BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37

Baykal'dan kurultay yorumu kimi destekliyor?

CHP'de olağanüstü kurultay sesleri iyiden iyiye yükseliyor. Muhalifler, kurultay için toplanan imza sayısının 500'e yaklaştığını iddia ederken, parti içinde herkes eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın tavrını merak ediyordu. Baykal'ın yakın çevresine "Kurultay çağrısı yapmak partiye zarar verir, partiyi geriye götürür" dediği öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
k.k.k

Ok yaydan çıktı artık. Kılıçdaroğlu saçma sapan işlerle uğraşıyor. İnsanlara dayatarak siyaset yapamazsınız ! Bu ülkenin seçmeninin yüzde 52 oyunu almış bir insana, siz hakaret ederek karikatür yayınlarsanız, kusura bakmayın lider olamazsınız. Önce rakibinize saygı duyacaksınız. Sizi tokat delisi yapmış adamla dalga geçerseniz, böyle komik durumlara düşersiniz. Bülent Tezcan yalakasını da görücem bakalım imza toplanınca napacak. Tuncay Özkanla birlikte paket olup gidecekler inşallah. İlk defa CHP'li bir aday AK Parti seçmeni tarafından takdir edildi. Bunu kimse atlamasın !

Misafir

ikidebir kurultay çağrısı,ikide bir genel başkan değiştirme hamleleri tam da erdoğan ın istediği işler.erdoğan ın ekmeğine yağ sürmeyi bırakın.

Misafir

KK Türkiyede ve dünyada ''TESCİLLİ YALANCIDIR'' Hiçbir sözüne inanılmaz güvenilmez. Bugüne kadar hiçbir iddiasını kanıtlayamamış ve yalanlarıyla suçüstü yakalanıp “müfteri” konumuna düşmüş Kılıçdaroğlu’nun hangi sözüne itibar edeceğiz, onu niçin makbul ve muteber bulacağız? Dahası, niçin gidip bu adamın genel başkanlığını yaptığı partiye oy vereceğiz?

yaziklar olsun sizin zihniyetinize

bunlar nasil bir siyasetci, nasil bir devlet adami! devlete ve millete hicbir faydasi yok, kendine bile bir faydasi yok, bütün hastane ve tedavi masraflari devletten, yattigi yerden vekil maasi aliyor. bunlarda hic gurur denen birsey yok. serefli bir devlet adami bu maasi ben haketmiyorum diye geri iade eder. yazik günah degil mi ya, millet senin hastane masraflarini ödemek zorunda mi be adam. mezara kadar milletvekilligi olur mu? aldigin paralar haram olsun.

Misafir

Aslan kardeşim, Hz. Ebû Bekir ne diyor, sen ve taklid ettiğin kişiler ne diyorsunuz? Cehenneme övgü düzmek, gafletin çok derin bir çukurudur. Kimselere özenme lütfen.

fikret boduroğlu

chp de olağanüstü kurultaylar ile yönetim değişmez,bugüne kadar DA DEĞİŞMEDİ..YÖNETİM seçimli olağan kurultaylarda değişir.bunu bilmeyen öğrenecek.muharrem ince yanlış yaptı,OLAĞANÜSTÜ KURULTAY ZORLAMASI YERİNE ,OLAĞAN KURULTAYI HEDEFLESE ŞANSI OLURDU.Yanlış yaparak bundan sonra siyasette şans bulamAZ,yanlış yapmasaydı, gelecek seçimde de partinin cumhurbaşkanı adayı da olurdUiolağan kurultayda genel başkanı da olurdu..artık bu şansı da olmaZ.

MİSAFİR

CHP KAPATILMADAN ABD AJANLARI TÜRKİYEDEN TEMİZLENMEZ TERÖR BİTMEZ TÜRKİYEYE ASLA HUZUR GELMEZ BOŞUNA KONUŞMAYIN

MİSAFİR

CHP KAPATILMADAN ABD AJANLARI TÜRKİYEDEN TEMİZLENMEZ TERÖR BİTMEZ TÜRKİYEYE ASLA HUZUR GELMEZ BOŞUNA KONUŞMAYIN

YURTTAŞ NİYAZİ DEMOKRAT

Adil ve Adaletli bir kişiliğini bugüne kadar bir türlü sergileyemedin kendini de siyasete de israf ettin ve rezil ettin sonunda bu olumsuz düşüncelerin ve böyle düşündüğün içinde sonunda ceza olarak döndü dolaştı seni vurdu. Ama bakıyorum da hala akıllanmamışsın. Yaşasın Zalimler için CEHENNEM.

Misafir

Rahmetşi Ecevit'in son günlerinde altına bez bağlandığı ve o şekilde meclise getirildiği söylenirdi aman Deniz baykala da öyle yapın getirin meclise yazık chp nin emektarı nede olsa

ööööööööööööööö

hala .............................

  • 1