 1