BIST 9.524
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.487,67

BBP'nin 2 numarasından duyulmamış Barzani açıklaması

Kürt devleti kurulmasına ve Türkiye'nin Kuzey Irak yönetimiyle ilişkilerini bugüne kadar sert ifadelerle eleştiren BBP yönetiminden bu kez şaşırtan bir açıklama geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Avni

Ülkemizin bekası için elbette tüm Kürt ve Araplarla tarihimizdeki gibi dost olmalıyız. Müslümanlarla ilişkimiz iyi olmalı. Batılılarla da karşılıklı çıkar ilişkilerini muhafaza etmeliydik. Ama yapamadık, hırslarımıza yenildik.

ha pkk ha barzani

Geçmişte saddamdan tırsan Barzani ? yıllardır pkk destekçisi olan pkk ile aynı kürt kimliği yolunda tepinen bu değilmidir. pkk ile mücadele ediyorsak kürt devleti oluşması için abd den avrupadan medet uman Barzani ilemi dost olacağız. o önce Irak ın merkez hükümeti ile ırakın bütünlüğünü düşünsün.

Misafir

bir deli, erzak deposunu yakıp kül ettikten sonra; etrafta birkaç dane kalmış mı? diye danelerle avunan kimse gibisin.üstelik ,o delinin yaptıklarını da ''evet'' dediniz.siz mi kurnazsınız,peşinizde olanlar mı aptal?

kemal kara

Hainsin ey kendini adam yerine koyan kişi hainsin hainlerlerin hainliklerine göz yumanda en az onlar kadar haindir. BBp nin nden 0,1 aldığı ortada senin gibi satılmışlar yüzünden.

Misafir

Tipine baktığın da Türkiye için kılını kıpırtamıyakçak gibi duruyot....Araştırılsın bakalım bu Efendinin Kuzey Irakla ne gibi bir iş bağlantısı var....

baltacı

doğru söylüyor,Barzani taraftarları Türkiyeye minnet duyan,bugünece de iyi ilişkiler geliştiren bir grup ,üstelik te sünni..onları ABD nin kaypak politikalarına terketmek akıl işi değil..

  • 1