BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28

Bedelli askerlik yapacaklara müjde

Bedelli askerlikte celp döneminin belli olmasıyla, bedelli askerleri sevindirecek bir detay daha ortaya çıktı. Bedelli askerlik yasasından yararlanacak askerlere verilecek yol izinlerinin de 21 günden düşeceği iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
vatandaş

uyudukları zamanda düşülsün bence . ne hale geldik, eskiden askerlik vatan borcu namus borcu idi şimdi neredeyse bedellilere üste para vereceğiz. saygıdeğer ve bağımsız! basınımızda bu haberi müjde diye veriyor ya vah ülkem vah

Misafir

bedellilerin 21 günlük askerlerinde,birliklerine teslim için geçecek yol süresi ,askerlik süresinden düşülecekmiş.21 günden en az üç gün yol hakkını düşün.geriye kaldı 18 gün aslerlik.bu askerlik biter mi yahu!gel ,teskere gel!

Misafir

21 günlük yangelip yatma askerliğinde bedelliler yine yaşadı.en az, 3 gün yol izni alırlar.neydi o slogan?ha,''herşey vatan için!''

Doğru Haber

Birlikleri boşa paylaşmayın Mardin/Kızıltepe komando birliğine bile celp çıkarmışlar. 81 ile dağıtım yaptılar.

Misafir

milliyetçilik duygunu anlıyorum ama TSK nın kapasitesi 800 bin kişi bile değilken 5 milyon zamanı gelmiş insanlar nasıl askerlik hizmetini tamamlayacak. Eğer dersen ki ordu 5 milyon kişilik olsun yokmu gücümüz? gücümüz var ama bu sefer liberallikten çıkar ülke nüfüsunun o yüzdesini geçtiğiniz zaman demokratik ve dünya siyaseti açısından sorun ve krizler çıkar. Dünya der ki ne ayak cok asker topluyorsun bir olay mı var? Yani şehiterimize herkes çok üzülüyor fakat bu açıdan yapacak birşey yok malesef. Sizin gibi insanlar çok var bu şekilde insanları işin iç yüzünü bilmeden yargılayan. Yani bu tarz insanlar bedelli askerlik yapan insanların çok psikolojisini bozuyor. Adam okumuş master yapmış bilmem ne olmuş ülkeye yararı hiç askerlik yapmasada müthiş denecek seviyede ve onlara çimen yoldurmak biraz garip. Ayrıca şu an itibarı ile şehit olanlar askerliğini meslek haline getiren insanlar er ve erbaşlar zaten çatışmaya sokulmuyor. NOT=askerliğimi silopide yaptım.

ÇIĞRINDAN ÇIKTI..

MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE,YAA NEDEN ZAHMET ETTİLER BEN ONA ŞAŞTIM,MASRAF ETMİYEYDİNİZ.YATIR PARAYI AL BELGEYİ,NETİCE BUDUR.YA DA BİGÜN GİDİP RESİM ÇEKTİRSİNLER YETER,AYIP OLUYOR İKİ DE BİR MÜJDE DEMEK,BUNCA ŞEHİT VARKEN.

  • 1