BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,76

BDDK'dan bankalarla ilgili önemli açıklama

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, "Bankalarımız konjonktürel dalgalanmaya karşı kendini koruyacak yapıdadır." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Erdoğan gitsin diye niye uğraşıyor bu kapitalist tayfa? Onların desteklediği herkes kötü istemedikleri ise iyidir

Vatandaş

Ya ne demezsin Fitch 25 bankayı negatif izlemeye aldı

MİSAFİR

ONA NE ŞÜPHE ? ONUN İÇİN BANKALAR DOKSAN TAKLA ATIYOR MÜŞTERİ ÇEKMEK İÇİN ..ÖYLE REKLAMLAR VARKİ ..İNSANIN İNANASI GELMİYOR VE ZATEN HALKDA İNANMIYOR ..YAHUDİLERİN HEM ÇOK ÇALIŞKAN HEMDE ÇOK AKILLI OLDUKLARI SÖYLENİR HEP .. VE DE DÜNYANIN SAYILI ZENGİNLERİ HEP YAHUDİDİR ..VE YAHUDİYE SORMUŞLAR - SİZ NASIL ZENGİN OLUYORSUNUZ BÖYLE DİYE ..ODA CEVAP VERMİŞ ..BİZ BANKANIN YOLUNU BİLMEYİZ DİYE ..DOĞRU VEYA YANLIŞ BİLMEM AMA HER ŞEYDE BİR GERÇEKLİK PAYI VARDIR DENİR..

Misafir

Memleket yanıyor, dünyanın en yüksek faizini veren devletin diyaneti bu gün faiz hutbesi verdi. Allah bu millete akıl fikir versin. Siz mok ettiniz, bırakın maval okumayı.

Mağdur

Faiz lobisi temsilcisi konuştu. Banka batsin bana ne

Arasx

Aman bankalarımız batmasın. Onlar haksız adaletsiz kazançlarla şirketleri aileleri batırmaya devam etsin.!!

kundemacı

"Akben, Türk bankacılık sektörü üzerine yapılan tüm spekülasyonlar ve algı operasyonları her daim boşa çıkarılmıştır." Bu si.... oğlu da haşhaşimidir; yok spekülasyonmuş, yok operasyonmuş başka mazeret kalmamış herhalde.

tr

neden bu açıklama... korktuk... bi şey mi var..

Gülşen Kızılırmak

Türkiye dünyada artık terörle… Basına baskıyla…....... Muhalefeti susturma çabalarıyla… Yargının, yasamanın, yürütmenin tek elde toplanmasıyla anılmaya başladı!... Bankalar özgür mü?...........

  • 1