BIST 9.713
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.426,90

BBP lideri Destici'den İYİ Parti açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin olağanüstü kurultayında aday olmayacağına yönelik açıklamasına ilişkin, "Meral Hanımın devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Seçimlerden sonra oluşan başarısızlık algısının aksine Meral Akşener'i başarısız bulmuyorum." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Burdayiz.

Sende gideydin onunla, ne alaka, sanane elin iyisi kötüsü.

Misafir

Meral Akşener'in bu partide büyük emeği var. Allah razı olsun. Diğer taraftan, hiçbir şahıs bir partinin olmazsa olmazı yapılmamalıdır. Ancak bir fikri, çözümü, donanımı ve derdi olmayanlar alır birini allar pullar vitrine koyar. Bknz: Ak Parti. Çıkart Sayın Erdoğan'ı, ne kaldı? Hiç. İyi Parti de böyle olacaksa hiç olmasın.

Misafir

Ne acı ki, ülkemizde fikirlerin tartışıldığı, strateji ve politikaların üretildiği aklın egemenliğindeki partiler yerine lider hegomanyasındaki partiler revaçta. İyi Partinin zamanla lider yerine ortak aklın öne çıktığı ve lider yerine fikirlerin tartışıldığı bir parti olacağını umut etmiştim. Maalesef çok iyimserim. İyi Parti de Ak Partileşti.

  • 1