BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28

Baykal'dan en genç vekil adayına tavsiye!

Ömrünü CHP'de siyasetle geçiren Deniz Baykal, partisinin en genç milletvekili adayı 18 yaşındaki İsmail Hakkı Gül'e tavsiyelerde bulundu. Baykal'ın Şimon Peres tavsiyesi dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

İki vekil adayının yaşları arasında 18X5=... kadar yaş farkı var. baykal genç vekilin dedesinin dedesi oluyor kendileri birazıcık.

Misafir

Allah akıl fikir versin. Örnek vereceğin bir başkası yok muydu? Nedir içinizdeki bu siyonist aşkı...Yazık ki ne yazık...

Misafir

Bu cocuk 23 nisan adayinizmi?

Mehmet soylu

Kenara çekil ama tavsiye-akıl verme, gizilediklerini-gördüklerini-duyduklarını-hissetliklerini-yaşadıklarını anlat. Yorumu biz yaparız. Çoban sülü gibi örterek gitmeden, ivedilikle. Herkesin aklı kendine yeter. Şifa dileklerimle.

Oktay

Gitmeden önce yerimiz belli olsun demis. Simon Peres filistinlilere zülümden baska nasil bir politikasi varmis anlamadim.

Misafir

kaset kumpasını fetö yaptı oğlum sen amazonda maymun mu avlıyordun

Misafir

MaşaAllah. İnşaAllah meclise girer de MECLİSE BELKİ BİR EDEP HAYA GELİR

Hakkı B.

Herkes için güzel tavsiyelerde bulunmuş.

Misafir

CHP Bu adamcağızın cenazesini bile kullanacak utanmasa.. madem o akdard eğerli biriydi neden kaset kumpası yaptınız? madem o kadar değerliydi neden Başkanlıktan indirdiniz? CHP Koyun partisi Peynir tenekesi aday olsa ona da oy verir CHP liler. kemikleşmiş oy hep aynı değişmez.

Misafir

@Abidin Ailenden veya akrabalarindan birisi felc gecirince,kalp krizi gecirince Allah carpmis mi diyorsunsizin oralarda hastalara Allah carpmis mi deniyor???Muslumanlik da hata olan kisiye gecmis olsun denir,sevmiyorsan da beddua edilmez aklina sok!!!!

k.k.k

18 yaşında takım elbise ne kadar komik duruyor. Koca adamlar kandırıldık derken, 18 yaşında bebeler ülkeyi yönetmeye soyunuyor. Saflığına,temizliğine mi sevinelim bu gençlerin, yoksa tecrübesizliğine mi üzülelim.

Misafir

80 yaşında ve hasta milletvekilliğini bırakmıyor. gençlerin önünü açmıyor sonra akıl veriyor. Senin gibi insanlar yüzünden, gençler siyasette hizmet imkanı bulamayacağı için siyaset yapmıyor. İl ve İlçe başkanlarımız bile EMEKLİ ÖĞRETMEN. Hiç gençler yok. Sebebi BAYKAL GİBİLERİ:

MERT ATAK

CHP nin yoluda ipide çürük olduğu için 1000 yıl ömürleri olsa hak ve gerçeği göremezler bu birazda nasip ve hidayet işidir.Allah dilediğine verir ancak samimi ve dürüst olan payını alır.FARABİ diyorki; insanın ilk önce doğruyla tanışması bilmesi gerek,fakat ilk önce yanlış ile tanışır onu öğrenirse bir daha doğru ve hak olanı bulması zordur...80 yıl yanlış kulvarda koş,son dakikada anla...ama perde kapanmış film bitmiş neye yarar,(nasıl yaşarsanız o hal üzere mevta olursunuz- hadisi şerif) insan tercihinde özgür bırakılmıştır ki yarın mazereti beyan edemesin biz buna inanıyoruz.KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİM..

Abidin

Allah Çarpmış anlamamış..Tekrar mı çarpması lazım?

COCUKLARIMIZI OY ARACI YAPANLAR UTANSIN

Allah askina ya lütfen su genc kardesimizin suratina bakar misiniz? bu cocuk daha iyi bir egitim sahibi olmadan, tecrübe ve bilgi birikimi olmadan, daha kendini bile tam olarak taniyamadan ülkemizi idare edecek ve bizler icin kanun cikartacak! ya böyle bir sacmalik dünyanin neresinde var? resmen bebek yüzlü yaa.. oldu olacak yeni dogmus bebekleride firavun dönemlerindeki gibi basimiza baskan yapalim. abi bu yasanin biran önce yürürlükten kaldirilmasi lazim. böylesi piril piril genclerimizi siyasete kurban etmeyelim, oy icin bu cocuklarimizi istismar etmeyelim. kisiligi oturmamis cocuklarin devlet kademesinde olmasi cok yanlis. kimse fatih sultan mehmeti örnek vermesin, resmen fatih'e hakarettir.fatih bir istisnadir.

  • 1