BIST 9.560
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.486,65

Başbakan Yıldırım'dan vatandaşlara müjde üstüne müjde

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım adeta müjde niteliğinde çok sayıda kararı açıkladı. Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada, tapu konusunda mağdur tüm vatandaşlarla imar barışı yapılacağını duyurdu. Vergi ve prim affı da 24 milyarlık paketin içerisinde yer aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 131 Adet Yorum
Tepe

Neye müjde veriyor secimden sonra zaten basbakan lik makami ortada kalkacak. Yani bos vaadlerle milleti kandirma binali bey

firsatcilar

Millete rusvet... Kendi aralarinda her zaman yaptiklari isi secim zamani millete yapiyorlar.

kundemacı

Keşke bu cömertliklerini seçim olmadan önce gösterseydiler. Anlaşılan söyleyecek bir şeyleri kalmadı. Ey...... seçmen diyecek halleri de yok ya.

Misafir

hani yeniden yapılandırma bir daha çıkmayacaktı maliye bakanı da hepsi de söyledi. tekrarı yok dediler. ne oldu oy mu lazım.

abcd

Vermeseler avazları çıktığı kadar ciyaklarlar, veriyorlar bu sefer de avazları çıktığı kadar vıyaklıyorlar.

Şakşakçı MIHTAR

Noldu da aklınıza geldiler.Kılıçdaroğlu'na kaynak soruyordunuz siz nereden buldunuz kaynağı? Memura zam verirken "yarım puan fazla verirsek ekonomide yunanistan'dan beter oluruz" diyordunuz.Peki bu ödemelerin sonucuna kim katlanacak? tabiki biz...

1 MAYIS

Müjde üstüne müjde!............... Emekçiler gününde -Taksim'de Emek Partisi üyeleri emekçiler saldırıya uğruyor ve gözaltına alınıyolr!.........

urankay

seçim yaklaştı başladılar dagıtmaya bu zamana kadar neredeydiniz.tek dertleri koltuk olanlar koltuktan inmemek için milletin parasını milletten kıskananlar seçim gelip çatınca nasılda başladılar saçmaya, milletin dikkatine.

misafir

müjdemi rüşvetmi insanlarda görüyor allahta görüyor birde müslümanlıktan ve dopruluktan bahsediyor yazık

Misafir

Soyguncunun borcunu senden benden alıyor öyle siliyor.Kaçak elektiriği biz öderiz,mültecilere biz bakarız,sarayı biz öderiz,varlık fonu-örtülü ödenek ve diyanet bütçeyi kurutuyor yükü bize binecek,Mtv dir Ötvdir akar yakıttır doğalgazdır he bire zamlanır.Saymaktan yoruldum.Daha köprülerin tünellerin ettiği zararlar var,34 milyar açık veren SGK var,var oğlu var.

ecemnur

Bunu nasıl yapacaklar belli değil.Kesenin ağzını açacaklar ama kesede para var mı?Seçimde bir dolu para daha gidecek partilere,3 milyonu geçen Suriyeli ve onlara dahil olan Afganiler,hala zarar etmekte olan köprüler tüneller,devlet kurumları,çılgınca bir bütçesi olan ve hesap sorulmayan diyanet işleri,cari açık,iç-dış borçlar ,tavan yapan döviz kurları,artan işsiz sayısı,birer ikişer kepenk kapatan esnaflar!!! Rampa aşağı gidiyoruz.İnsallah toslamayız bir yerlere.

Misafir

NE OLDU ANKETLERDE OY ORANI DÜŞTÜMÜ SEÇİM VAATLERİNE GEÇTİNİZ

Misafir

TAŞLARI ÇOKTAN DÖŞENMİŞ TEK ADAM REJİMİ Başbakan’ın seçime 55 gün kala açıkladığı ‘müjde paketi’ seçimin ilk turda bitme ihtimalini kuvvetlendirmiştir.‘Bahçeli tuzak kurdu ve Erdoğan seçime hazırlıksız yakalandı’ diyenler kendilerini avuta dursun seçim giderek formaliteye dönüşüyor.

Misafir

12 MİLYON EMEKLİNİN AĞZINA BİR PARMAK BAL Akabinde emekli ay ortasında tükenen maaşla baş başa bırakılacak.600 bin civarında 65 yaş ve üzerinde kişinin aldığı 266 TL aylık da 500 TL’ye çıkarıldı. Bu gruba girenler ve yakınlarının AKP’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan haricinde başka bir adaya oy verme ihtimali bugün itibarıyla sıfıra yakındır.Türkiye’de seçmen profilini bilenler ne demek istediğimi anladı.

Misafir

TAŞERON DÜZENLEMESİ DE AYNI MAKSATLA ÇIKARILDI Partili Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2018 senesinde olacağı 900 bine yakın taşeron işçinin kamuda daimî kadroya alınmasından belliydi.Taşeron hamlesinden en az 2 milyon rey hesabı yapan iktidarın son paketi, seçimi ilk turda bitirmek için hazırlandı.

wanted

ver allahım ver ver allahım ver bir kemale bir merale

Menderes YILDIRIM

Sn AKP li Vatandaşlarımız; 30.04.2018 Tarihinde Sn Başbakan Binalı Bey Tarafından Açıklanan, Kaçıncısı Olduğu HATIRLANMAYAN, YENİDEN YAPILANDIRMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ Vatandaşlarımızın Durumunun, İYİ Olduğu için mi? Yoksa Durumunu KÖTÜ Olduğu için mi? ÇIKARTILDI! ! ! ! ALLAH İçin KARAR VERİRMİSİNİZ? ? ? YENİDEN YAPILANDIRMA olarak Açıklanan 16 Yıllık AKP İKTİDARININ Başarısı ise, AKP ye Oy Vermeye Devam Edin ve Çevrenizde Kimleri de İKNA EDEBİLİYORSANIZ İKNA EDEREK AKP Ye Verin ve AKP ye OY VERDİRİN! ! ! Ancak Açıklanan YENİDEN YAPILANDIRMA 16 Yıllık AKP İKTİDARININ Başarısızlığı ise, ALLAH için KARAR VERİN ve AKP Ye Oy Vermeyin! ! ! Saygılarımla

kral

AKP yapar chp trene bakar gibi bakar

RTE

Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Allahu Ekber, Allahu Ekber.----asker duaasın dan bile rahatsız olan zavalllılar var-

kundemacı

Bu kadar çok müjdeye gerek, kendilerinin bırakacağını söylesin, bundan büyük müjde olmaz.

ferit

halbüyük ölçüde rahatlatacak kararlar allah razı olsun

misafir

Yine dürüst ve vergisini primini ,devlete borcu olupta düzenli ödeyenler cezalandırılıyor.Devleti soyanlar ödüllendiriliyor.Öyle ise soyguncuların borcunu siliyorsun,dürüst kişilerin ödedikleri paralarıda geri ödeyin.

kundemacı

kaçak, imara uygun olmayan ruhsat verecek, ondan sonra da: "İmar affı değil, imar barışı." Allah aşkına imar literatüründe "İmar barışı diye" bir kavram var mı? her şeyle alay ediliyor, yerse.

misafir

secim öncesi yapilan bu radikal kararlara bakilirsa herhalde yapilan anketlerde vaziyet vahim.

Menderes YILDIRIM

Sn AKP li Yetkililer ve AKP ye OY VEREN Vatandaşlarımız; Bu Kaçıncı YAPILANDIRMA! ! ! ! Açıklanan YAPILANDIRMA ile, Milletin Ne Hale Geldiğinin AKP ve AKAP liler Tarafından İTİRAFIDIR! ! ! ! Milletimiz İYİ Duruda Olsa, AKP Bu Kaçıncı Olan YAPILANDIRMAYI Yapmasına Gerek Varmıydı! ! ! ! Milletin Parası SURİYELİLERE Yardım Diye Gidiyor, Millet 100 - 200 TL Trafik, Emlak, Vb. Paraları Ödeyemeyecek duruma DÜŞÜRÜLÜYOR! ! ! AKP ye Oy Verecek Vatandaşlarımız, AKP ye Oy Vermek için 2 Kere Değil, 10 Kere DÜŞÜNÜN! ! ! Saygılarımla