BIST 9.567
DOLAR 32,46
EURO 34,51
ALTIN 2.474,35

Bekir Bozdağ: CHP'nin ki siyasi ahlaksızlık

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İYİ Parti'nin seçime girebilmesi için CHP'den geçen 15 milletvekilinin ağladığını söyleyerek, "Bu fotoğraf siyasi ahlaksızlığın fotoğrafıdır" diye konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

mahale dedikodusu sulandırmasın sabunlu dehlizleri ,

Misafir

iftira değil diyen varsa ,ıspatlayıp sahadan cektirsin ,ıspatlayamiyorsa adam akıllı bi zahmat susuversin gari ,

Misafir

Bazen espriden çok espiri yapan komiktir ,evlad

gızmişam

Allah yeryüzünde iradesini hakim kılmak için iyi insanları kullanır; kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanır(Giordano Bruno). Şu CHP işte bu nedenle son zamanlarda dini kullanmaya başladı, dikkat!!!

ali

sayın bozdağ,söylediklerinizi bir an kabul edelim:Sayın davutoğlu ve 6 tane büyükşehir belediye başkanı istifa toplantısını da gördüğünüz resmin yanına koyalım ,sebep sonuç ilişkisini değerlendirelim ve o zaman bir sonuca varalım. Hangisi utanç tablosu karar verelim.Siz hangisinden utandığınızı o zaman söyleyiniz.

Hakkı Baba

Aday adayının biri diyor ki: Yıl 1992. Boğazdaki koca villamda oturuyorum. Biz üşümüyorduk ama 2 aylık oğlum üşüyordu. Sonra henüz belediye başkanı bile seçilmesine 2 yıl kala işte bu sevdiğim adam Hımen, Batman, Malkoçoğlu'nu gönderdi ve oğlumu üşümekten kurtardılar. İşte bu yüzden AKP'den aday adayı oldum. Bunu duyan bazı vatandaşlar efkar dağıtmak ihtiyacı hiddettiler. Ben de çok duygulandım çook.

Misafir

chp iyi partiye yapılan kumpası bitirdi ondan işinize gelmiyor

Misafir

bizler de senin seversiniz sevmezsiniz sözünüzü unutamıyoruz be adam

ASLI

KÜRTLERİN OYUNU ALALIM İYE HABURDA PKK MİLİTANLARINI TÖRENLE KARŞILAMANIZI DOLMABAHÇEDE PKK UZANTILARIYLA POZ VERİP ANLAŞMA İMAZALAMANIZI, PKK HENDEK KAZARKEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE MÜDAHALE ETMEYİN DİYE TALİMATLAR VERMENİZİ, SONRA KÜRLEREN OY ALAMAYINCA MASAYI DEVİRİP SAVAŞ İLAN ETMENİZİ, FETO YA GÖZ YAŞI DÖKMENİZİ HİÇ BİR ZAMAN BUN HALK UNUTMAYACAKTIR EMİN OLUN. TUĞRULU BAKANLIK VEREREK ÇALMANIZ ÇOKMU AHLAKİYDİ

GÖTÜRK

BİZDE SENİN FETULLAH GÜLEN HOCAFENDİ TÜRKİYE'NİN YETİŞTİRDİĞİ ÖNEMLİ BİR DEĞERDİR LAFINI UNUTAMIYORUZ.

misafir

senin açığa aldığın belediye başkanların görevden alınırken siyasi ahlaksızlık olmuyor mu?

Misafir

Senin Meclis kürsüsünde Fetoye methiyeler duzdugun günleri unutmadık. Sende siyasi ahlak olsaydı zaten Fetoye herşeyi verip de hala o koltuklarda durmazdınız ve istifa ederdiniz. Size artık oy vermeyeceğiz. Bu ülkeye yaptığınız zararların tabii hesabı sorulacak. Öyle sıyrılmak tabii yok.

Misafir

ispatlamayan şerefsizdir diyor o parti lideri... ispatlayamazsan sende ...

Misafir

aldığınınz mhp vekillerinden de satıyormusunuz.. genel başkan promosyonlu MHP liler

doğrucu

Bekir bey.. bizlerde senin fetö fetö diye ağlayıp dön dediğin videoları unutamıyoruz.. buna şlaveten seçmen seçmen deyip duruyorsunuz.. MHP nin seçmeni yokmu.. aldınız MHP yi dizinizin dibine, MHP seçmenine sordu MU ?

Misafir

Siyasi ahlak!!!????Bunu kim soyluyor akp li...daha dun siyasi bir partiye "TEZEK' dediniz hangi siyasi ahlak bari biraz utanin hala konusuyorlar..

Ali

Oooy oy asagiya fetonun finocuklsri dolusmuslar oslo-moslo deyip duruyorlar :-) fetoscuklar ömrünü pislik icinde geciren sizler ayagimiza sicrayan camur nedeniyle konusamazsiniz, 24 ünde yiyeceginiz golün büyüklügü karsisinda akliniz cikacak , siz simdiden mazeret üretmeye badlayin... ne bileyim iste piamiz gec geldi-internetim gitti-ay tutuldu felan deyin:-)

Ccc

Geeellll vatandas geelll batan geminin mallari bunlaaarr... sahibinden 1.el az kullanilmis vekiller burda „ diye bagirmaya basluycak kemal :-)

omr

bende bursa belediye başkanının ağlamasını unutmuyorum

Misafir

Biz de seni mecliste Fetoye duzdugun methiyeleri unutmuyoruz. Dolayısıyla Size artık oy vermeyeceğiz.

Konyalı

Nasıl kimyanız bozuldu. Derse çalıştığınız yerden gelmedi. Aldı mı sizi bi düşünce oldunuz mu mosmor. Seçimden sonra üstü kapatılan bütün dosyaları yeniden açacak yeni parlamento oluşup hesap verme sizi korkutuyor anlaşılan.

Misafir

hani vizyon hani misyon sadece mahalle dedikodusu akpartide adam kalmadı bunlar bir avuç yalaka

HASAN AL

OSLO PAZARLIKLARINI, MHP KONGERE YAPTIRMAMA GÖRÜNTÜLERİNİ, HABURU DA UNUTMA EMİ SN BAKAN

Misafir

15 Aralık yolsuzluk dosyaları önünüze Durmuşken 15 vekil için söylediğiniz sözler anlamsız

Cem

Bizlerde senin meclis kürsüsünden seversiniz sevmezsiniz diye iltifatlar ettiğin fetöyü bilge bir insandır gibi övdüğün günü unutmadık bekir