BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37

BBP liderinden MHP'yle ittifak açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, '2015 seçimlerinde MHP ile ittifaka girilecek mi?' sorusuna yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
RECEP MARUF

SEÇİMÇEN ÖNCE "BİRLİK VE SAADET PARTİSİ" ADI ALTINDA SP İLE BİRLEŞİLEREK BU SEÇİM OY PUSULASINDA SP ÇATISINDA TOPLANILSIN.YOLA BU BİRLİKLE DEVAM EDİLSİN..

ufuk bar konya /ılgın

haksız oldugum bir davada mevki sahibi olacagıma haklı oldugum bir davada zerre olurum muhsin yazıcıoglu mhp ile ittifaka girme destici aslan gibi avını tek avla hz.mevlana mhp ile birleşmeni istemiyoruz.kör için camda aynıdır elmasta hz. mevlana senin kazanman için bahçeliye ihtiyacın yok.türk halkı bunu biliyor sende bil çizginden ayrılma mhp ile davamız bir ama yolumuz ayrı türk halkı zamanında bahçeliye fırsat verdi,o idam yasasını onaylamakla türk halkının ozan arifin gözünden düştü.sen yoluna tek devam et bütün ülkücü kardeşlerimle senin yanındayız.

necdet alp eren

Her kimsen,haricten gazel okumayi birak.akp lisin besbelli,sunu sana hatirlatirim ki; sayin mustafa destici belki karizmatik bir lider degil ,ama,davasina sadakatte en ufak kusur etmemis,erdemli bir liderdir.bbp liderine defolup git demek senin haddini asar,asil sen bu ortamdan defol akp nin kucagina git.

HAKAN VURAL

MHP-BBP BİRLİKTE SEÇİME GİRERSE...NE OLUR..BİR KERE AKP YÜZDE 37 BANDI ÇÖKER..BUNU İÇİN BARAJ YÜZDE 10 KALDI HDP PARTİ OLARAK GİRECEK BARAJ ALTINDA ALACAK..VE AKP KAYIP OYLARI ALABİLİR...AMA..ŞU VAR..MHP VE BBP BİRLEŞİRSE...AKP İÇİN ÇOK KÖTÜ SEÇİM GEÇER...AKP MHP VE BBP BİRLİKTE SEÇİME GİRMESİNE ENGEL OLACAK..YOKSA...A-B PLANI TUTMAZ...AKP BİTİŞİNİN KİLİT İSMİ TESTİCİ OLACAK....GİBİ...

saygin

Bu ittifaka saygi duyarim ama hdp ile perde arkasinda yapilacak ittifaka asla...

zaza

guclu bir sag odagin olmasi icin iki partinin itifaki herkes icin hayirli olur

Ali Demircioğlu

Anayasa referandumunda "yetmez ama evet diyerek deli gibi AKP yi ve Tayyip beyi savunarak yuttunuz zokayı, sayın Destici. Zoka boğazınıza değil, taaaa 12 parmak barsağınıza kadar girdi. O fırsatta % 10 barajını niye dayatmadınız? Anayasada Yapılan değişiklikler Tayyip Beyin tek ada olmasına ve PKK'ya devlet kurma fırsatı vermek için yapıldı, bunu defalarca söyledik ama dinlemediniz. "Yetmez ama evet"teki hatanızı kabul edip Türklerden özür dileyin. Yeni bir sayfa açın. Yolunuz açılacaktır o zaman.

gökhan salihoğlu

çok doğru yoldası sayın destici.sana oy vermeyeceğim.oy bölünmesin diye mhp ye vereceğim.ama seni çok seviyorum.ve bu duruşunla seni bir büyüğüm olarak kabul ediyorum..allah seni korusun!

hakkatapan

olsun tabii gün ayrılık günü değil

OLURMU DEMEMEK GEREK OLURMUŞ

DEVLET BAHÇELİ VE EKİBİ MHP Yİ SOLA HİZMETTE KUSUR ETMEYEN BİR PARTİ HALİNE GETİRDİ DESTİCİDE AYNI YOLDA İTTİFAK VEYA BİRLEŞME SAĞLANIR,40 YILLIK DÜŞMAN DOST OLURMU OLDU,CHP İLE MHP 40 YILLIK DÜŞMANDI

ÇOKTA GÜZEL OLUR

BU DEDİKLERİNİN OLABİLMESİ İÇİN BAHÇELİNİN VE DESTİCİNİN EKİBİ İLE BİRLİKTE PARTİYİ TERK ETMESİ GEREK

TABAN BUNU ARZU EDİYOR

SEN TABAN KELİMESİNİ BİLİRMİYDİN,CUMHURBAŞKANLIĞINDA ATILDIĞIN PARTİNİN VE KOMİNİST PARTİLERLE İTTİFAK YAPARKEN,CEMAATLE İTTİFAK YAPARKEN TABANINA SORDUNMU,SORMADIN TABAN NEYİ İSTİYOR BİLİYORMUSUN MHP DEN DIŞLANDIK ONLARLA BİRDAHA BİR ARAYA GELMEYİZ DİYOR,TABANIN ARZUSU OLABİLİRMİŞ,GEÇ ONU GEÇ,AYRICA TABAN SEN VE EKİBİNİN PARTİDEN DEFOLUP GİTMENİZİ

öner

Rahmetli Muhsin başkan bu günleri bu halleri görseydi ne derdi sizlere sn. başkan

TRABZONLU !!!!!!

Haydar Ba$,ida alin yaniniza Ekmeletinnde kolkola girdiniz gibi kurtarin Dünyayi aslanlarim benim !!!!!

bozkut

1980 öncesini bilen bilmeyen ülkücülere evrim geçirten içerdeki dışardaki akil insanları kutluyorum

misafir

siz mhp yide alın chp ile bieleşin nasılsa aynı çığırkanlığı yapıyorsunuz yahudiye hizmette yarışıyorsunuz tesdici

Ali

Aklın yolu bir başkanım.

asrın

bbp mhp ile değil anca cemaatle ortaklık yapar.

ülküm

mhp ile bdp seçime birlikte girmeli bitsin artık bu hasret

korku siyaseti

yaw selahattin demirtaş madem böyle bişey demiş. görüntüleri neden yok. çünkü yalan söylüyorsunuz. çaldığınız vekillikleri kaptırma korkusuna düştünüz.. bide bu iktidar ne zaman yalan yanlış bişey ortaya atsa arınçı kullanmıyormu (?)

Halit

Akp'nin ayarını bozacak tek alternatif olarak BBP kaldı.Onu da bölmek için kumpas üstüne kumpas yapıyor Akp.MHP+BBP ittifakı çok yerinde olur.BBP+SP+Bağımsızlar ittifakı da barajı geçebilir.Çünkü sağ seçmenin bu kadar pisliğe rağmen Akp'ye oy vermesi için ahireti unutmuş olması gerekir.

veysel

Hele şükür

Abuzer Abbas

İki partinin birleşmesi durumunda bile ortaya çıkabilecek olan ek oy potansiyelinin yüzde bir artması ihtimalini matematik olarak zayıf görüyorum. Ama en azından Türkiye'deki partiler enflasyonuna bir miktar çözüm olur.

Buğra

Aslında iyi fikir

gökbörün inan

Eski Ülkücü yoktur, Ülkücü vardır..Birleşme olmalıdır çok isabetli