BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.421,59

Başkanlık Sistemi ve Taraklı Kuş Hikâyesi…

Bütün suçu parlamenter sisteme yükleyip “ille de başkanlık sistemi” diyenler, anlaşılan o ki; taraklı kuş hikâyesini hiç duymamış olmalılar!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
tam duran saat.

soy adı gibi bir yazar bir yazıyor sonra duruyor.

9 köyden kovulanlar.

çok yetersizsin ama burada doğru yolda olan akılcı düşünen menfaati için yazmayan tek yaza sensin.biraz daha geniş çaplı daha eleştiren daha yenilikçi düşünce içeren yazılarınızı bekliyorum.

Misafir

Konut edindirme fonu, bugünkü AKP ile aynı zihniyetteki Turgut Özal tarafından 1987'de yürürlüğe girmiş ve 1995 yılında yine sağ bir parti tarafından yürürlükten kaldırılmıştır. Konut edindirme fonunda biriken paranın üstüne yatma konusuna gelince, 2008 yılında AKP tarafından faizsiz ve dahi eksik ödeyerek biriken fonun üstüne yatmıştır.Bir fikir beyan etmeden önce beyanatınızla ilgili konuda biraz bilgi sahibi olmalısınız. Lideriniz gibi işkembeden atarsanız düşeceğiniz durum bu olur. Yazara yüzde yüz katılıyorum.

Ramazan Okcan

şu yazıyı okuyan da 24 Nisan, 2000 deki büyük batış gibi buhranları bu yaşatanın, konut edindirme fonlarının üstüne yatan üçkağıtçı devlet yönetiminin bu hükümet olduğunu zanneder. İnsaf bre insaf...

Misafir

işinize geldimi şeffaflık. Ülke menfaatine gelince kapalılık. Kime hizmet ettiğiniz ortada. Ama sizin sözleriniz para etmiyor.

misafir

teşekkür ederim şeffaf olalımki özgürlüğün tadını çıkaralım

misafir

anlaşılan yorumda yazıda hoşunuza gitmedi galiba

misasfir

uzun zamandır böyle güzel ve anlam içerikli bir yazı okumadım arif olan anlar bende diyorumki bu düşünce yapısı bizim milletimizde olduğu sürece .........

  • 1