BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,14
ALTIN 2.327,41

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na İdlib bombardımanı

Başbakan Binali Yıldırım, 'İdlib'te eğer bir askerimiz şehit olursa bunun sorumlusu da Erdoğan'dır' diyen Kılıçdaroğlu'na böyle tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

@faruk AKP size öyle anlattı da ondan.

vatandaş

emekliler zam bekliyor artık maaşlar yetmiyor

Hakkı ARAR

Müslüman adaletli olur, Sezarın hakkını Sezara verir. Yahudi ise Yahudi olmayana hak tanımaz. AKP'lilere göre de AKP'li olmayanlar her zaman her yerde her meselede haksızdır.

a.l.

akp de kendi içine anlatabilse... mahir ünal 15 temmuzu anlatamadık diye itiraf ediyor..

Gülay

Her zamanki gibi sorumsuz ve bilinçsiz bir muhalefet lideri

kemal

teröristlere piknik yapıyorlardı diyen kişiden bahsediyorsunuz sanırım :)

Nazmi

Yazık Atatürkün partisi kimlerin eline kalmış, sabah dediklerini öğlen unutuyorlar, teröristler arka çıkıyorlar, ülkesini yabancı ülkelere marifetmiş gibi şikayet ediyorlar,FETÖ terör örgütüne tek laf edemiyorlar, terörist cenazelerinde gözyaşı döküyorlar. Şimdi soruyorum size bu mu ATAMIZIN partisi ?

A.L.

TEOG VE ÜNV SINAVI DEĞİŞİKLİĞİ SAÇMALIĞI KAYBETTİRİYOR..

faruk

Kılıçdaroğlu önce şuna cevap versin ? SİHA ların vurduğu teröristlere PKK bile bizim adamlarımızdı derken neden piknik yapıyorlardı dedi ve teröristleri savundu ?

Gezi Yolu____________________________

Geri dönüş yok|!. Film bitmek üzere, AKP Duvara doğru gittikçe hızlanan, frensiz bir araç gibi ama ağırlıklarından vazgeçmek akıllarına bile gelmiyor.

a.l.

siz vatanı kurtarın biz evimizi ailemizi ocağımızı kurtaralım.. ekonomi, eğitim, güvenlik, çığ gibi üstümüze yığılıp geliyor..

  • 1