BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.425,17

Bedelli askerlik çıkacak mı? Hükümetten açıklama

Başbakan Yardımcı Bekir Bozdağ, AK Partili milletvekillerinin 'bedelli askerlik çıkacak mı?' sorusu üzerine "Operasyonlar sürerken kesinlikle olmaz" dediği öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

15 temmuzda nasıl kaçmmadıysak yine kaçmayız merak etme. Askere gitmemek savaştan kaçmak değil. zorla milleti askere almanın manası yok, vatan vatan demekle de olmuyor. çok duygusal düşünüyorsunuz. biraz profesyonel olun. Amerikalınınki de amerikalıya vatan, almanınki de almana vatadır, ama askerlik zorunluluğu yok.

Misafir

misafir 09:35 sen bebeğim var diye kocanı yollamazsın diğeri evladım işini kaybedecek hayatını keybedecek endişesi ile yollamayacak bu vatanı kim koruyacak. bir savaş çıksa herkes kaçacak da vatanı mı terkedecek sonra yaşayacak yurt mu bulacaksın acaba. bu vatan varsa varız yoksa hiç birimiz yokuz. görmüyor musun suriyelileri. vatanı için çarpışmadan kaçanlar nerede barınır nasıl yaşar. yarın buradan da kaçar. peki nereye kadar. ne namusun kalın ne şerefin.

Misafir

misafir 09:35 nice karnında çocuklarıyla analar kadınlar evlatlarını çocuklarını yolladı askere kendinden sonraki analar bebelerini doğursun diye.

Misafir

Anadolu evladı nasıl yapıyorsa zengin züppesi de yapsın.

Misafir

ben 18 ay yaptım şimdi 12 ay mı çok geliyor. herkes gidecek yapacak o kadar. bedelli çıkaran vatan hainidir.

Misafir

bedelli bu millete bu vatana ihanetin adıdır.

FİKRET BODUROĞLU

PARAYI VEREN ,ASKERE GİTMEYECEK,PARA KAZANMAYA DEVAM EDECEK..GARİBAN ,RARA VEREMEDİĞİ İÇİN ASKERE GİDECEK,ÇATIŞMADA ÖLECEK .UTANMADAN ŞEHİT OLDU DİYECEKSİNİZ,CENAZE NAMAZINDA SAF TUTACAKSINIZ..İSLAM DİNİ BÖYLEMİ DİYOR.

Misafir

olmaz dendiyse olacak demektir bu anlaşılıyor

Misafir

akpli vekil ve kodamanlarının çocukları bedelli askerliğe ihtiyaçları olmadığı sürece,bedelli bekelmeyin.

hhh

ozaman profesyonel düzene geçin hayret bişey ya milletin çoluğu çoçuğuvar borçu var işten çıkarılma durumu var herkez askere gıtmek ıster lakın bu sıkıntılar var

eee

bedelli askerlik dünyanın en saçma şeyi vatan borcu nasıl olurda para ile ödenir çok saçma geliyor bana. biz yaptık gururlandık herkes yapmalı vatanı için birşeyler.

Misafir

kendileri gitsin askere ozman zorlamı kardeşim istemiyorum yaa karnımda cocuğumla eşimi askere göndermek istemiyorum.kendi cocuklarını göndersinler cok asker lazımsa.

  • 1