BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48

Bekir Bozdağ'dan flaş AYM tepkisi!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Anayasa Mahkemesinin (AYM) Şahin Alpay ve Mehmet Altan hakkındaki kararına ilişkin, "Bu karar, bir beraat kararıdır. AYM'nin beraat kararı verme hak ve yetkisi yoktur." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum

Hitler'in Almanyası'nda Adalet Müşaviri vardı. Dönemin hakimlerine şunu söylüyor: 'Vereceğiniz her kararda önce kendinize şunu sorun. Benim yerimde Führer olsa nasıl karar verirdi?'

Gezici

Anayasa Mahkemesi sınırları Anayasadır!...... Sınırlarını Aşan AKP'dir!

Misafir

Millet yavaş yavaş diktatörlük heveslerini gördükçe sizi kalplerinden silecekler. Ne kadar da allasan pullasan diktatörlük kokan hareketleri bu millet anlar. Yavaş yavaş milletin gönlünden düşeceksiniz elde kalan sadece menfaatçi ve yalakalar olacak.

Misafir

Neden beraat kararı değil tahliye kararı. Tutuksuz yargıla diyor. İşinize geldiği gibi dönüyorsunuz. Bir gün o akılsız başınız dönecek ve düşeceksiniz.

borçigin

kapatın mahkemeleri nasıl olsa görevini başıma iş gelir korkusuyla yapamıyorlar.karar sonuçta beyfendilerin istegi dogrultusunda gelişiyor.adaletin dügme iliklemeye başladıgı toplum bitimin başlangıcına dogru hızla ilerşiyor demektir,adalet illaki adalet buna olsun susamayalım.

Misafir

Bütün balyoz ergenekon tutuklularını nasıl tahliye ettiniz. Nedir bu darbeci seviciliğiniz.

  • 1