BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

BDP kongresinden Türk bayrağı krizi

BDP Gençlik Meclisi 1.Olağan Kongresi, Diyarbakır’da yapıldı. Kongrede Türk bayrağının indirilmesi nedeniyle gerginlik yaşandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
şahid 21

bayrağı indirmeye çalışanlarda çözüm istemeyen sivil polisleridi şahitid olaya

Taner

Zurnanın zırt dediği yer. bunlar kudurmuş olmalı...

musa21

Kedi beyinli olabililer 3-5 hapçı :)

Bu Vatan Kimin

Doğudaki durum hiç inandırıcı değil.

yok canım, kedidir o kedi

Yok canım süreç hassas mevzu, aman zarar görmesin, sonra ne yaparız. Bırakın indirsinler, bırakın apo ş...sizinin posterini açsınlar, barzani çapulcusunu lider görsünler, normal şeyler bunlar, ama süreç zarar görmesin. Bayrağı pkklı teröristler, yandaşları, hainler indirmemiştir. Kesin sürece darbe vurmak isteyen bir örgütün parmağı vardır, yada indirenler kedidir kedi, kesinlikle o eylemi, bu vatanın ekmeğini yiyen, suyunu içen hainler yapmaz. Bu vatanın hainleri öyle bayrak düşmanlığı falan yapmaz, kedidir o kedi.

MYK

sadece üçbeş hapçıdan oluşmuyor pkk ve adp nin yetiştirdiği hemen hepsi böyle cahildirler.

MYK

sadece üçbeş hapçıdan oluşmuyor pkk ve adp nin yetiştirdiği hemen hepsi böyle cahildirler.

ergenekon sanığı / erol ölmez

uğrunda nice şehitler verdiğimiz ve her zaman gurur duyduğumuz şanlı türk bayrağımıza yapılan bu çirkin saldırıyı bir tarafa yazdık ve aslada unutmayacak vede er geç zamanı gelince bu hainlere hesap sormasını biliriz ve türk milletinin bayrağına ırkına ve vatanına ihanet edenler unutmasınlar çünkü bizler türk milletinin bekası için canımızı vermeye hazırız ya onlar. /// büyük türk islam devleti.

musa21

Dost ve kardeş Türk halkını temsil eden bayrağa yapılan terbiyesizliği kınıyorum, Bdp kendini bilmez birkaç hapçı'ya engel olmasını bilmeli !.

MYK

kardeş yazdıkların okunmuyor okunaklı yaz.

islamic force

aynen katiliyorum

MYK

saygılarımı sunuyorum.

vatansever

bayraga saldıran ermeni dönmesi,ülkeyi bölmeye çalışanlar siyonistlerin çıtır oğlanı hepsinin ortak özelliği çok kişi tarafından kullanılmaktan zevk almaları.devlet istatistik yayınladı dağa çıkan ve inenlerin yüğzde doksan oranındsa cemil ipekçi oldukları şeklinde.hal böyle olunca erkek görünümlü bu totoşlardan mertçe tavır beklemek yanlış olur..bunların düzelecegide yok.parayla çaslışan totoş misali elini ver kolunu kapmaya çalışırlar.

vatansever

bu olaylar sizin degil,akp nin ayibidir.

vatan kutsalsa26 tr

Simdi soruyorum akp yi alkislayan hala kör oyunu oynayan hala ülke bölünmez diyen akp taban olan eski ülkücülere bagimsiz türkmilliyetcilerine akp verdiginiz oylar icin sevinebiliyormusunuz hala ülkenin isgalde olmadigina akp pkk kandil barzani ocalan oslo pilaninin arkasinda akp nin sigindigi akp ayakta tutan sermayenin tek istedigi türkiyeyi bölmek bakin dün barzani icin diyarbakirdaki sinirlardaki türk pilaklar bortlar bayraklar gizlice indirildi t,c kaldirildi simdiyse türkiye kürdistani akp agziyla acillandi bügünse sessiz kalindigi hala akp yalamlari alkislandigi icin türk bayragi indirildi simdi akp kurmaylari bir kac dozaj yayinlayacak bizim türkler akp akin edecek diyar bakirdaki barzani acilisini emine erdoganin alay edercesine türkmilletine karsi dusmanlarla kucaklasmasini türkcenin dopguda yasaklanmasini türkmilletinin assagilanmasini ve diyarbakirda bayragin inmesini hazmedebiliyor hala akp alkisliyor seyredebiliyormusunuz yani verdiginiz oydan utaniyor vicdan rahatmi

insal olana

seni herkes dunyaya gedigi gibimi dunya gelin kim bilir sen dusdugun yerde beyenmiyorson

Çawreş

Bir Kürt olarak asimilasyona karşıyım ve harzamanda ırkçılığa karşı mücadele ettim,ama vicdanlı biri olarak bu olayı kabul edemem.çünkü o Kutsal Bayrak hepimiizn ortak değeri ona hepimiz sonuna kadar sahip çıkmalıyız.Çünkü o bayrakta İslamiyeti simgeleyen AY ve Peygamber Efendimizi simgeleyen YILDIZ da vardır.Ayrıca ülkedeki tüm herkesi kucaklayan sıcak bir yüzü var ay yıldızın.o yüzden üzülerek bu olayı kınıyorum.Bu hiç iyi olmadı.

Raffi A. Hermonn

Olmadı efendim, kusura bakmayın ama olmadı işte; yahu mahsus mu yapıyoruz acaba? Durup dururken auto provocation mu yapmak istiyoruz yani? Hangi akla hizmet, hangi siyasal düşünceye, hangi ideolojiye uyar bu kadar siyaseten de yanlış üstelik yani political incorrect bir şey yapmak... Japonya'da mıyız, Patagonya'da mıyız? Yoksa yoksa Birleşmiş Milletler'in 198.ci bir başka ülke - üyesi oldu da haberimiz mi yok? Kendi kimliğimize, kültürümüze, benliğimiz veya her türlü öz değerimize laf ettirmemeye eyvallah ama yahu yaşadığımız bir ülke var ve o ülkenin, devletin bürokrasisinde isek, Japonya bayrağı mı asacağız, yoksa Patagonya bayrağı mı, yoksa mı dediğim gibi BM bir yeni ülke - üyesi oldu da haberimiz yok, onun bayrağını mı? Sakın arkadaşlar, sakın, bu denli provokatif ve yanlış davranışlardan kesinlikle imtina edelim ve bunu yapanları uyaralım, derim ben... Çok üzüldüm ama çok !!!

MYK

bir kürt olarak bu esrarkeşlerden nefret ediyorum utanç duyuyorum.

TEgoÇI

Üç beştane Kim oldukları sonradan anlaşılan PROVAKATÖRLER Herzamanaki gibi Yine Bir BDP Kongresinde bayrak krizini yaratmaya çalıştılar ama artık BDP li ler bunu yutmazlar.Ve anında müdahale edildi.Amaç Tüm Türkiyede bu tür Polemiği yaptırmak ve Bu ülkede Halklar arasında BDP ye zarar vermekti.Ama başaramadılar Yoksa dışarda Bir TÜRK Bayrağının asılmış veya asılmammış olmasını çoğunluk görmedi bile Ama KİMİN OLURSA OLSUN BİR BAYRAĞIN İNDİRİLMESİNE KÜRT HALKI SESİZ KALMADI.

ayse

buyrun! erken basladilar, renklerini aninda belli ettiler, zaten milletvekilinin de elinde Türk bayragi degil kürt bayragi vardi, dikkat edin buna siz! Bunlara yüz verdin mi iste böyle astar isterler, bekleyin bunlar daha iyi günlerimiz...

ötüken

YANİ AKP SİLZERE İSTEDİĞİNİZ VERECEK BEKLEYİN DİYORSUN.ASKERİ NEDEN İÇERİ TIKTIĞINIZ ALANEN BELLİ.DOSTLARINI ALANEN İKAZ ETME. BAK YAKALANDIN.İKTİDAR SEVDALISI????

VERDADE

Aynen devam BDP! Mısır dakiler de Asker artık darbe yapamaz sanmışlardı! Gün gelecek beğenmediğiniz AKP yi mumla arayacaksınız! Artık müzakereleri de darbeci generallerle yaparsınız! Yani diyorum ki: fazla zorlamayın! Çizmeyi aşmayın!

Teksas

Bayrak indirmeye kalkanlar akilli olsun !! Bi aralar Rumlarda Kibrista denesmisti;) Hatta biri telleri asip direge tirmandiydi !! Sonrasini siz zaten biliyonuz KARDES !

  • 1