BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,85
ALTIN 2.423,32

Bedelli askerlikte umutlandıran açıklama

Bedelli askerlik çıkıyor mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşı çıktığı bedelli askerlik konusunda Başbakan Binali Yıldırım ilk kez konuştu. Yıldırım, bedelli askerliğe müspet baktığını söyledi. Yıldırım'ın bu açıklamasıyla binlerce genç bedelli askerlik konusunda umutlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

asker ocağı bu milletin en değer verdiği göz bebeği bir kurumdur. askerlik bu milletin nazarında kutsaldır. askerlik yapmayana adam denmez, kız verilmez. var mı ötesi. bedelli saçmalığı ile bu milleti askerlikten ve bedelli yapanlar sayesinde bu gözde yapıdan soğutmaya ve uzaklaştırmaya çalışıyorlar. bedelli işi bu millete kumpastır. tezgahtır. bir daha adı bile anılmamak üzere devletin literatüründen çıkarılmalıdır. herkes paşa paşa askerliğini yapsın ekmeğini yediği ve mensubu olduğu vatanına bu kutsal namus borcunu ödesin. işte o kadar.

Misafir

biri yok diyor biride çıkıp var diyor bu nasıl iş

GÜRKAN DEMİRCİ

BAŞBAKANIMIZINDA DEDİĞİ Gİ ARTIK PROF ORDU VAR DİĞER ASKERLER KIŞLADA GERİ HİZMET YAPIYOR FAFİR EDEBİYATI YAPMAYA GEREK YOK BUGÜN ARTIK FAKİR AİLE ÇOCUKLARI ŞEHİT OLMUYOR BU İŞİ PROF ANLAMDA YAPANLAR ŞEHİT OLUYOR ORTALIĞI BULANDIRMAYA GEREK YOK

Halk

Utandıran açıklama. Kasa boş askerliği satın ağalar. Bunun yerine az yesek

Misafir

Yazıklar olsun eğer çıkarırsanız oy moy yok eğer çıkarsa orada garibabnn anadolu evlatları ölecek sizinkiler para verip gitmeyecek yok öyle yağma sizin çocuklarınızda gitsin şehit olsun orada ben de şehadet istiyorum gidecem demeyle olmaz icraat hep garaban ölmesin birazda siz ölün.

Misafir

Para Gelsin de nereden gelirse gelsin, Satacak bir şey kalmadı galiba eeeeeeeeeeeee Sarayın da ihtiyacları var Muhtarlar açmı kalsın.

davut

Dün köfte-ekmekli mitinglerde "Reis bizi Afrin'e götür" diyen ucuz kahramanlar şimdi "reis bize bedelli çıkar" mı diyorlar?

S.numan

Operasyonlarda zaten zorunlu askerlik yapanları kullanmıyorlar.Orada devlete masraf olmak yerine makul ücret alınarak ekonomi olarak katkı vermek daha mantıklı.Böylelikle ailesini geçindiren askerlik işlemlerinden sebep işsiz olan gençlerimiz işe girerler.Bedelli ye karşı gelenler devletimizin sağlığı için değil duygusal yaklaştıkları için soğuk bakıyorlar.

Uğur

Afrine gidelim diyenler yaz geldi tatile gidelim demeye başladı.şu şehitlerin geldigi günlerde bedelli çıkarsa beyaz türk siyah türk ayrımı yapılacak.her şey oy için

Misafir

AKP ye bir şekilde oy veren kıymetli kardeşlerimiz bu yanlışı görüyorlar mı görmüyorlar mı? Sizce bedelli askerlik olmalı mı? Vatan parayla satın alınmalı mı? Fukara askerlik yaparken kodamanların ve makam sahiplerinin oğulları kebap mı yapmalı? Bu savaş hali ve şehitlerin verildiği bir dönemde asla bedelli askerlik olmayacak denilirken bundan 180 derece dönüş yapan bir düşünceyi onaylayacak mısınız? Onların neyine,hangi sözüne güveneceksiniz de destekleyeceksiniz? Kulun yanlışı yüzünden Allah'ın indinde günahkar olmayın!

Misafir

AKEPE nin söylediği her şeyi tersten okumak gerektiği bu konusulanlarla birkez daha kanıtlandı vesselam

Misafir

Hani bedelli askerlik gündeminizde yoktu? Hani harekat ortamında ve şehitlerin verildiği bu dönemde asla böyle bir girişimden söz edilemezdi? Ufukta seçim belirdi ya...Popülizmin en güzel kullanılacağı zaman!Her bedelli askerin ailesinden bir çok oy alacaksınız ya...Yazıklar olsun size! Sizin ipinizle kuyuya inilmez! Sizin hiç bir sözünüzün güvenilirliği yok! Siz tosuncuklarınıza çürük raporları almaya,bedelini vererek parayla vatan satın almaya,2 aylık askercilik oyunuyla seçilmiş yerlerde sözde askerlik yaptırmaya devam ededurun...Sonra da çıkıp ekranlarda boy göstererek hamaset nutukları atın, -vatan millet Sakarya- edebiyatı yapmaya devam edin...

Rana

Birde utanmadan umutlandıran açıklama yazmışsnız.Şehit ailelerinden utanın.

Misafir

Fukara çocukları afrine , Zengin çocukları tatile.

Misafir

daha bir kaç ay önce aktroller afrine götür bizi reis diye bağırıyorlardı ne oldu şimdi bedelliye alkışmı tutacaklar

İsimsizler...

Vatan barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir malesef ..anladığım bu bedelliden... ha şunuda belirteyim ben 21 yıldır askerim

Misafir

Erdoğan birşeye karşı çıkıyorsa bilinki o gerceklesecektir bakın son 15 yila

murat han

Bedelli askerlik ne demek? zengin isen askerliğe gerek yok. Fakirsen mecbursun akerlik yapmaya. Kutsal görevimiz askerliği ne hale getirecekler.

akp li vatandaş

Reis karşı çıkar vatandaş alkışlar..avaneleri gerçeği söyler çaktırmadan işi halleder.Bu danışıklı döğüşü vatandaş yutar.Bunlar bu kurnaz siyaseti nerede öğrenmişler yaaaa!..Yooooo...artık takke düştü kel göründü.Üç kere oy verdiğim akp artık sona geldi.THE END...

sadi

hazinenin boşaldığının ilanıdır..

hasan er

ülkeyı kim koruyacak ha akp kendimi koruyacak laflamı ile yarın herkes bankadan kredi çekip askerliık yapmazlar.. memleketin düzenini bozmayın 2 ayınız kaldı zavallılar...

Misafir

Sirf secimler icin boyle yapiyorlar daha 1 ay once bakanlari acikladi boyle bir sey gundemimizde yok diye.Simdi devletin butun imkanlarini seferber ediyorlar sirf secim icin.Insallah bu sefer kurtulacagiz bunlardan 16 yillik buhran bitecek.

Cihan

Benim param ve servetim var. Niye askerlik yapıyım kardeşim . Maaş alanlar yapsın

m isafir

parası olan yapmayacak olmayan ölecek şehit olacak allah belanızı versin

misafir

bedelli askerliği şatlar harici uygulayan vatan hainidir