BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.436,17

Başbakan Yıldırım'dan müjde üstüne müjde

Başbakan Binali Yıldırım, çiftçilere mazot desteği müjdesi verdi ücretlerin Mart sonuna kadar çiftçilerin hesabına yatacağını açıkladı. Yıldırım, Manisa- İzmir arasındaki Sabuncubeli Tüneli'nin de bu yıl hizmete gireceğini müjdeledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
bir basit vatandaş

Salla gitsin. Esas söylemesi gereken şey; SEÇİM RÜŞVETLERİNİ DAĞITMAYA BAŞLADIK ARKADAŞLAR. Seçimi alalım, sonra isterse Ülke batsın, BATSIN BU DÜNYA.

Misafir

TEYZE VALLA SENDEN KORKUYORUM YAAA

Misafir

Her şey çok güzel de... Keşke o fetö alçağını 15 sene süreyle dost bilmeseydiniz,hoşgörmeseydiniz,partinizden bazılarının onu ziyaret etmelerini yasaklasaydınız,kanser gibi devlete sızmalarını fark etseydiniz,,yaptıklarını zamanında görüp de şiddetle engel olsaydınız... Asya Bankın kurdelasını kesenlerden olmasaydınız,Türkiye'deki futbol ligine bir yıl süreyle adını vermeseydiniz... Çok ama çok büyük vebal altındasınız!

Misafir

yol yaptık köprü yaptık, marikan bakanı gelip emredince şeker fabrikalarını sattık...

ali

Arkadaşlar sayın Başbakanın veriyoruz dediği para eskiden verilen dekara 12 tl para. şayet 1 dekar tarlanın üretimi 24 tl yel bitiyorsa ben 50 tl vereyim devlet benim tarlalarımı ekip hasadı yapıversin.birde tarım sadece buğday mısır ekiminden mi ibaret acaba. Anlayacağınız kimsenin kimseye birşey verdiği yok.

misafir

emeklilere birer maaş ikramiye verin.intibakları uygulayın.yok sa oy da yok.

Misafir

emeklilerin intibak zamlarını verin adil olun

Misafir

erken seçim geliyor demedi demeyin. çiftçinin ağızına bir parmak bal çalıp seçime girecekler. sonra da zam babam zam.. kaşıkla verdiklerini kepçeyle alacaklar. yıllardır aynı şeyler. ama bu sefer sendıkta iyi sir osmanlı tokatı gelecek size.

Cemal Çehre

Ortalıkta Başbakanım diye dolanıyor. Yazık. Acıyorum bu adama.

Misafir

KAŞIKLA VER KEPÇEYLE AL MİSALİ YATSA NEOLUR KAZANAN HEP DEVLET HEP BANKALAR FAİZ LOBİSİ OLUYOR VATANDAŞIN KAZANDIĞI ALDIĞI BİRŞEY YOK BANKALARA ESİR OLMUŞ DURUMDA İNSANLAR

Misafir

boşuma bekleme kardaş para mara yok

Misafir

kardaş doğru söylüyorsun ama bunun konu ile ne ilgisi anlamadım vala

hakkı aydın bulut karangün

çiftçiye müjde diyorlar müjdeyi gördük yurtdışından saman ithali et ithali çiftçi ölmüş vereyeceğiniz paraya ihtiyacı yoktur

Misafir

Para değil tohum gubre tarım aletleri vb gibi yardım yapilmalı

Vatandaş

Hukukun olmadığı yerde bunların bi önemi yok

MELCİ

Verin çiftçiye her türlü kılıf uydurarak para verin. Sonra binlerce kilometreden hayvan ve gıda ithal edin. Köyülüyü tembelliğe alıştırdınız. Köylü parayı cebe indiriyor. Tarlayı da kiraya veriyor. Benim vergilerimle birileri bedava yaşıyor. Ben bu hükümete ve o insanlara hakkımı helal etmiyorum.

Sadi Soylu

HÜKÜMETTEN ÇİFTÇİYE GÜZEL HAREKET... Hadi Hadi.Şu erken seçimi de saklamanın artık, anlamı kalmadı...

emekli

sayın başbakanım dogru söylüyorsun çifçiye sınırsıs yardımlar hibeler veriliyor verilen hibeler nekadar denetleniyor verilen paralar tarlaya harcanıyormu ben inanmıyorum harcandıgını eyitimsiz çifçi nereye borçlu parayı oraya ödeme yapıyor yani bu hibelerle devlete ne kazandımış denetim hala yok 20yıldır gelişi güzel hibe dagıtılıyor

Misafir

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad bugün İran Dışişleri Bakanı Başyardımcısı Hüseyin Cabiri Ansari ve ona eşlik eden heyet ile görüştü. Görüşmede Afrin’de yönelik operasyonun "Suriye ve halkına karşı yürütülen düşmanca politikanın bariz bir kanıtı" olduğunu ifade eden Esad, söz konusu politikaya ve onu yürütenlere güvenmenin mümkün olmadığını belirtti.

Misafir

Şehit cenazesinde AKP ve MHP'lilerin neşesi herkesi şaşırttı.Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel için memleketi Kastamonu'da düzenlenen Cenaze töreninde AKP Milletvekili Murat Demir ile MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı'nın gülüşmesi tepki çekti.

Misafir

Sayın başbakanım mazot ve gübre desteği dekara 12.50tl bu neye yetecek ki suriyelilere harcanan para çifçilere harcansa üretici daha iyi ürün yetiştirir ve daha çok kalkınır çifçi daha çok destek bekliyor arz ederim saygılarımla.

Anti Misafir

Misafir ismini kullanarak sallıyor dangalagin önde gideni. Çiftçiye desteğin adını rüşvet takmış Fetocu. Birisi de inkar edemeyeceği icin, tünel oto yol, köprü ile devlet adamı olunmaz diyor. Ohaaa! Bunlar ne içiyor acaba...

Misafir

Bakın AKP yandaş Müteahhitleri nasıl zengin ediyor!........

Misafir

Tüneli, Otoyolu, Köprü ile Devlet adamı olunmaz!.. Müteahhit olunur!

Misafir

yeni zamlar ve vergiler yolda!