BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,97

Başbakan'dan flaş kıdem tazminatı açıklaması!

AK Parti grup toplantısında konşan Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun işsizlik eleştirilerine ve son günlerde gündemde olan kıdem tazminatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Akarsu

Taşeron Bey'e Ben durdum ve dururken de bir bedel talep etmedim. Sadece vatanım için. Vatana hizmetin bedeli ve karşılaştırması olmaz...

taşeron

Ne hikmetse kıdemide fona dönüştürmeye veya kısmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca her seçim dönemi verilen Taşeron sözü ne oldu? 15 Temmuzda kim arkanızda durdu? Referanduma kim destek verdi? Unutma padişahım senden büyük Allah var.

Farklı Bakış

ELİNİZİ ÇALIŞANLARIN HAKLARINDAN ÇEKİN. ÇALIŞANIN PARASI İE DEVLET ÇARKLARINI DÖNDÜREMEZSİNİZ Zaten sizin amacınız birkeç yıl sonra KIDEM TAZMİNATINI KALDIRMAK.

URENHA

anlaşamadık ama biz dedigim dedik bir siyasi oluşumuz bu işi işçi ve işverene ragmen dedigimiz dogrultuda yapacagız.kimsenin isteyip istememesi önemli degil mühim olan biziz nasıl istedigimiz anlayışıyla hareket ederseniz ne olacagını siz bile tahmin edemezsiniz.getirmek istediginiz sistem işçi işveren kimsenin hayrına degil fakat hükümete yeni bir arpalık daha çıkıyor o kadarda degil artık yeter.

kıdem

ama ne hikmetse kıdemi almaya çalışıyorsunuz eeee orda para baya birikti...

  • 1