BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

BBP lideri Destici: Demirtaş kendini ne sanıyor!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin PKK'ya silah vermesini öneren Selahattin Demirtaş çok sert sözlerle yüklendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 100 Adet Yorum
BBP

YOK YA ASIL SEN SAYGILI OL BÜYÜKBİRLİK PARTİSİ VE ALPERENLER SELÇUKLU VE OSMANLININ DEVAMIDIR BUNU DA UNTUTMA

ALPEREN

ankara il başkanını göreve getirenler neden sormuyorlar ,yönetin kurulun bu kadarmı,neden toplantıyı duyurmadın,sebini neden sormuyorlar,BU BİR EMANETTİR,TÜM BÜYÜK BİRLİK PARTİLİLERE GÖNÜL VERENLERE SESLENİYORUM EMANETİ EHLİNE VERİN,HAKSIZLIĞIN KARŞISINDAN SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.

ALPERENLER

Sy. BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNİN Ankara il başkanına sesleniyorum,BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNİN GENEL BAŞKANI İL BİNASINI ZİYARETE GELİYOR NEDEN DİĞER YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİNİ HABERİ YOK,amacın ne ,BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNİ KÜÇÜLTMEKMİ İSTİYORSUN,burası babanın malı değil,bu gün sen varsın yarın başkası olur,amaç insanları harcamak değil,İNSANI KAZANMAK EMANETE SAHİP ÇIKIP DAVAYA HİZMET OLMALI,NEFSANİ DAVRANMAYIN,BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNDE benliğe,kibire,gurura yer yok,BU KERVAN ŞAHISLARA BAĞLI DEĞİL ,SAMİMİ İHLASLI ALPERENLERİN HİZMETİNE BAĞLIDIR.

Artis

Vatan millet sakarya kavramından başka bişey bilmeyen BBP ve onun gibiler, daha çok kavram ve insanlık örneği göreceksiniz.Kokuşmuş teorileriniz ve insana değer vermeyen düşünceleriniz, elbet son bulacak.

NAMSO

HOCA SALDIRDIGINIZ KADAR BDP VE PKK NİÇİN SALDIRMIYORSUNUZ HÜKÜMET VE CUMHURBAŞKANI

ozgurhukukcu

kürtlerin temsılcısı olup olmadıgını bırakın kürtler karar versin,siz değil siz kim oluyorsunuzda kürtler yerine karar verme yetkisini kendinizde buluyorsunuz,bu ne ku.taklık ne bu saygısızlık,ben kürdüm ve benim temsilcim sayın demirtastır ve milyonlarca kürdün temsilcisidir ve milyonlarcası benim gibi dusunuyor..

mechül TürkKürT

her sey BOP es baskani teyyüpe sayesinde nede olsa rum ermenisi.dedelerine hizmet edecek tabiiki,akilsizca oy veren akpppklilari düsünüyorlarmi acaba sonlari ,onlarin sayesinde sonunuz ne olacak ey yüzde yüz TÜRK OLAN KÜRTLER::::

türkiyeli43

BBP parti başkanı senin partin mahalle partisidir sn demirtaşa saygılı ol

aahmet çebi

Sayın destici bu kadar milliyetçiysen buyrun ırak a türkmenleri savun ........Erbakan nın değimi ile sizi gidi sizler sizi ...............gerçek bir salon pehlivasınız bence

Arif B.

pkk taşeron örgüttür.. pkk’nın ipi çekildi” “İpi sadece Türkiye değil, başta ABD olmak üzere, diğer Batılı ülkeler de çekti..”

alparslan malazgırt

vatan mıllet asıgı TURKUM 50.000 YILDA gecse kurdurmam

tarumar..

Desteci beliki kan kokusuna hasret kalmissin ama bunlarin mağaranın sen değilsin olamazsinda bunlar senin basbakaninla cumhurbaşkanımız muhatap sen kimsin uygur musun gokturkmusun ermenimisin soyunun nerde geldiğin bile beli degil kurtler osmanli doneminde bile asiret yapılarıyla bile sistemler bas kaldırdı senin bos sozlerinemi butin ehecekler güldürmek adami..

tarumar..

Desteci beliki kan kokusuna hasret kalmissin ama bunlarin mağaranın sen değilsin olamazsinda bunlar senin basbakaninla cumhurbaşkanımız muhatap sen kimsin uygur musun gokturkmusun ermenimisin soyunun nerde geldiğin bile beli degil kurtler osmanli doneminde bile asiret yapılarıyla bile sistemler bas kaldırdı senin bos sozlerinemi butin ehecekler güldürmek adami..

Dadaş Hakan

Tayyip onu da veriiiir. Yeter ki AKP iktidarı kaybetmesin ki gemicikler rahat ticaret yapsın.

SAVCI BEY

EVET AMARİKAR KUÇU KUÇUSU DEVLETLER KURARSINIZ İSTEDİĞİ ZAMAN GELİR ÖLDÜRÜR VE GİDER SİZLERİ BATI DÜNYASI BÖL PARÇALA KÜÇÜLT VE YUT POLİTİKASIDIR YETER SAÇMALADIĞINIZ ARTIK BU CEHALET MAHFEDECEK BU ORTA DOĞUYU MÜSLÜMAN ALEMİ BU SAÇMALIKLARDAN KURTULUP BİRLİK OLMAZSA POPOMUZ AĞRI DAĞINDAN GÖRÜNECEK AHANDA BURA YAZIYORUM.

açıklama yapın

Bdp,hdp nin üst yönetiminin tamamına yakınının ermeni asıllı olması ihtimali ile ilgili hdp açıklama yapmalı.

alp

bbp hepar mtp gibi milliyetci partiler MHP de birleşmeli.

ülkenin

özerkligi bugün ortaginiz chp müdürü savundu

millet

bence bu sözleri ti ri ti ye söylemesi gerekir, böyle herkes duymaz. bir de eski partileri MHP bunu hep söylemişti. ama bu s.d.ın millete küfür eder gibi teklif sunması,iktidarın gizli ortağı olmasıdır!!!

ÜÇ HILAL

HELAL BAŞKAN YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHÜEKBER YAŞASIN BÜYÜK TÜRKIYE CUMHURIYETI...

destci

yav bu destici nasıl siyasetci çok saf yav. şuan ki ırakın durumunu göremiyor. şuan isteyen ırakta binlerce silah bulabilir. amerika ingiltere almanyanın gönderdiği silahları kim kullanıyor peşmerge. peşmergeye yardım eden kim ypg ve pkk güçleri.bu ortamda türkiyenin pkk ya silah vermesine gerek varmı. bu parti başkanı bu göremiyorsa daha nedim ki. çok saf yav dünya yorumu ve hayal gücü sıfır. sırf konuşma olsun diye konuşmuş

ÇEK GİT PARTİDEN EKİBİNİDE ALLLLL

HEY MUSTAFA HEY % KAÇ OYUN VAR,SEN İLKELERİNE TERS DAVRANAN VE PARTİNE ZIT DÜŞMAN PARTİLERLE İTTİFAK KURDUN,TABANIN ALPERENLERE REST ÇEKEREK YAPTIN VE HALEN İLERİ GERİ KONUŞUYORSUN,EDEP YAHU EDEP,SEN PARTİNE PATİNİN İLKELERİNE,MUHSİN YAZICIOĞLUNA İHANET ETTİN SEN VE EKİBİ

baran

hadi ordan sen de çakma bahçeli! bu ülkeye barış gelecek, kardeş kavgası bitecek diye paçalarınız tutuşmaya başladı. kusura bakma destici artık savaş bitti.partini feshedebilirsin.Hoş feshetmezsen de bir şey olacağın yok da bari boşa kürek çekip fitne üretme.

ordulu

pkk dostumuz oldu. cemaat baş düşman. ne hale geldik yarabbim. kafamız iyi pilot olduk. bonzai içsek bukadar olur...

MUSLUMAN LAZ

Adam yerine konulmak veya ses getirmek icin demekki Sn Demirtas'a saldirmak gerekiyormus...