BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bekir Bozdağ'dan son dakika Aysel Tuğluk ve Zafer Çağlayan açıklamaları

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda soruları yanıtladı. Bozdağ'ın gündeminde Aysel Tuğluk'un annesinin cezanesindeki olaylar ve Zafer Çağlayan hakkında verilen tutuklama kararı vardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
osman

siz her şeyi fettö nün üzererine yıkmaya çalışırsanız,hırsızı yolsuzu savunmaya devam ederseniz haksızlık ve hukuksuzluğu devam ettirirseniz inşallah sonunuz yakındır.

Anadolu kültürü bitti

Birlikte yaşam söylemi de bu cenazeyle birlikte toprağa gömüldü. Hadi hayırlı olsun, dibe doğru gidiyoruz.

Misafir

yobazlar, mezarlarimizi bile böldüler! neredesin eyy insanlik!

Misafir

Ölüye bile saygisi olmayan yobazlarin bu dünyada adalet, öbür dünyada Allah belasini versin!..amin...

SİVASLI

EEEEE ÖYLE HAİN OLURSAN BU VATANA İHANET EDERSEN ONA BUNA TAŞERONLUK EDİP EKMEĞİNİ YEDİĞİN DEVLETE NANKÖRLÜK EDERSEN SEN DE YEDİ SÜLALENDE MEZARINDA RAHAT UYUMAZ VE UYUTMAZLAR.

alem

Cenazeye tekbir getirip de saldırmak neyin nesi bu nasıl ümmet , içi boş balon gibi.Şerefsiz köpekler Efendimiz ,müşriklerin cenazeleri geçerken ölüye hürmeten ayağa kalkmış bir peygamber.Birilerin gücünü güvenerek sağa sola saldırmanın alemi yok.

Hans

Vaybee, amerikali savcilar bile fetö'cuymus, yakinda obama'da fetöcü ilan edilir. Bu kadar gücü olan bi örgüt neden darbe yspmaya yeltendi düsündürücü.

Misafir

kanunlar ve adalet kim ve kimden olduğuna bakmadan acilen cenazeye saldrıran bu leşci hayvanları cezalandırmalıdır.bir insan ölüsüne saygısı olmayanın insan omadığı ortadadır. bu cahillerin işidden pkk dan işgalcilerdene farkı yoktur

Misafir

Bakan bey gercek bir mümindir. Ölüye saygi duyulmali hemde bir anne bir kadin meyyitine saygi bizim dinimizin geregidir. Bunu kahrolasi seytan soyu fasistler fasizim bilmez.

mistafir

Devlet büyüklerinin her ağzını açtığında''sen kim oluyorsun,haddini bil .....'' diye muhatabını azarlar ise sonu bu olur.Allah bizi beterinden saklasın.

Misafir

caglayan sucsuz ise gitsin ifadesini versin neyden korkuyor

Misafir

bu halk ne yapiyorsa yöneticilerin den örnek aliyor böyle devlet yönetilmez insanlar hic bizaman böyle birbine düsman olmamisti bu son 10 yilda

Misafir

çağlayan yalnız değil... yedirtmeyiz ulannnn...

  • 1