BIST 9.734
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.424,29

Başbakan'dan o gazeteciye suç duyurusu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş hakkında, Twitter'daki paylaşımlarıyla kişilik haklarına saldırdığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
ASD

yazar yazmaz lafı koymuşsun tebrik ederim ancak burdaki şahsiyetler ya 140 karakterden ibaret hayatı tweeterdan takip eden yada birilerinin şakşakcılığını yapan insanlarki dediğin gibi offshore bankacılığı ile memeleketin hortumlanan paralarını internetten arattırıp okumazlar bile çünkü üzümü yeemk isteyen kim? bu ülke için atılmış en büyük adım olan havuz bankacılığı sistemini kuran Erbakanın malum lobi tarafından süleyman demirel ve mesut yılmaz ortaklığıyla 15 günde nasıl iktidardan indirildiğini akabinde yerine ggeçen mesut yılmazın ilk icraatının bu sistemi ortadan kaldırıp milletimizin parasının söğüşlenmesine destek çıkmıştır ama gel görki yeni yetme kendinden bile haeri olmayan insanlar böyle boş boş konuşur anlatacakları bir şey yoktur çünkü kendilerine ne empoze edildiyse onu konuşur dururlar işte ağzına sağlık

yazar-yazmaz

Hırsızlar herkesi hırsız zanneder. 2001 Yili sonu 12 Banka batmasi zarar 120 milyar dolar, Merkez Bankasi soygunu 1.50 milyar Dolar. Türkiye Ticari Ekonomi zarari 100 Milyar Dolar. Ama ortada hirsiz yok suclu yok calan yok. Artik Önümüzdeki 10 sene sorun yok diyen faiz lobi abisi TüSIAT yerinde duruyor. Parayi soyanlar bugün hirsiz vaar diyenler oldugu icin herkes yerinde duruyor. Siz ayakkabi kutusu sallayin, sizin gibi sallayanlari nerede bulacaklar.

ASD

10 ağustosta bu acıların sona erecek sakin olmaya çalış hepsi geçecekkk sakiinn oll

yazar-yazmaz

12 Banka batirip hortumlayan, MB ni Deutsche Bank ve Dresner Banka injekte ile soyduranlar senin neyin olur? Sen ülkeni 1 Milyara muhtac birakanlara IMF ye esir edenler den hesap sordun mu? Hesabi birak yalakasi olmussun önüne bir kac kemik atip salya sümük saldirmandan belli. Yillarca gizli hukuksuz dikizledin seyrettiniz cika cika bir foto bir kaset cikardiniz kabiz misali. Arabalar, kamyonlara yüklenen paralar, yükleyen hammal, arabayi süren söförün resmini mi cekemediniz? Palakasi mi gözükmedi arabanin markasini gördünüzü mü? MIT tirlarin gececegi yolu zamani biliyorsun TV leri hazir tutuyorsun bu hainligi biliyorsunuz da kasa kasa paralarin görüntüsünü mü cekemediniz. Biz sizin gibi fasiklarin haberine inanmayiz. Rüsvet alan varsa veren de vardir, hirsiz varsa soyulan da vardir. Gösterin Millete kimin parasini calmislar kimden rüsvet almislar. Bir montaj kasetle bir resimle ancak sizin gibi mamüller hazir olda duran tahta tekerlekler inanir.

AKP KAPATILSIN______

Ayakkabı kutuları ile para sayma makinelerini unuttun bile... Soma'yı da unutacaksın ! Gezi'deki Katliamı da ............... Bu Canavarları Sorgulamayacaksın...

tosun pasa

bir kere seni doguran pislik pislik olmasaydi senin gibini dogurmazdi bak nasil ispatladim

AKP_KAPANSIN

AKP YOLSUZLUK VE HIRSIZLIKLARIN ODAĞI OLMAKTAN ACİLEN KAPATILSIN..

Maple Leafs

Seni cocuk iken Zebaniler, Odun, ocak, mangal diye korkutup.... Booooole olursun Carpilirsin diye mi bedevi Deve Cobanina kul yaptilar !... Senden odun bile olmaz!

Aşağılık

Kafirsin. Geber kininle.

metin Korkmaz

Bu Herifi de Hiç Sevmem ...İşi Gücü O gazetecei Bu gazeteci diye kin nefret kusmak!

YASAK YASAK YASAK Yassağ dedim kardeşim

YASAK YASAK YASAK Yassağ dedim kardeşim, hırsıza hırsız demek yasak, Ayakkabı kutusu göstermek yasak, Hortumu elde taşımak yasak, Yiyin beyler Yiyin , aksırıncaya kadar, tıksırıncaya kadar yiyin, Bu devlet sizin. diye bir şiir aklıma geldi. Bu millet yemeniz müsade etti, yiyin. Can boğazdan gelir. (Nokta) boğazdanda gider. işte herşey o gidişle başlayacak.

sosis

siz israil kuklası sözde islam neferleri önce çamur at ondan sonrada hesap soruyoruz ayakları yap yahudi zihniyeti kokan hareketler bunlar ee okadar başınızdaki ve sizler biat ede ede onlar gibi olmuşsunuz bir de ahlaktan bahset yeme bizi tek doğru sizmisiniz

ASD

sen pislik görmemişsin yavrucum dikta dediğin hakedenlere verdiği cevaplar eğer dünya dehşete düştü diyorsan gerekçelerini sayman lazım öyle bol işkembeden sallamak olmaz ha dünyadan kastın israil amerika ve ingiltere ise evet bir panik havasındalar çünkü yıllardır sömürdüğü bir ülke başkaldırmış ve bütün planlarını alt üst etmiş borumu..eğer üstüne alınıyorsan demekki durduğun yer yanlış bu arada git bi üstünü temizle ne tekim yüzün gözün pislik içinde kalmış

kenan

bu masumiyet karinesi sadece akp ve yandaslarina gecerli galiba,cunku basbakan ve onun zihniyetinde olan secmeni akp liler disindaki herkesi herseyle suclarken kimsenin agzindan duymadik...sucu belli olmadigi halde darbecilikle yaftalanan insanlar gorduk o zaman bu masumiyet karinesi neredeydi??? basbakanin yolsuzluk ve hirsizlik yaptigina adim gibi eminim cunku yillar once odunc bilezikle yola cikan bir adamin simdi sulalesi milyoner,bu helal kazancla olsaydi simdi dunyada fakir kalmazdi...

Kurabiye Tayyip

Muhammedin bile sorgulandığı eleştirildiği Aydınlanma Çağında Tayyip'in eleştirilmesi küfür sayılıyor!... Yasaklar getiriliyor.. Ortaçağ karanlığında yaşayanlar iletişimden korkar..

yazar-yazmaz

Ramazan ayının ilk gecesi girince şeytanlar ve cinlerin azgınları zincire vurularak bağlanır. Demek seni ve şeytanlari beraber birbirinize baglamislar. Degeriniz cehennemin dibine odun olacak kadar. Odun deyip gecme..

tombul3

SİZ HARAMİZADELER YAPIN HERTÜRLÜ YOLSUZLUĞU AHLAKSIZLIĞI NEDEN BÖYLE YAPIYORSUN DİYE HESAP SORANA SEN BANA HESAP SORAMAZSIN DİYE BASIKI YAP. YAPACAĞINIZ VYAPTIĞINIZ AHLAK ANLAYIŞINIZ İŞTE BU.

suçlu kim ki

Suç duyurusuymuş paralel bu kadar kötü ise başımıza saranlar da suçlu.Bunu kim duyuracak allallah.Kendileri duyursun.SUÇLUYUZ ÇÜNKÜ....

Misafir

Kaç ya$indasin sen, Ak parti kapatilirsa hepsinden kurtulacagiz mi saniyorsun, azcik yakin tarihi bari takip et. Daha orjinal çözümler bulmalisiniz bu çözümsüzlünüze.

kadir

"HİÇ KİMSE HAYALE KAPILMASIN!" PKK'nın Kandil'deki tepe ismi Eş Başkanı Cemil Bayık, Ortadoğu ve Suriye'nin Kürt bölgesi Rojava'daki son gelişmelere dikkat çektiği yazısında "Kürtler ve Kürdistan halkı özgür ve demokratik yaşama kavuşmadan kim gerillanın direnişten vazgeçeceğini ve silah bırakacağını sanıyorsa o hayal görüyordur. Hiç kimse hayale kapılmasın, gerçekçi olsun. Kürtler özgür ve demokratik yaşama kavuşmadan bu tür hayalci şeyleri dillendirmesin" dedi.

ha..

tayyip senin geleceğin açısından tehtit oluşturuyor doğru

ha..

tayyip senin geleceğin açısından tehtit oluşturuyor doğru

AKP KAPATILSIN______

Herif Tam bir pislik!............... Dünya dehşete düştü. ... Artık Türkiye'de bir dikta rejimi olduğunu biliyor.”.Bardak taştı! Dünya dehşete düştü. ... Artık Türkiye'de bir dikta rejimi olduğunu biliyor....Hükümet derhal istifa etmelidir !!

Gezi Yolu________

____________Suçu, günahı o kadar çok ki… Saymakla bitmez… ..Uluslararası arenade itibarı sıfır!.. Yanında sadece aşiret reisi Barzani, Bir de şeriatçı Arap şeyhleri!

akın

Anayasa'nın 38. maddesindeki "masumiyet karinesi" hatırlatılan dilekçede, hakkında kesinleşmiş mahkeme kararı olmadan kimseye "hırsız, rüşvetçi" ve benzeri isnatta bulunulamayacağı belirtildi. bunu şikayet eden yolsuzlar aylardır etmedik hakareti bırakmıyor, sonrada şikayet ediyor. insanda biraz onur, gurur, şeref, haysiyet bulunur. ara ki bulasın.