BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.425,22

Batman'da çatışma çıktı! 2 asker şehit

Batman'ın Kozluk ilçesindeki operasyonda iki asker şehit düştü. Çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi. Çatışmada şehit olan askerleri kimlikleri de belli oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

haklısın arkadaş bu teslim ol çağrısına ben oldum olası karşıyım teröristi gördüğün yerde indireceksin ikaz mikaz yok

Misafir

çatışma paniği uzman yani profesyonel askerlerde bile geçerli askerlerde sadece snapırlar çok etkili amma pkk dada var snapırlar ben diyorumki askerlerde belli mesafeden vurabilme eksikliği var 100 metreye dünyanın mermisini sıkıyorlar sonuç sıfır helede mesafe 150-200metrede durum daha kötü. eğitim hedefi en az mermiyle vurma heleki vatani görevini yapan askerlerde bu oran çook daha kötü neredeyse bir çatışmada üzerindeki bütün cephaneyi bitiriyorlar amma sonuç yok sonra acil hava desteği

Misafir

çatışma paniği mi gördüğün yerde indirmene izin veriyorlar mı önce teslim ol dedikçe bu kayıplarımız olmaya devam eder.vuracaklar başka yolu yok

Misafir

askerlerde maalesef çatışma paniği var buda onları sindiriyor ve şehit ettiriyor bölgeye jetler ve savaş helikopterleri yetişmese çook şehit veririz, gerçekler

Misafir

Misafir 11.14 yorumu nerenle okuyorsun arkadaşın bahsettiği fetöcü komutanlar değil, onların kumpası sonucu hakları balyoz ve ergenekon ile elinden alınan komutanları bahsediyor.

Misafir

Ulan ne saçma sapan yorum yazmışsın. Daha dün başımıza bomba yağdıran adamları nasıl tekrar getirelim söyler misin. Terörü bitirecek bu iktidardır, söylediğin yıllara ve sonrasına bir göz at istersen artık çapulcu teröristler kalmadı artık tepe isimlerin kellereri alınıyor.

Misafir

EVET DEDİK TERÖR BİTTİ DEMİ.. AAAAH ULAN AHHH. OLAN GARİB EVLATLARA OLUYOR

Misafir

HAYIRLI ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZİN AİLELERİNE METANET VERSİN ALLAHIN İZNİ İLE BU ERMENİ DÖLLERİNİN ÜSTESİNDEN GELİNECEK

ÖTÜKENLİKURT

CAMİ YAPTIRMAKLA DA, HATİM İNDİRMEKLE DE TERÖR BİTMEZ! 2000 li yıllarda kahraman askerler nasıl bitirdi terörü sorun öğrenin! Askerin başına alnı secdeden kalkmayan değil, terörle mücadelede uzmanlaşmış komutanlar koyun! O askerler size emanet edildi anne ve babası tarafından!Bedelli çıkarıp zenginleri sevindirirken, fetönün ceza verdiği o efsane komutanları iade i itibarla göreve getirin ki terörü yeniden bitirisnler, fakir bebeleri genç yaşta toprağa girmesinler!! Yoksa bunu istemiyor musunuz?Okuduğunuz 2 ayet evlat acısını da dindirmez, şehit bebelerinin yaşayacağı sefaleti de ortadan kaldırmaz.BİRAZ SORUMLULUK!

Misafir

Ölen bilal değilki kimin umrunda. Ölen 4.000 tl ye muhraç anadolunun cefakar gariban insani. Garip olur parası olan jakuzide sefa yapar.işin özeti budur. Bir üljede nimet ve külfen paylaşılmadıkça huzur hayaldır. Bir saray daha yaptırın iş tamam olsun. Allahım şehitlerimizi cennetiyle şereflendirir inşallah.

  • 1