BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,77
ALTIN 2.493,10

Başbakan Yıldırım'dan son dakika OHAL ve afiş açıklaması

Başbakan Yıldırım'dan son dakika çok önemli açıklamalar geldi. Yıldırım, 15 Temmuz'un yıl dönümüne ilişkin hazırlanan afişlerle ilgili tartışmalara değindi, OHAL'in uzatılması için teklifleri olcağını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
MİSAFİR

HATA -YI KABUL ETMEK BİR ERDEMLİKTİR ..O AFİŞLERİ HALK GÖRÜYOR VE ASKERİMİZİ NE HALE SOKMUŞLAR ..ELLERİ KIRILSIN HER KİM HAZIRLADI İSE O HAİN AFİŞLERİ ..BANA GÖRE TAM BİR ASKER DÜŞMANLIĞI ..AMA KENDİSİ EVİNDE RAHAT RAHAT YAŞARKEN --ASKERLERİMİZ BU ÜLKE İÇİN VE BİZLER İÇİN CAN VERİYOR ..NANKÖRLÜK OLUR AMA BU KADARI DA ÇOK FAZLA ..

ATMACA

OHAL 1 YIL DAHA UZATILMALI HALKA BİR ZARARI YOK İŞLER GÜZEL YÜRÜYOR TERÖRÜN KÖKÜ KAZINMALI GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE TAM YETKİ VERİLMELİ IRSIZLIK YANKESİCİLİK COCUK İSTİSMARI DOLANDIRICILIK TRAFİK KAZALARI BUNLARINDA İVEDİLİKLE ÜZERİNE GİDİLMESİ GEREK BİRDE SAYIN BAŞBAKAIM MAHKEMELERDE O HAİNLERİN BU DİŞORT GÖRÜNTÜLERİ ÜZDÜ BİZİ LÜTFEN MAHKUMUN ELBİSESİ TEK TİP OLMALI BURASI TATİL KÖYÜ DEĞİL SANKİ SUÇLU BU MİLLET SUÇU YAPMADAN DÜŞÜNECEKTİLER ÇEKECEKLER CEZASINI

Misafir

OHAl Akepenin vazgeçilmezidir uzatmaması mümkün değil.OHAl+AKP

antalya lı

ya kardeşim uzatın ohal i bir yıl ikiye bir bunla uğraşmayın

fikret boduroğlu

tamam,davet olmasına gerek yok,ama ana muhalefet partisini genel başkanına konuşma imkanı verilmemesi ne demek.konuşma imkanı sağlanmaması sen gelme demektir.

Misafir

aynen katiliyorum sayin basbakanimiza , o hero tisörtü tasiyana ve destekcilerine ,milleti kiskirtmaktan extra ceza vermeleri lazim,birde piskin piskin siritiyor,249 sehite hakarettir bu...aslinda kisa yoldan bunlarin hepsini tek kisilik hücrelerde ömür boyu hapse tikmak gerek..

Misafir

15 Temmuz’a kadar, “Ne demek halkın egemenliği, egemenlik Allah’ındır Allah’ın” diyenler 16 Temmuzda ortalığı “Egemenlik milletindir” afişleriyle donattılar....Ancak 20 Temmuz darbesiyle tekrar milli iradeyi yok ettiler!

  • 1