BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.432,60

BBP lideri Destici'den SP ve AK Parti ittifakı iddiası

BBP lideri Mustafa Destici, 7 Haziran seçimlerindek, müttefiği Saadet Partisi'nin 1 Kasım seçimleri öncesi bu kez AK Parti ile temasa geçerek ittifak görüşmeleri yaptığını ileri sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
şarkkurnazı

niye. dur cevabı ben vereyim akp nin işine geliyor diye. değilmi :)

alperen27

emanetinide al sede git mümkünse bidahada dönmeyin

alperen27

sadet patis, akp için yahudi uşagı yahudi aşıgı bizans askerleri demişti akp bunu nasıl sindirecek saadetdemi yahudi uşaklıgına niyetli demezlermi adama

SAMİ BOZTEPE

YALÇIN TOPÇU 10 TANE DESTİCİ EDER

GERÇEK TRABZONLU!!!!!!

B.B.P yi Doğu Perinçekle aynı kefeye koyan kişinin önce bir I.Q. testi yaptırmasını tavsiye ederim.GERÇEK TRABZONLU daN çakma trabzonluya!!!!

ali

1 gram altın, 1 kg tenekeden üstündür bilmiyorsan öğren.

ali

tek başlarına girmeye cesareti yoksa,ortaklık hiç işe yaramaz

okur

orta da mı kaldın

yaşar

kurtulmuş yolu açtı kamalak da izinden gidiyor. liderlerin içinde en dürüst olanı destici dir. oyum bbp ye

TRABZONLU !!!!!!

Yahu siz gidin Dogu Perincek ve Haydar Ba$,la ittifak yapin zaten kankasiniz ayni zihniyettesiniz. Alacak oldugunuz oy % 0,3 olur !!!!!

Yasin

Uzak dur arkadaş. İşe yarayacağın yerde durmazsın. Şimdi de kalkıp konuşuyorsun. Seni adam sanırdık...

mesut

sayın destici yalçın topçu muhsin başkanın bize emanetidir ona sakın dil uzatma.

KAAN

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurmuş olduğu parti diye millet sevgi ve saygı gösteriyor. Parti, rahmetli başkanımızdan sonra mirasyedilere kalmıştır. Sadece onun adıyla varlıklarını sürdürüyorlar.

entelektüel hamsi

bbp bana göre en kirlenmiş partidir.çünkü leke en çok beyazın üstünde görünür.Allah cc.Muhsin Yazıcıoğlu'na gani gani rahmet etsin.

güven

CHP,gericiliğin ve cehaletin bu topraklardan silinmesini sağlamıştır;sevrin artıkları bunu anlayamazlar.

SADET

BEYNİZİNİZ BU KADAR ÇALIŞIYOR ARAPÇA KURAN EZBERLEYİNCE KIZLARIN BAŞINI ÖRTÜNCE MÜSLÜMAN OLDUĞUNZUUZ SANIYORSUNUZ. MÜSLÜMANLIK TASARLIYORSUNUZ AMA MÜSLÜMANLIĞI BİLMİYOR SADEC SAKIZ EDİP ÇEYNYORSUNUZ.AHLAKSIZLIK PAÇALARINZIDAN DÖKÜLÜYOR. İSLAMI LEKELİYORSUNUZ

ASDA

KAMALAKTA KURTULMUŞ GİBİ KARUN OLMAYA GİDİYORDUR NE OLACAK. BU AĞZINDAN DİN İMANI BIRAKMAYANLARIN HAŞA ALLAH DEDİKJELRİNE BİLE İNANMAYACAKSIN. ONLAR ALLAHI SADECE MENFAATLARI İÇİN KULLANIRLAR

tek_TÜRK

bbp yi paralele peşkeş çeken adam, senin destin kırıldı haberin yok

Sen chp ile devam et

Tabiiki Ak Partile ittifak yapacak sayin Destici senin gibi chp'ye vagon olacak halleri yok müslüman kardesimin .

Sen bilirsin

Bide afişleri OKUYALIM TERTEMIZ GEÇMIŞ TERTEMIZ KADRO TERTEMIZ GELECEK PEKI SORUYORUM KAMALAK BİRLEŞİNÇE TEMIZLIK OLAYIDA BİTECEKMİ KİRLENECEN UNUTMA

Proje partisi chp

Cünkü müslümana en yakin parti ve müslümana en faydali Ak Partidir , chp dwnen belanin müslümana ve islamiyete olan alerjisi acikca bellidir , zaten chp'nin kurulus amacida Ülke insanini dinden uzaklastieip batiya vagon yada usak yapmaktir .

Gezizekalilik = Yalancilik

Oyum elbetteki Ak Partiye gezizekali esat sever seni , mis mis , mus mus mus ile adam kandirma zamani coktan bitti uyanda baliga git .

Sessiz cogunluk

Aynen katiliyorum .

ali er

Çok doğru söylüyorsunuz. Din ile siyaseti birbirine karıştırıyor bizim millet.Korkuyorum şirke girecekler. Liderleri çok abartıyorlar.

ali er

yanlışşsın at gözlüğünü çıkar.Din demek Allah demektir.Hiç bir siyasi partiye islamın partisidir, hiçbir lidere de Allah özel seçmiştir deme. Şirke girersin. Ayrıca net bilmediğin kimse hakkında konuşma kul hakkından kesin cehenneme gidersin. affı da yok mazallah