BIST 8.988
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.277,21

Başkan Şahin'in çalışmaları uluslararası ödüllerle taçlanıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kadınlara ve çocuklara yönelik çalışmaları dolayısıyla İtalya Cumhuriyeti’nin en yüksek devlet nişanı olan Liyakat Nişanı’nı aldı. Başkan Şahin, bu özel ödülü Anadolu kadınları adına aldığını bildirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Derdi Türkiye

Senden Başka Nişan verecek kimse bulamadılar mı? İtalyanlara demedin mi pkk ya destek verirken binlerce masum insanımız ölürken neredeydiniz. bırakın bu şleri

anms

al bir nişan konusu daha. başkan italyanlar seni neden sevsin ? kime çalışıyorsun ? bu italya apoyu saklayıp aleyhimize bin türlü iş çeviren italya değil mi ? onlarla nişanlanmak ne demek ? aşağılık kompleksli bir bürokrasi, ne yapasan düzelmezler.

eski il müdürü

aile bakanlığını kurup orayı ekibiyle şaha kaldıran sayın bakanımdan sonra ordaki yetişmiş adamları katledip o bakanlığın üstüne bir çivi bile çakamadılar yazıklar olsun inanmıyorsunuz bakın iş talimatlarına mevzuata toplam kalite klavuzuna hazırlanan tüm dökümanlara hep onun ismi onun ekibin,n izi varrr

Misafir

Şunu bir chp hdp gibi parti yapaydı oy Allahım ne dış güç kalırdı ne yabancının piyonu ne de vatan hainliği kalırdı.

kırçıl

Türkiyenin ab'den çıkarılması istenirken bu nişan neyin işareti.

kırçıl

Neyin nişanı!!!? avrupalılar bizi dışlarken, kınarken, teröristleri aklarken bu nişanı geri verin. ab liler Türk ve Türkiye ve müslüman düşmanı. Teröristleri sevip, Şehitleri aşağılıyorlar. Bu sebepten nişan kim olursa olsun geri dr.

harun

İtalya AB tarafından Türkiye ye göçmenler için verilecek olan yardım parasını engelleyen ülkedir. plaket gibi şeyleri gelince cömert davranmaktadır. kusura bakmayın para veremiyoruz bari plaket verelim diyerek gönlümüzü almış oldular.

  • 1