BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.411,12

Başkan Yardımcısı Oktay'dan İsrail'e tepki

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İsrail'de kabul edilen ve Filistinlilerin haklarını haklarını hiçe sayan ve Kudüs'ü başkent ilan eden "Yahudi ulus devleti" kanuna tepki gösterdi. Oktay, böyle bir yasanın kabul edilemez olduğunu kaydetti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Benaf

Türkiye'de 25 milyon Kürt yaşar, beraber düşmana karşı savaştılar, ama Kürtlerin Dili resmi dil değil, Kürtçe okullarda eğtimve öğretim dili yasak, İsraille adalet öğreteceğinize Kendi ülkenizdeki daleti sağlayın

Misafir

Twitterdan üstelik.Milletin gazını almaktan başka işe yaramaz.

ertekiner

Diplomatik yollarla tepki vermek varken Twitter dan tepki vermek de neyin nesi?İsrail'in ne haberi olmuştur ne de umurunda olacaktır.

Balaban Beyi

Sayın Cumhurbaşkanı yardımcımız; Tepkinize aynen katılıyorum.Yalnız sizden ve sizlerden isteğim,bu tip tepkilerinizi DÜNYADAKİ TÜRK ULUSU MENSUPLARI İÇİN DE KULLANMANIZDIR.

Misafir

15 TEMMUZ MERASİMİNDE HİÇ ABD VE İSRAİLE LAF ETMEYİN, SONRA UZAKTAN UZAKTAN TEPKİ, KINAMA. BİZ DOYDUK BU LAFLARA.

ddd

aha tepkiler oley tepki var hemde sert tepki hemde israile sert tepkiiiiii israilin ticari orakları tepkili :))

Misafir

Daha 3 gun once Kudusu baskent taniyarak buyukelcilik acan adamla omuz omuza resim cektirdikten sonra bu yorumu biraz komik olmus.

sedat

Israil ulusal değil terör devleti açık

Misafir

Senin daha bu hükümetin kürtçe için yaptıklarından haberin yok, sizi zehirleyenlere izin vere vere kendinizi iyice düşman yaptırdınız, yazıklar olsun

Misafir

iyi ki ulus devleti..! Senin gibi ayrıştırmacı zihniyete sahip olanlar yüzünden ikilik çok rahat şekilde çıkıyor...

Misafir

beğenmiyorsan terket

misafir

arapları korumak için yapılan boş işler

Çaresi cihatdır.

Sözüm meclisten dışarı yahudiler "it ürür kervan yürür" diyorlar. Çok da umurlarındaydı elalemin kabul edip etmemesi. Yahudilerle başetmenin tek yolu topyekün kara savaşıdır / cihatdir. Gerisi boş lafdır.

Misafir

Turkiye Ulus devleti degilmi? Kurt insanini yok sayip Turkceden baska dil kabul etmeyen Turkiye bu konuda kinama yapacak son ulkedir

Misafir

NE MUTLU TURKUM DIYENE....

kırçıl

Allah c.c. için, gereği ne ise yapın ve terörist devlete artık haddini bildirin. Her gün Gazze den şehit ve yaralı haberleri geliyor. Insanlığın bitmediğini, mazlum müslüman filistin halkına dokunulamayacağını bir şekilde gösterelim. Allah c.c. tüm mazlumların, masumların yar ve yardımcısı olsun.

Türküm:

Yahudi,leri katledenler geleceği görmüş

Misafir

Fuat bey, inandiriciliginizi onaylamak adina, Bilal oglanin gemilerinin 1 gunlugune israile gitmeyecegini aciklarsaniz memnun oluruz

  • 1