BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26

BBP referandum kararı ne Erdoğan'la uzun istişare!

Büyük Birlik Partisi-BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yaklaşık 90 dakika görüştü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
ozeer

Parti istişare ede dursun, partililer kararını verdi zaten. Bu vakitten sonra partinin alacağı bir evet yada hayır kararı partililerin kararını değiştireceğini zannetmiyorum.

Atatürkçü

teröristlerin verdiği hayır oyuna destek verirsem kansızım, ruhsuzum, vatansızım. Ölmek var pkk ve diğer terör örgütleriyle aynı yolda yürümek asla yok.

Misafir

% 0,0001 yani onbinde 1, evet dese ne yazar, hayir dese ne yazar!.

vatan

karar vermek çokmu zor hayır de geç

vanlı

Destici neyi düşüneceksin.Sanada mutlaka bişeyler vaadetti. Yazıklar olsun size. Vatan bölünecek. Allahın izni ile yüzde 70 hayır çıkacak.

NİSAFİR

Yerine gelince ülke de her şey yolunda,her iş güzel yürüyor,yeri gelince ülke çok kötü günlerden geçiyor!Onbeş yıldır ülke her yönden çağ atlamadı mı?Şimdi başkanlık gelmezse ülke batacakmış intibaı verilmeye çalışılıyor.Yazık böyle siyasete ...

mustafaaaa

anlaşıldı. evet diyeceksiniz.

ömer sır

bbp ve destici artık yan çizmeyi bırakmalı yoksa sizde mi bahçeli gibi ülkücüleri pazarlığa çıkardınız.ülke elden gidiyor

Farklı Bakış

Terazini bir yerinde VATAN ve DEMOKRASİ olduktan sonra diğer tarafında ne olursa olsun İsterlerse trilyonları vaat etsinler KEFE nin DURUMUNU ÇEVİREMEZLER.

ANADOLU İNSANI

sende evet de sanada bir koltuk verir bunların amaçları ülke vatan degil amaçları koltuk KRALLIKMI geliyor acaba

Misafir

1,5 saatlik görüşme çok faydalı bir görüşme oldu. Ben kendilerine teşekkür ediyorum..YANI TEHDIT ETMEDIMI??

CCC

MHP yoneticileri fikirlerini ve zihinlerini satmis olabilir. BBP yoneticileri de kendilerini yanlis yola sokabilirler. Ama biz ulkuculerin yolu nettir. Ulkemiz icin HAYIR diyoruz

sarıoğlan

Açıklama sayın başkan açıklama fasulyeden nimet sayıp kuruluşunuzdan beri hep nemalanmanın yollarını aradınız neyin görüşmesini yaptınız ne vadedildi ne sözler aldınız memleket yangın yerine dönmüş ülkede haber alma özgürlüğü var hala neyin peşindesin sen.

  • 1