BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57

Başına 600 bin TL vardı öldürüldü boynundan bakın ne çıktı

Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında öldürülen 7 teröristten birinin sözde Nazımiye gücü sorumlusu Mahir kod adlı Cihan Kıt olduğu ve aranan teröristler listesinde 600 bin TL ödüllü turuncu kategoride yer aldığı tespit edildi. Teröristin boynunda ve elinde haç işaretinin çıktığı öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

haçtan başka ne çıkabilir zaten

ss.sebo

Bunlar 1915 de güneye sürülen ermeni çeteleridir.

Tarihçi yazıyor.

Enver Paşa, Kut'ul Amare Kumandanı amcası Halil Paşa'ya Azerbaycanı Rus destekli Ermenilerden kurtarmak için Kafkas İslam Ordularının başına getirmiş.Bilahare kardeşi Nuri Paşa bu görevi üstlenmiş. Nuri Paşa daha Azerbaycana varmadan Ermeniler ve Ruslar Azerbaycanı terkedip taaaa Derbent'e kadar kaçmışlar. Afrin'den sonra terörden temizlenecek Sincar, Tel (Tepe) Rıfat ve Münbiç bu psikoloji ile alınacak ve Türkiye oraları terkedin deyince onlar geri çekildik diyecekler.

Misafir

Tuncelili terörist var da Konya'lı yok mu?

Misafir

Haklısın...Patavatsızlar da var...Ama aklı başında olanlar da!

Misafir

TUNCELİLİ NE FARKEDERKİ.

alperen

ne olmuş haç işareti çıktıysa teröristin dini mi olur müslüman terörist yokmu. vatanını milletini seven hristiyan bir türk vatandaşı olarak haberinizi boykot ediyorum. Dinimiz başka diye vatanımıza ihanet etmiyoruz sonuçta resmen hristiyanları hedef gösteriyorsunuz

koza

yeni değil ki, 90 yıllarda öldürülen bir çok teröristin boynun da da haç işareti vardı.

mert aktaş

parayı operasyonu yapan askerlerimize pay etsinler

Misafir

Bunda şaşırmak doğru olmaz. PKK'nın ASALA türevi olduğunu kendisi beyan ediyor. Ermeniler'in de önemli bir kısmı Hristiyan'dir.

TACETTİN

MEKANI CEHENNEM OLSUN İNŞAALLAH HAİN İN AMİNNNNN

  • 1