BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.428,24

BBP 100 bin Ermeni'yi gönderecek

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, iktidara geldikleri gün Türkiye'deki 100 bin kaçak Ermeni'yi sınırdışı edeceklerini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
mustafa

işte doğru söz,sen bana ve benim milletime müslümana saygı göstermez isen bende senin milletine saygı göstermem. adamsın destici. millet senin samimiyetine canı gönülden güveniyor inşallah bu seçim bu güzel ittifak ile %25 ile konuşulacak. yolun açık olsun

düşünmeyen adam

Bizim bu kaçaklara ihtiyacımız yok avrupa ihtiyacı olmayan kaçakları birdakika bile barındırmaz.Artı bunlar bizim aleyhimize çalışıyor arkamızdan kuyumuzu kazıyor.

k.k.k

Helal olsun Sayın Destici. Size sonsuz katılıyorum. Artık bu vatanın üstünde çıban olan bu insanlardan kurtulmamız lazım.

erdoğanbey

desticiye katılıyorum, acilen gönderilmeleri gerekir... onlar yerine gelmek isteyen azarbaycanlı, karabağlı, sibiryalı, doğu türkistanlı türkleri almalıyız...

mustafa altinyazi

Almanya, Fransa, Belcika, Hollanda ve daha bilmem onlarca ulke daha kendi topraklarinda ki Turkleri sinir disi etseler (kacak olsun olmasin bir onemi yok) BBP sinin tepkisi ne olur acaba.

  • 1