BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29

BBP'den son dakika 'ittifak' mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, başından beri AK Parti ve MHP arasındaki ittifakı desteklediklerini açık ve net bir şekilde ifade ettiklerini belirterek, "Şu anda bizim ittifakın içinde yer almamız hususunda her şey olumlu gidiyor. Olumsuz hiçbir şey yok." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Şeytan Pensilvanya

10:32 adlı misafir, bak Fetöcü sesi senden geldi. Nasıl da acıyor değil mi? Veya okuduğunu anlamama gibi bir hünerin var. Dinci yobazalar bu ülkeye zaraları olmuştur. İstemeseniz de tıpış tıpış Atatürk'ün yoluna geleceksiniz.

Misafir

10:16 sizler fetonun kirli mendillerini yerken biz ona fettoş diye küfür ediyorduk hacı :))) uyan da balığa gidelim... muhalif herkesi fetocu diye suçlamayı bırakın fetocu değilseniz şunu söyleyin: Fetocu vekiller, bakanlar tutuklansın! Hadi bakalım görelim sizin erkekliğinizi, sizi hocaefendici kıytırıklar siziiii :))))

Misafir

koalisyona bir iki arkayı dörtleyelim beyler binecek var daha, hani başkanlık gelecek koalisyonlar dönemi bitecekti ???

Misafir

uyanan, erdoğan ın saltanat kayığına biniyor mu;yoksa,menfaatçı ve badavacı eşek arıları biryerlere yapışıyor mu?

İL BEY

Ben Destici nin samimiyetine inanmıyorum niye mi ? çıkıp hala rahmetli Muhsin Başkanın katilinin feto ve arkasında ki güçler olduğuna dair tek beyanı var mı ? Mesala feto nun yürüttüğü Abant toplantılarına milliyetçi parti lideri tek kelime tepki koymaz iken mit tırları davasında teşkilata karşı paraleli destekledi mi ? 17-25 darbe girişiminde biz yanıldık hata ettik hükümete hırsız imasında bulunmamız yanlıştı dedi mi ? meral Akşener için yeni parti kurmaya gerek yok derken ne kastetti çıksın açıklasın ?

Misafir

Asıl Fetöcüler Pensilvanyada oturan Şeytana herşeyi verenler ve ona methiyeler düzenlerdir Misafir kılıklı Fetöcü. Aynaya Bak Misafir.

alim

brao destici doğru yaparsın vatan hainlerine karşı ittifak şart

Misafir

Fetöculer hemen eleştiri sirasina girmiş.

Misafir

millet geçim derdinde bunlar koltuk peşinde koşuyor

Muhsin Baskana Ihanet Ettiniz

BIR BBP`LI OLARAK BEN DE UYANDIM VE MUHSIN BASKANA IHANET EDENLERI GORDUK. 2019`DA SIZI BU IHANETINIZDEN DOLAYI SIYASET ARENASINDAN INDIRIYORUZ. OSLO VE HABUR REZALETILERINE SEBEP OLANLARLA BIRLIKTE. Artik hepimiz IYI partiliyiz.

Hakkı A.

El mecbur siyaseti işte...

Misafir

destici uyandı, üç beş de ben kapıyım diyo...

MİSAFİR

ŞÜKÜR ŞÜKÜR DESTİCİ UYANMAYA BAŞLADI

Misafir

alın şu bbp yi de aranıza, bunlara da verirsiniz bir iki genel müdürlük olur biter.

Misafir

bunlar alparslan türkeşi satmış adamlar seçmenlerini zaten satarlar...

ddd

Bu adam ve bahçeli az RTE laf söylemediler... Ama şimdi ah ah bir mhp ve bbp az grur olsa kıyameti koparırlar diyeceğim ama ne gezer

HASAN BAL

YAZICIOĞLUNUN KEMİKLERİ SIZLIYORDUR.ÜLKÜCÜLÜĞÜ, SADAKATİ, DEAL SEVGİSİNİ MAHVETTİLR BAHÇELİ VE DESTİCİ. YAZKLAR OLSUN.45 YILLIK EMEĞİM HARAM OLSUN

Misafir

Payandanın payandası...

Mehmet tunç

Devlet adamları belli olmaya başladı. Çok şükür

Misafir

göreceksimiz AKP bunlarla ittifak yaptikca daha cok OY KAYBEDECEK! demedi demeyin..

Rahmetli Muhsin Başkan

Muhsin Başkana bu yapılır mı be. Sizi ilk seçimde artık gönderme vakti geldi. Artık krediyi çoktan aştınız. Size iyi bir Osmanlı tokadı atacak 2019da artık bu sindirilmiş millet. Halk uyandı ve tüm gerçekleri artık görmeye başladı. Nasıl yıllarca bu halkı dini ve Milli duygularla aldattınız. Yazıklar olsun. Asıl hesap Allah'a.

Misafir

partiyi bitirdiniz.Muhsin baskana da ihanet ettiniz. koltuk uğruna kapı kapı dolaşıp rezil olmayın.

Misafir

Eski bir Bbpli olarak nefret ediyorum bu adamdan.Evde kalmış ve kendini yamamaya çalışan çirkin kıza çevirdi partiyi.

MİSAFİR

HANGİ PARTİ OLURSA OLSUN VEYA HANGİ PARTİDEN OLANLAR OLSUN ..BANA GÖRE HER PARTİNİN SİYASİ ÇİZGİSİ FARKLIDIR VE BU HEP BÖYLE OLMUŞTUR BU GÜNE KADAR ..YANİ HER PARTİNİN YOLU -YÖNTEMİ AYRI AYRIDIR ..AMA BAZI PARTİLER SIRF MENFEAT İÇİN VEYA KOLTUK İÇİN KENDİ ÇİZGİLERİNDEN AYRILIP BAŞKA BİR PARTİYE OK.. DİYORLAR ..BU ÜLKENİN VEYA SİYASETÇİLERİN NEREYE GELDİĞİNİN GÖSTERGESİDİR ..ŞİMDİ KİME OY VERECERECEK BU MİLLET ?

  • 1