BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,81

Başbakan'ı çıldırtan Rakka görüntüsü: Neler olmuş neler

Binali Yıldırım, Rakka’da sıkışan DEAŞ’lı teröristlerin ABD ve PKK/PYD ile anlaşarak şehirden tahliye edilmesi görüntülerine sert tepki gösterdi. Yıldırım, ''Rakka'da yeni bir rezalet ortaya çıktı. YPG ve koalisyon güçleri Rakka'yı DEAŞ'tan temizleyecekler ve bölge insanları yerleşecekti. Ancak gel gör ki neler olmuş neler.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Bir aydır bu olay gerçekleşmiş yeni çıkıp açıklama yapıyorlar bu hükümet neye yarar

NETİCE ???

HAY ALLAH YA NELER OLMUŞTA HABERİMİZ YOKMUŞ!!OLSA ENGEL OLURDUK.HEP TE HAKLIYIZ..

HASAN ERDUR

GÜNAYDIN İŞİDİ VE PKK YI KURAN KULLANANIN AMERİKA OLDUĞUNU BİLMEYEN YOK AMA BİZİM DEVLET ADAMLARI HALA ABD BİZİM MÜTTEFİKİMİZ DİYORLAR.

neden kii

Çıldıracak ne var?BOP kapsamında olup biten rutin olaylar bunlar.Eş başkan olarak bunlardan bizim de haberdar edilmiş olmamız gerekir.

terörist abd

abd anlaşarak deaşı tahliye etmiş deaş pkk ypg pyd el kaide boko haram fetö... dünyada ne kadar terör örgütü varsa zaten hepsini kuran ve destekleyen abd israil ingiltere ve bunların güdümündeki diğer batılı avaneleri değilmi(almanya fransa hollanda belçika avusturya...) yani bütün terör örgütleri bu ülkelerin elemanları anlaşmalarına gerek yok zaten abd nin planını yerine getiriyorlar

Misafir

Ben çıldıracak hiç bir şey göreniyorum... Çünkü ABD nin ne olduğunu,ne yaptığını biliyoruz... Sayın Başbakanın çıldırması gayet doğal... Çünkü darbeyi de ancak 15 dakika kala öğrenebildiler!

veeeee

Yine mi kandırıldık..

Misafir

ortada türkiye gibi, misak ı milli işgal projelerini yürüten bir igalci devlet var.bölge halkının, ortak düşmanı belli.türkiye yi, bölgeden kovmak için işbirliği yapmaları gayet doğaldır.

bu ne çelişki??

Aldandık mı,neler neler olurken biz neredeydik,?iç kamuoyuna değil,dışarıya anlatın ama oralara gidince bir yumuşama,bir esprili konuşma,bir dostluk gösterisi...

  • 1