BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

Bekir Bozdağ fena patladı: Kuyruklu bir yalan ve iftiradır

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "TSK’nın envanterinde dahi bulunmayan napalm, kimyasal, biyolojik ve benzeri silah ve mühimmatın kullanıldığı iddiası kuyruklu bir yalan ve iftiradır" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Bütünüyle gayri meşru ve tutarsız olan bu harekât hemen durdurulmalıdır

Misafir

İşsiz yurttaş ‘Açım, aç’ diyerek Erdoğan’ın posterini indirdi

Emre

Kimyasal silah kullansak her halde bu kadar şehit vermezdik. Yukarıdan uçaklarla işi çoktan bitirmiştik. Yahu fistan giyip kaçan, kalleşçe sivillere dahi saldıran PKKlılardan değil savaşçı, kahraman... adam bile, insan bile olmaz. PKK'lılar ve destekçileri hayvandan daha aşağılar.

Recep

Pkk=Ypg=Pyd'liler ana hıyanetten cesaret alıyorlar. Baksanıza ana hıyanetin vekilleri ne ypg ne pyd'ye terör örgütü diyemiyorlar.

Recep

Fistanlı hevaller ancak haince, alçakça ve korkakça saldırmayı bilirler. Marksist, leninist ve ateist PKKlılar ve vatan haini destekçilerinin yaptıkları en iyi şey ABD'ye piyon olmaktır. Ve bu piyonlar bilsinler ki asla ama asla kahramanlık destanı yazamayacaklar.

Recep

Türkiye dedikleri gibi bir ülke olsaydı veya Türkiyenin yerinde İsrail veya başka bir batılı ülke olsaydı, Suriyenin Kuzeyini ve Kuzey Irakı çoktan haritadan silmişti.

Misafir

İçeriye mesaj vermekten vazgeçin artık... Ne yapacaksanız yapın! Neden "İncirlik'den derhal çık","Kürecik radarını hemen kapat" demiyorsunuz?

Hakkı

Bu tür siyaset ayıp. Yalan ve iftira cümleleri hoş değil. Böyle lafları muhatabınızı daha çok kızdırır, sizi de ciddiye almaz. Fikirlerinizle cevap vermelisiniz. Bunu dil değil; hal, hareket ve tavırlarınız söylemeli.

ddd

sizin hayatınız yalan ulan hep pkk ye karşı şıkıştığınızda kimyasa silahlara başvurursynuz

  • 1